Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 11:19

Топчо, ако не беше направил някои победи - нямаше как да се класираме в ЕКТ. Но нека е нулев принос. :mrgreen: :mrgreen:

Все по-отчайващо става всеки ден. :lol:

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 19 яну 2024 11:19

Моето усещане е, че Мъри си тръгна 5 кръга преди края, защото вече знаеше, че при нужда ще се излиза с младежите срещу кренвиршите! Предпочете достойнството си, все можеше да изкара мачовете с тирето ама айде. Спора аз знам повече слушай... Кой на кой докарали за какво, са абсолютно безсмислени.
Май имаме нужда от тема аз съм по-по - най и най ги знам :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 11:20

scooool написа:Моето усещане е, че Мъри си тръгна 5 кръга преди края, защото вече знаеше, че при нужда ще се излиза с младежите срещу кренвиршите! Предпочете достойнството си, все можеше да изкара мачовете с тирето ама айде. Спора аз знам повече слушай... Кой на кой докарали за какво, са абсолютно безсмислени.

Той е сметнал точките предварително ли? Знаел е как ще завършат двата мача между Разград и ЦСКА - София ли? Сигурно е знаел, че Кабаков няма да отсъди дузпата на дузпите срещу Игор Тиаго?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 19 яну 2024 11:55

Прав е Хонда - делата в клуба ни не са на един или на друг. Когато екипът се разпадне, естествено най-голямата отговорност носи ръководителят. Но явно в името на общата цел страните не са постигнали компромис, оздравителен за клуба. Това поставя под съмнение общата цел - доколко е обща. Ако е така, прозорливостта не е е най-ценното качество на тези, които са прозряли това късно. Но така или иначе, в интерес на клуба е тази цел още веднаж да се дефинира - такава, каквато е - реално постижима. Сегашното ръководство действа като бездарни популисти - непрекъснато говоря неща, които да галят слухът на левскаря, а не отговарящи на истината и затова не много лицеприятни. Един ден това ще свърши зле. И сега не е кой знае колко добре - ръководството на клуба е загубило отдавна доверието на голяма част от левскарите. За жалост това изглежда не ги тревожи особено.
За мене най-важният мач още не е започнал - мачът с публиката за доверието. Колкото повече се отлага първият сигнал, толкова по-малко публика ще остава.
Видя се колко сме силни пред облика на катастрофата. Видя се и колко бързо всичко може да се разпадне. Второ прекрачване на пропастта едва ли ще има, защото силите са изхабени в дребни битки. Най-важната непрекъснато се отлага - битката за истината.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 19 яну 2024 12:04

1914.1902 написа:
scooool написа:Моето усещане е, че Мъри си тръгна 5 кръга преди края, защото вече знаеше, че при нужда ще се излиза с младежите срещу кренвиршите! Предпочете достойнството си, все можеше да изкара мачовете с тирето ама айде. Спора аз знам повече слушай... Кой на кой докарали за какво, са абсолютно безсмислени.

Той е сметнал точките предварително ли? Знаел е как ще завършат двата мача между Разград и ЦСКА - София ли? Сигурно е знаел, че Кабаков няма да отсъди дузпата на дузпите срещу Игор Тиаго?

Не е голяма изненада! Всеки знаеше, че два отбора ще са близко накрая и ние играем с едните кръг преди края......Пак казвам е мое усещане! Този мач е най-обидния ми в живота... Пускаме 16-17 годишни и се молехме да падне. Това при Мъри никога нямаше да стане...според мен това беше нещото което не каза...Левски даде мач!!!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 яну 2024 12:11

Левскари,
Продължавате да повтаряте мантрата на припоците, че сме играли с юношите в Разград. Погледнете състава - само Михалев на полувремето заменя Сонко. След преминаването му в Разград е напълно обяснима смяна. Единствено Уелтън не игра, за да не го контузят както преди месеци стори един еклер-национал. Уелтън ни трябваше за баража. Обърнахме резултата след дежурната им домакинска дузпа и тогава съдията ни навря в половината. Това са реалностите в първенството, щом и ирландците ги подкупиха...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 12:12

2006-а като си взе уредена титла не е имал проблеми с нагласените мачове, но сега пък е недоволен.

А на Разград като не им се играеше на реванша през 2022-а, тогава писахте ли нещо за тяхното желание в мача?
Последна промяна от 1914.1902 на 19 яну 2024 12:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 яну 2024 12:13

Мъри сметнал, че оня Турицов в последната минута на продължението ще профука дузпа.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 12:28

Той да си беше сметнал баланса срещу отборите от топ 6 и срещу последните два в класирането, а после да мисли за другите тимове.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 яну 2024 12:37

Вноската за януари към НАП дали е внесена?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”