21 кръг /Лудогорец - Черно море/ 19.02 понеделник 16.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 21 кръг /Лудогорец - Черно море/ 17.02 събота 18.00
Агата яката се поуплаши. Според мен няма да е зле малко вербално да поздравяваме Гелосаната мастия до девето коляно - известен с егото си, Агата много беснее, нарцис, слабото му място трябва да почешем на този мизерник.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Домусчиев е направил каквото трябва. Предоставил е един огромен бюджет, с който са закупени футболисти за над 40mln€. Плаща заплати в пъти по-големи от възможностите на всички други отбори в лигата. Резултатите тази година в ефбет обаче не кореспондират с очакванията.
На фона на всичко това обаче се случва нещо много различно - някакъв смешен (според тях) отбор с още по-смешен бюджет ги прегази в прекия двубой, а сега е лидер в първенството.
Е… няма ли да бъде гневен и бесен на случващото се ?!! И е прав да беснее. Това е брутален удар по егото и самочувствието на Домусчиев. Адресати на този гняв са Манджуков, Петричев, Моци и др. ръководни позиции. От тях съответно идва страхът от нов евентуален нежелан провал. Те от своя страна вземат вече всичики мерки за недопускане на нови неприятни изненади и насрочването на часа за 16.00ч едва ли идва случайно… Правят всичко за недопускане на гостуваща публика, а пък дори и да е пред празни трибуни. Заложили са и са инвестирали твърде много във футболното пространство вкл. и влияние в БФС… и с цената на всичко искат те да са отново шампионите на страната. Това е ситуацията…
На фона на всичко това обаче се случва нещо много различно - някакъв смешен (според тях) отбор с още по-смешен бюджет ги прегази в прекия двубой, а сега е лидер в първенството.
Е… няма ли да бъде гневен и бесен на случващото се ?!! И е прав да беснее. Това е брутален удар по егото и самочувствието на Домусчиев. Адресати на този гняв са Манджуков, Петричев, Моци и др. ръководни позиции. От тях съответно идва страхът от нов евентуален нежелан провал. Те от своя страна вземат вече всичики мерки за недопускане на нови неприятни изненади и насрочването на часа за 16.00ч едва ли идва случайно… Правят всичко за недопускане на гостуваща публика, а пък дори и да е пред празни трибуни. Заложили са и са инвестирали твърде много във футболното пространство вкл. и влияние в БФС… и с цената на всичко искат те да са отново шампионите на страната. Това е ситуацията…
Хареса ми и коментара на Илиан Илиев, който в типичния си стил иронизира абсурдното решение на Разград и БФС за насрочения час на срещата:
"Със сигурност е добре в понеделник да играем в 18 часа вместо в 16. Нормално е да се даде почивка за Лудогорец с оглед европейските им мачове, но мисля, че не е нормално да играем в 16ч.
Следващият понеделник мачът ни е в 17:30ч. с Ботев (Враца). Явно мачът ни с Ботев (Враца) е с по-голям зрителски интерес и ще дойдат повече хора, а на този с Лудогорец няма да има интерес и хората могат да си стоят на работа и да гледат мача", каза Илиев.
"Според вас това случайно ли е ?!!" добави още той.
"Със сигурност е добре в понеделник да играем в 18 часа вместо в 16. Нормално е да се даде почивка за Лудогорец с оглед европейските им мачове, но мисля, че не е нормално да играем в 16ч.
Следващият понеделник мачът ни е в 17:30ч. с Ботев (Враца). Явно мачът ни с Ботев (Враца) е с по-голям зрителски интерес и ще дойдат повече хора, а на този с Лудогорец няма да има интерес и хората могат да си стоят на работа и да гледат мача", каза Илиев.
"Според вас това случайно ли е ?!!" добави още той.
ОТНОВО БУТАТ ЛУДОГОРЕЦ! ЧЕРНО МОРЕ НЯМА ШАНС В ТАЗИ ИГРА!
https://youtu.be/5LdH0kj3yTY?si=mxiKHTg6uY1b6Kcq
https://youtu.be/5LdH0kj3yTY?si=mxiKHTg6uY1b6Kcq
Re: 21 кръг /Лудогорец - Черно море/ 19.02 понеделник 16.00
пак казвам .....ако е само заради зрителската подкрепа - добре! ама като знам оня мач как ни тупнаха 3-2 дето съдията обърна мача... страх ме е нещо такова да не стане! и тъпото е, че точно затова според мен искат да го скрият мача..... и да няма много моряци по трибуните, за да не мрънкат ......дано да си внушавам, но дали?!?!

Аз предлагам да напълним сектора за гости напук на всичко и всички !!! Никой не може да ни отнеме любовта към отбора !! Домусът ще нарежда ли линии в ложата ? За един приятел питам.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
ogrizko написа:пак казвам .....ако е само заради зрителската подкрепа - добре! ама като знам оня мач как ни тупнаха 3-2 дето съдията обърна мача... страх ме е нещо такова да не стане! и тъпото е, че точно затова според мен искат да го скрият мача..... и да няма много моряци по трибуните, за да не мрънкат ......дано да си внушавам, но дали?!?!
