Протест пред Общината!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Протест пред Общината!!!

Мнениеот iskrichka » 24 фев 2010 13:23

http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=312335 - Информация за протеста
Надявам се нямате нищо против да постои малко темата, защото това е наболял въпрос,на който трябва да се даде гласност и който касае всички!! Ако има проблем, моля модераторите да ме извинят и да изтрият темата!!!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

dodo7271
Контакти:

Re: Протест пред Общината!!!

Мнениеот dodo7271 » 24 фев 2010 13:33

Ако във Варна са кратери, в София как ли трябва да им викаме на дупките? Тук е в като ивицата Газа след еврейска атака. Пожелавам ви успех в битката с Кирил Йорданов.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 24 фев 2010 13:39

Не знам кой е виновен - дали кмета (персонално) или някой друг, но няма да е зле този (виновният) да помисли как да осигури на хората по един луноход, за да могат да се предвижват нормално и да ходят на работа.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 24 фев 2010 14:12

:mrgreen:

Хубав кмет си имаме ! Вече трети мандат ... Ояде се яко човекът ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 24 фев 2010 14:19

Там сме! Обикалям много и все повече ми се набива абсурдната истина, че като Варна друг такъв втори Багдат няма нигде.
Само да не ми се появат опозиционерчета с мисия една - да яхнат народното недоволство.
Последна промяна от ЧерноМореВарна на 24 фев 2010 14:21, променено общо 1 път.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 24 фев 2010 14:20

dodo7271 написа:Ако във Варна са кратери, в София как ли трябва да им викаме на дупките? Тук е в като ивицата Газа след еврейска атака. Пожелавам ви успех в битката с Кирил Йорданов.

Не знам дали си информиран за какво става въпрос, че говориш така. Ул. "Девня", която е една от най-натоварените пътни артерии във Варна прилича на... Въпреки всички грижи, които се полагат за да се сертифицира като едно от най-тежките офроуд трасета в Европа, на няколко места все още има останал асфалт. Съвсем официално предлагам на двата изхода на трасето на всеки преминал изпитанието успешно, да се издава уайлдкард от съответните органи за директно класиране на финалите на всички офроуд състезания. Имай предвид, че аз минавам всеки ден по два пъти от там!!! Прай сметка на кво ниво съм... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ето ти и малко образователен материал от varna24.bg и ако ми намериш поне един главен булевард в Сф в подобно състояние, ще се радвам да го обсъдим, след което ще прекратим инициативата "Варна - обратната страна на луната".

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

А това е самата статия "Цял автобус погълнат от дупка на общината".

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 24 фев 2010 14:22

dodo7271 написа:Ако във Варна са кратери, в София как ли трябва да им викаме на дупките? Тук е в като ивицата Газа след еврейска атака. Пожелавам ви успех в битката с Кирил Йорданов.

И в София предполагам си имате млади граждани, които са толкова недоволни, колкото сме и ние.. въпроса е, че трябва някаква група хора да се заемат със сума ти и неща, за да организират протест и просто да съобщят на гражданите дата, час и място ;) На нас ни писна да чакаме, затова се хванахме и го организирахме, направете го и вие :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 24 фев 2010 14:37

Нали уж бяхте най-хубавият град за живеене в Бългория. :roll:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 фев 2010 14:49

Извинявам се за думите си. Вземам си ги обратно. Това във Варна е ад. И тук е страшно, но все пак печелите.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 фев 2010 14:54

Тия кратери се получиха от снега. Срещу природата сме безсилни, само че някой трябва да вземе да ги оправи, че си изпотрошихме колите. И не само да се закърпват, както досега...:(

Върни се в “Черно море”