Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 18 яну 2024 14:13

Сега, че синът на Цоло Вутов е лайно е друга тема.
За Петрол нищо не зная. Honda-та има повече информация в тая материя.
За Петрол от това което виждам е, че на бензиностанциите им почти никой незарежда.

Чуждите компании не дават, защото скапаната ни държава така си е постлала. Още в изискванията да работят у нас трябва да бъде записано, че определен процент от прихода или печалбата, както искат да го определят, да се даряват за социални и спортни дейности.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 яну 2024 15:13

Dust написа:
bubka написа:
- Цолов Вутов - не дава и стотинка

Нямаме истински, мащабен български капитал, който да е собственост на българи, а компаниите зад него да са си наши.

Компаниите на Цоло Вутов са изцяло български без чужд капитал, регистрирани в България и т.н.
Не дава за спорт, но сериозно подпомага поне 4-5 общини. Етрополе живее благодарение на рудника. Безплатен транспорт на ученици, безплатна храна, общежитие, социални и инфраструкторни помощи. Сега новия кмет на Етрополе е един от заместник директорите на Елаците-мед.

Това са по-скоро изключения, които не променят общата картина. След 2-3 десетилетия може и да е различно, но засега е така.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 яну 2024 16:31

Споделих за Цоло Вутов защото пишеш, че нямаме. Сигурен съм, че има още компании със сериозни доходи и печалби след данъци които са изцяло български.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 яну 2024 17:13

Браво на Хебър, така се прави, а не с масовото, сумата е конфиденциална.

Днес Хебър се разделя с голмайстора и централен нападател - Георги Николов.
Той премина официално в Ботев (Пловдив), а трансферът стана факт срещу сумата от 200 000 €, която пазарджишкият тим ще получи на 3 транша до лятото. Отделно от нея Хебър може да вземе и бонуси за представянето на футболиста. Неговият договор с "канарите" е за 3 години.
Благодарим за сърцатата игра и му пожелаваме още много бъдещи успехи и щастливи моменти на зеления терен."

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 18 яну 2024 17:35

Dust написа:Браво на Хебър, така се прави, а не с масовото, сумата е конфиденциална.

Той премина официално в Ботев (Пловдив), а трансферът стана факт срещу сумата от 200 000 €, която пазарджишкият тим ще получи на 3 транша до лятото. Отделно от нея Хебър може да вземе и бонуси за представянето на футболиста. Неговият договор с "канарите" е за 3 години.
Благодарим за сърцатата игра и му пожелаваме още много бъдещи успехи и щастливи моменти на зеления терен."

Те другите не обявяват суми, защото са супер смешни и ги е срам. Например Гошо Русев от числото- супер прилично крило - шътнали са го за 200k , ама изпаткалата Цека го е срам да каже… а иначе съм приятно изненадан от наште- много добър трансфер.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 яну 2024 18:02

Dakata_1912 написа:
Dust написа:Браво на Хебър, така се прави, а не с масовото, сумата е конфиденциална.

Те другите не обявяват суми, защото са супер смешни и ги е срам. Например Гошо Русев от числото- супер прилично крило - шътнали са го за 200k , ама изпаткалата Цека го е срам да каже… а иначе съм приятно изненадан от наште- много добър трансфер.

Интересно вие пък откъде имате пари? И ако имате, що държавата ви строи стадион срешу смешния наем от 5 бона на месец? Не че е лошо де, вие сте топ клуб за България, макар и малко ребрандиран, просто ми е странно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 яну 2024 18:11

Мръсните номера на Перуката и кликата около него продължават! След цирка с "подаването на оставка" и насрочване на нови избори, делата очаквано зациклиха. Без сериозен външен натиск тези никога няма да пуснат кокала!

Търговският регистър е отказал да впише Михаил Касабов като изпълняващ длъжността президент на Българския футболен съюз. Причината е, че липсват всички подписи под протокола от членовете на Изпълнителния комитет от 6 декември.
Регистърът е изпратил указания за нов документ, в който да присъстват подписите, както и пълномощните на членовете, които на се присъствали лично.
Едва тогава Касабов ще бъде вписан като президент на БФС, а след това от централата ще могат да подадат заявка за Конгрес на 15 март.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 яну 2024 18:15

Манолов ти поне си разумен човек и не се хващай на подобни неща. Най-правилното и разумно нещо е държава/община да строят подобни структури и ползващият ги да плаща наем. Този наем за който споделяш не е краен, а временен такъв. След 100% завършване на стадиона наемът им ще е различен, това вече се коментира много пъти в строителния форум.
Следва да подпишат договор кой ще плаща режийни, данъци, ток и т.н., което ще определи и крайната стойност на наема.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 18 яну 2024 18:29

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:

Интересно вие пък откъде имате пари? И ако имате, що държавата ви строи стадион срешу смешния наем от 5 бона на месец? Не че е лошо де, вие сте топ клуб за България, макар и малко ребрандиран, просто ми е странно

Ай стига реви и ти, 10 години на село малко ли ни беше, аз лично ще се радвам са ви направят стадион и на вас. Никой отбор в Бг не може да си направи сам стадион, дори и Разград, така че нека да се направят на всички отбори с публика. А при нас да те информирам - руснака взе да си набива в кухата кратуна, че трябва да се налее малко пара и после лесно ще ги избие, и от завишени приходи от стадиона, и от евротурнири, и от продажба на черните перли. Да видим кво ще стане, но съм оптимист за жълтити :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2024 20:05

Dakata_1912 написа:...

Да, направо за 20к са продали чорбарите Русев....
Във вестника пишеше 700 000 в ойро, Трансфермаркета са го оценили на 1.5 млн. ойро. Айде да е по средата или плюс-минус малко от информацията на вестника.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”