Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 18 яну 2024 20:14

Хубава майка, хубави деца.

Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2024 20:50

Dakata_1912 написа:..... - руснака взе да си набива в кухата кратуна, че трябва да се налее малко пара и после лесно ще ги избие, и от завишени приходи от стадиона, и от евротурнири, и от продажба на черните перли. Да видим кво ще стане, но съм оптимист за жълтити :)

Ти си бил страшИн зИвзек, бе, майна! :))) Щял да избива...
Какви завишени приходи от стадиона? От 1000-2000 човека ли? От ЕКТ? :))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 18 яну 2024 20:57

TristaNNN написа:
Dakata_1912 написа:...

Те другите не обявяват суми, защото са супер смешни и ги е срам. Например Гошо Русев от числото- супер прилично крило - шътнали са го за 200k , ама изпаткалата Цека го е срам да каже… а иначе съм приятно изненадан от наште- много добър трансфер.

Да, направо за 20к са продали чорбарите Русев....
Във вестника пишеше 700 000 в ойро, Трансфермаркета са го оценили на 1.5 млн. ойро. Айде да е по средата или плюс-минус малко от информацията на вестника.

Ми провери си, някъде четох че са искали миналата година 700к, но швейцарците са се изсмели на тази пара и сега са го взели за 200к евракис, все пак тва е Б групичката на Швейцария и цеката сгъва цирка, така че е съвсем нормална тази цена.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 яну 2024 21:01

Цеката сгъва цирка. Върти ми се нещо в главата, че е много вероятно да има стадион с име ЕФБЕТ АРЕНА
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 18 яну 2024 21:02

TristaNNN написа:
Dakata_1912 написа:..... - руснака взе да си набива в кухата кратуна, че трябва да се налее малко пара и после лесно ще ги избие, и от завишени приходи от стадиона, и от евротурнири, и от продажба на черните перли. Да видим кво ще стане, но съм оптимист за жълтити :)

Абе като ви гледам колко ходите напоследък май вие ще сте 1-2 к тази пролет, г-н майтапчиев :) , а пък ако паднете под 10-то място където бяхме ние, смятам се сещаш по колко хора ходехте преди бок Мърко, дет се вика знаем се…

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2024 21:09

Dakata_1912 написа:
TristaNNN написа:

Абе като ви гледам колко ходите напоследък май вие ще сте 1-2 к тази пролет, г-н майтапчиев :) , а пък ако паднете под 10-то място където бяхме ние, смятам се сещаш по колко хора ходехте преди бок Мърко, дет се вика знаем се…

Бе, мани ни нас. Ние не се изхвърляме като тебе със "завишени приходи от стадиона", нито пък с ЕКТ тази година. Не знам на какво почива тая въздухарщина на жълтитИ. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 яну 2024 21:14

Сетих са как при първите проекти за реконструкцията се наблягаше ,че щели да се правят сватби и концерти и ши са печелят луди пари???!?!?!?
Припошкия му работи
САМО ЛЕВСКИ!

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 18 яну 2024 21:15

TristaNNN написа:
Dakata_1912 написа:
TristaNNN написа:

Бе, мани ни нас. Ние не се изхвърляме като тебе със "завишени приходи от стадиона", нито пък с ЕКТ тази година. Не знам на какво почива тая въздухарщина на жълтитИ. :)))

Как да ви махна , нали сте от друга планета бре :) , извън шегата - смятам че може да избутаме до Европата, а ако играем и надъхано и завъртим няколко победи ще сме най-посетения отбор, вярвам не си забравил, че бяхме с най- голяма посещаемост когато бяхме във В група, виждам че следиш жълтурите отблизо :)))

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2024 21:15

Dakata_1912 написа:
TristaNNN написа:
Dakata_1912 написа:...

Те другите не обявяват суми, защото са супер смешни и ги е срам. Например Гошо Русев от числото- супер прилично крило - шътнали са го за 200k , ама изпаткалата Цека го е срам да каже… а иначе съм приятно изненадан от наште- много добър трансфер.

Да, направо за 20к са продали чорбарите Русев....
Във вестника пишеше 700 000 в ойро, Трансфермаркета са го оценили на 1.5 млн. ойро. Айде да е по средата или плюс-минус малко от информацията на вестника.

Ми провери си, някъде четох че са искали миналата година 700к, но швейцарците са се изсмели на тази пара и сега са го взели за 200к евракис, все пак тва е Б групичката на Швейцария и цеката сгъва цирка, така че е съвсем нормална тази цена.

Ми, преди да го напиша си проверих, за разлика от тебе, и последната достъпна финансова информация за чорбарчето е такава. Дали е вярна, дали не е.... Ама ми е чудно как така уж някой е продаден за 200к ойро, пък по-малко от месец след това, без даже да е играл, вече струва 1.5 млн. Дори да е завишена, завишена, колко пък да е завишена цената на играча само няколко седмици след трансфера? Хайде да анализираме разумно, а не да плямпаме каквото ни е хрумнало на мига?
[offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2024 21:26

Dakata_1912 написа:....
Как да ви махна , нали сте от друга планета бре :) , извън шегата - смятам че може да избутаме до Европата, а ако играем и надъхано и завъртим няколко победи ще сме най-посетения отбор, вярвам не си забравил, че бяхме с най- голяма посещаемост когато бяхме във В група, виждам че следиш жълтурите отблизо :)))

Ми, следя ви, какво да правя - трябват ми информация и факти, за да успокоявам такива ентусиасти като теб, когато се превъзбудят. :)))
Не вярвам да избутате до ЕКТ, но да видим. Ако има заповед от бащата на Тирето, ще ви избутат, спокойно. Ама я си помисли първо дали е политкоректно роден отбор с шеф руснак да се показва на Европа? ;)
Колкото до посещаемостта във В група, не се ли тупаха в гърдите някогашните чорбари и настоящи припоци за тоя "приз"? Мен би ме било срам от подобна ситуация, но за вас явно гордост - най-посетен отбор във В група,
щото знаем каква е посещаемостта там по принцип, но приемам, че левскарите просто сме здраво стъпили на земята и не сме комплексари.
[offtopic]

Върни се в “Левски”