tmanolov написа:Парите не миришат - щом има идиоти, които да вярват, че "късметът е възможен", какъв е проблемът д аим се обират парите
Но на Пеевски "миришат", нали ?
Кога си искрен, сега или тогава? ;)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:Парите не миришат - щом има идиоти, които да вярват, че "късметът е възможен", какъв е проблемът д аим се обират парите
realno написа:tmanolov написа:Парите не миришат - щом има идиоти, които да вярват, че "късметът е възможен", какъв е проблемът д аим се обират парите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Kotooshu написа:Dust написа:Рекламата на хазарт трябва да бъде забранено. Лично мнение.
Наскоро попаднах на видеа с хазартно зависими хора, страшна работа:(((
Та там се твърди , че рекламата на хазартните игри е забранена!
В този ред на мисли типове като Ванко и Андрей и H8S са продавачи на смърт.
tmanolov написа:realno написа:tmanolov написа:Парите не миришат - щом има идиоти, които да вярват, че "късметът е възможен", какъв е проблемът д аим се обират парите
винаги съм искрен и казвам това, кеото мисля - Пеевски е най-одиозната фигура у нас и синоним на корупция, а бетингите са си бетинги и ги има във всяка държава, рпсто трябва да се регулират малко. За Пеевски пак да кажа - беше направено абсолютно нарочно от кукловодите, за да ни убие устрема. И успяха, особено твоят любимец със задните части. А решението беше лесно -ако сме били толкова на зор, примаме дарението и пускаме една сметка за събиране на пари от феновете за връщането му. Тогава ще си проличи колко сме морални точни ние, които сме мрънкали. Или както им каза герберстчето-кмет на Бироиту -ако бяхте толквоа активни в ходенетео на стадиона, а не само у фейса с мрънкането си, финансови проблеми нямаше да има
realno написа:tmanolov написа:realno написа:tmanolov написа:Парите не миришат - щом има идиоти, които да вярват, че "късметът е възможен", какъв е проблемът д аим се обират парите
винаги съм искрен и казвам това, кеото мисля - Пеевски е най-одиозната фигура у нас и синоним на корупция, а бетингите са си бетинги и ги има във всяка държава, рпсто трябва да се регулират малко. За Пеевски пак да кажа - беше направено абсолютно нарочно от кукловодите, за да ни убие устрема. И успяха, особено твоят любимец със задните части. А решението беше лесно -ако сме били толкова на зор, примаме дарението и пускаме една сметка за събиране на пари от феновете за връщането му. Тогава ще си проличи колко сме морални точни ние, които сме мрънкали. Или както им каза герберстчето-кмет на Бироиту -ако бяхте толквоа активни в ходенетео на стадиона, а не само у фейса с мрънкането си, финансови проблеми нямаше да има
Пак увъртания. Пеевски ни пречи да си обичаме клуба и да го подкрепяме. Стига глупости. Парите от хазарта не миришели въпреки, че последиците понякога са фатални, а на Пеевски мирише ли, защото бил престъпник. Черепа олицетворение на какво е? На светец ли ? Или неговите пари не миришат, защото престъпленията му са по - приемливи. Тоя е същия като Шиши. Всички са от едно котило на задкулисието.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
tmanolov написа:realno написа:tmanolov написа:realno написа:tmanolov написа:Парите не миришат - щом има идиоти, които да вярват, че "късметът е възможен", какъв е проблемът д аим се обират парите
Пак увъртания. Пеевски ни пречи да си обичаме клуба и да го подкрепяме. Стига глупости. Парите от хазарта не миришели въпреки, че последиците понякога са фатални, а на Пеевски мирише ли, защото бил престъпник. Черепа олицетворение на какво е? На светец ли ? Или неговите пари не миришат, защото престъпленията му са по - приемливи. Тоя е същия като Шиши. Всички са от едно котило на задкулисието.
Добре, няма да споря, а и по принцип не виждам смисъл да споря с феновете на Мажоритаря - вие си имате вашата истина, колкото и изкривена да е тя. Здраве и успехи ти желая
ugly bug написа:Много се радвам когато говеда си "сипват" един на друг...
8-)
Непринуден написа:
“С цялото ми уважение към сегашните кандидат президенти, не мисля, че се виждам да бъда вицепрезидент на някой от тях. Казах много пъти, че също мога да следвам, но трябва да е правилният човек. В същото време следвам моя екип, следвам хората, с които толкова години вървим заедно в тази битка. И Мартин. И Стилиян. И хората, които не се чуват толкова по медийното пространство. Аз ги следвам тях, както и те мен”.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, Legal76 и 8 госта