Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Dakata_1912
- Контакти:
Re: Без цензура!
TristaNNN написа:Dakata_1912 написа:TristaNNN написа:Dakata_1912 написа:...
Те другите не обявяват суми, защото са супер смешни и ги е срам. Например Гошо Русев от числото- супер прилично крило - шътнали са го за 200k , ама изпаткалата Цека го е срам да каже… а иначе съм приятно изненадан от наште- много добър трансфер.
Да, направо за 20к са продали чорбарите Русев....
Във вестника пишеше 700 000 в ойро, Трансфермаркета са го оценили на 1.5 млн. ойро. Айде да е по средата или плюс-минус малко от информацията на вестника.
Ми провери си, някъде четох че са искали миналата година 700к, но швейцарците са се изсмели на тази пара и сега са го взели за 200к евракис, все пак тва е Б групичката на Швейцария и цеката сгъва цирка, така че е съвсем нормална тази цена.
Ми, преди да го напиша си проверих, за разлика от тебе, и последната достъпна финансова информация за чорбарчето е такава. Дали е вярна, дали не е.... Ама ми е чудно как така уж някой е продаден за 200к ойро, пък по-малко от месец след това, без даже да е играл, вече струва 1.5 млн. Дори да е завишена, завишена, колко пък да е завишена цената на играча само няколко седмици след трансфера? Хайде да анализираме разумно, а не да плямпаме каквото ни е хрумнало на мига?
Ми аз не плямпам, сега не ми се рови кво са казали от Сион, но беше в смисъла, че когато са им искали миналата година 700к, са се отказали на мига, що да се го взели за 200к? Отделно нещо въобще не анализираш кво си коментираме, а си пишеш квот си знаеш :)
-
Dakata_1912
- Контакти:
TristaNNN написа:Dakata_1912 написа:....
Как да ви махна , нали сте от друга планета бре :) , извън шегата - смятам че може да избутаме до Европата, а ако играем и надъхано и завъртим няколко победи ще сме най-посетения отбор, вярвам не си забравил, че бяхме с най- голяма посещаемост когато бяхме във В група, виждам че следиш жълтурите отблизо :)))
Ми, следя ви, какво да правя - трябват ми информация и факти, за да успокоявам такива ентусиасти като теб, когато се превъзбудят. :)))
Не вярвам да избутате до ЕКТ, но да видим. Ако има заповед от бащата на Тирето, ще ви избутат, спокойно. Ама я си помисли първо дали е политкоректно роден отбор с шеф руснак да се показва на Европа? ;)
Колкото до посещаемостта във В група, не се ли тупаха в гърдите някогашните чорбари и настоящи припоци за тоя "приз"? Мен би ме било срам от подобна ситуация, но за вас явно гордост - най-посетен отбор във В група,
щото знаем каква е посещаемостта там по принцип, но приемам, че левскарите просто сме здраво стъпили на земята и не сме комплексари.
А хахаха, тука ме загуби - здраво стъпили на земята, не били комплексари, ще си споря с жена ми, поне ще имам малък шанс за победа, хайде живи и здрави !
Dakata_1912 написа:TristaNNN написа:Dakata_1912 написа:....
Как да ви махна , нали сте от друга планета бре :) , извън шегата - смятам че може да избутаме до Европата, а ако играем и надъхано и завъртим няколко победи ще сме най-посетения отбор, вярвам не си забравил, че бяхме с най- голяма посещаемост когато бяхме във В група, виждам че следиш жълтурите отблизо :)))
Ми, следя ви, какво да правя - трябват ми информация и факти, за да успокоявам такива ентусиасти като теб, когато се превъзбудят. :)))
Не вярвам да избутате до ЕКТ, но да видим. Ако има заповед от бащата на Тирето, ще ви избутат, спокойно. Ама я си помисли първо дали е политкоректно роден отбор с шеф руснак да се показва на Европа? ;)
Колкото до посещаемостта във В група, не се ли тупаха в гърдите някогашните чорбари и настоящи припоци за тоя "приз"? Мен би ме било срам от подобна ситуация, но за вас явно гордост - най-посетен отбор във В група,
щото знаем каква е посещаемостта там по принцип, но приемам, че левскарите просто сме здраво стъпили на земята и не сме комплексари.
А хахаха, тука ме загуби - здраво стъпили на земята, не били комплексари, ще си споря с жена ми, поне ще имам малък шанс за победа, хайде живи и здрави !
Добре, живи и здрави, беше ми приятно! ;) Пак заповядай. :)
Междувременно ще се разбереш ли с припоците кой държи комплексарския приз "Най-посетен отбор във В група", че ми стана любопитно? :)
Най-посетен отбор във В група като хвалба от привърженици на покойните Ботев и ЦСКА ми звучи малко като аз да се окича с титлата Шампион по бягане на 60 метра в турнира за 4-годишни малчугани на деЦкия дом на дъщеря ми, щото съм надбягал дечицата. :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
Dakata_1912
- Контакти:
TristaNNN написа:Dakata_1912 написа:TristaNNN написа:Dakata_1912 написа:....
Добре, живи и здрави, беше ми приятно! ;) Пак заповядай. :)
Междувременно ще се разбереш ли с припоците кой държи комплексарския приз "Най-посетен отбор във В група", че ми стана любопитно? :)
Най-посетен отбор във В група като хвалба от привърженици на покойните Ботев и ЦСКА ми звучи малко като аз да се окича с титлата Шампион по бягане на 60 метра в турнира за 4-годишни малчугани на деЦкия дом на дъщеря ми, щото съм надбягал дечицата. :)))
Чек за последно да драсна, ние като бяхме във В , имахме повече публика и от вас бре, недей да се праиш на луд :), а тирето не ме интересуват грам, виж с такива левскари като теб , става дъра-бъра :)))
Е, хайде сега, няма нужда от подобни скромности от твоя страна, няма да ме засегнеш, спокойно.
Направо си кажи истината, че във В бяхте повече от публиката на всички А отбори взети заедно и да си пожелаваме лека нощ. :)))
Направо си кажи истината, че във В бяхте повече от публиката на всички А отбори взети заедно и да си пожелаваме лека нощ. :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Dust написа:Цеката сгъва цирка. Върти ми се нещо в главата, че е много вероятно да има стадион с име ЕФБЕТ АРЕНА
Не е само Цеката. Всички хазартни босове.
От ЕБ са връчили доклад на МФ ,че България има несъбрани такси от 200 млн лв на година от хазарт "Ако искате да влизате в еврозоната събирайте си вземанията" . Отделно най-вероятно в целия ЕС ще бъде забранена рекламата на хазарт.
В такава ситуация май е най-малко рисково да кешираш на момента .
В същия доклад е обърнато внимание на състоянието на банковата система в България - особено на една банка. Общо взето под формата на препоръки ни е казано с "въпросната банка в настоящото си състояние вашата работа няма да стане- вземайте мерки."
-
El_Capitano_Puyol
Като гледам сайта и фб страницата на ЦСКА 1948 си е доста активна. Далеч са от закриване.
Барса и Лудогорец але, алеее...
Интересен зимен прозорец за българските футболисти-национали от Ебем ти и лигата.
Чета, че Янков заминава да рита в Канада.
Преди това чорбарите Петров и Русев поеха, съответно към Полша и Швейцария.
Вероятно и Наумов ще зачезне зад граница, както и нашия Краев.
Дано да попаднат на читави треньори момчетата, за да продължат с развитието си, респективно да вдигнат и класата на националния.
Чета, че Янков заминава да рита в Канада.
Преди това чорбарите Петров и Русев поеха, съответно към Полша и Швейцария.
Вероятно и Наумов ще зачезне зад граница, както и нашия Краев.
Дано да попаднат на читави треньори момчетата, за да продължат с развитието си, респективно да вдигнат и класата на националния.
[offtopic]
[/offtopic]
honda написа:Dust написа:Цеката сгъва цирка. Върти ми се нещо в главата, че е много вероятно да има стадион с име ЕФБЕТ АРЕНА
Не е само Цеката. Всички хазартни босове.
От ЕБ са връчили доклад на МФ ,че България има несъбрани такси от 200 млн лв на година от хазарт "Ако искате да влизате в еврозоната събирайте си вземанията" . Отделно най-вероятно в целия ЕС ще бъде забранена рекламата на хазарт.
В такава ситуация май е най-малко рисково да кешираш на момента .
В същия доклад е обърнато внимание на състоянието на банковата система в България - особено на една банка. Общо взето под формата на препоръки ни е казано с "въпросната банка в настоящото си състояние вашата работа няма да стане- вземайте мерки."
Кажи за Петрол - какво е това оживление в последно време. Иначе ПИБ са ясни от много години, а за хазарта - много съм далеч от мисълта, че наистина ще натиснат хазартните компании - освен избушената Цека, никой друг не е в паник сел
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.