Тези ситуации вероятно ще има, ако обаче им се даде такъв шанс на арбитрите. Ще дам пример с мача за купата в Разград миналата година, както и с мача на "Тича", на които арбитрите просто нямаха шанс да свирят каквото и да било в стил "дузпа + червен картон" и т.н... Нямаше създадена ситуация, за да го направят. Могат единствено да спестят нещичко... и ще дам веднага друг пример с поведението на чернодрешкото Гидженов, който в ролята си на главен арбитър на домакинския мач на "Тича" - след като ЦЗ на гостите Игор Пластун буквално в стил кечист повали с юмруци на тревата Матеус Машадо, а Гидженов забележете дори не видя (!!!) някакво нарушение на правилата... и трябваше да бъде привикан да гледа повторно на забавен каданс на мониторите юмруците на Пластун в лицето на Машадо, за да извади червения картон. Такива ситуации ще има може би, но това си е част от това дерби и това дори прави сблъсъка още по-интригуващ.
Лудогорец е домакин и несъмнен фаворит. Щедър собственик - милиардер и изключително скъпа селекция футболисти за милиони евра, някои от които забележете струват дори повече от целия отбор на Черно море. Хегемонът на България (както се наричат те самите)... който обаче често бива пометен и безапелационно прегазван от сърцатата и дръзка игра на моряците. Е... вече са си взели поуките и се вземат дори категорично нелепи мерки за да скрият този мач от полезрението на обществеността, опитвайки се да ни убедят, че липсва зрителски интерес към мача между първия и втория в класирането... или пък, че 16.00ч. е част от прайм-тайма на ТВ. Нищо друго не правят... освен, че Разград & БФС си навличат още повече омраза, неприязън и антипатия от хората гледащи футбол. Това е резултата.
Има много време до деня на мача. Оотсега обаче съм убеден, че с решението от Разград & БФС да поставят този начален час предизвикаха справедливия гняв, възмущение и лавинообразно растящо недоволство на много Варненци.
Напук на този нелепо режисиран сценарий от Разград & БФС - сектора за гости ще бъде пълен!
-
- Контакти:
Ако мозерника Ага и БФС правят този номер с мач в 16 ч в понеделник само, за да спрат нашите фенове - пак добре....Щото според мен нещата далеч не са само заради феновете, а заради начина, по който ще бъде свирен този мач от съдията - ибрикчия на Гела. Пак казвам - моите наблюдения над тази противна личност - Гела са, че е нарцис, самовлюбено парвеню с извънземно его, което, обаче лесно губи самообладание. Сещаме се за оня журналист. Псувните трябва да са нон-стоп от тук насетне, да изкараме от равновесие това самовлюбеното леке, не знам дали ще е от полза, но няма да е от вреда :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Ако мозерника Ага и БФС правят този номер с мач в 16 ч в понеделник само, за да спрат нашите фенове - пак добре....Щото според мен нещата далеч не са само заради феновете, а заради начина, по който ще бъде свирен този мач от съдията - ибрикчия на Гела. Пак казвам - моите наблюдения над тази противна личност - Гела са, че е нарцис, самовлюбено парвеню с извънземно его, което, обаче лесно губи самообладание. Сещаме се за оня журналист. Псувните трябва да са нон-стоп от тук насетне, да изкараме от равновесие това самовлюбеното леке, не знам дали ще е от полза, но няма да е от вреда :lol:
Връщаш ни към извинението, което поднесе журналистът Данчо Господинов на Разград (след онова 3:2 в Разград), може би. Това не се забравя.
Лудогорец с кървава декларация срещу Илиан Илиев: "Ти си мрънкач! Данчо Господинов ни се извини. Ами ти?"
Ето какво написаха от Разград:
„Днес чудото се случи. Коментаторът в студиото на Диема спорт Данчо Господинов позвъни на ръководството на ПФК „Лудогорец“, за да се извини за некоректния си коментар по повод втория жълт картон (и съответно червен, гарниран с дузпа за Лудогорец) на Васил Панайотов от ПФК „Черно море“.
Да коментираме ли доколко е било искрено или какви са били подбудите и причините за това прочувствено и сърцераздирателно извинение ?!! Няма смисъл.
Аз ще Ви припомня обаче последното изречение от тази т.нар. от медиите кървава декларация срещу Илиан Илиев:
"Няма проблем. Нека треньорът на „моряците“ си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено някога да води отбор с шампионски амбиции.“
Ще цитирам тук една мисъл на Конфуций: "Cave quid optes", т.е. "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне".
Да... От Разград му го пожелаха тогава. Не са вярвали, че би се случило... Но се случи.
-
- Контакти:
Защо верните фенове на Лудогорец не излязат също с позиция?
Нали футболът е за феновете, вие в РР не се ли чувствате ощетени???
Или и вие за кило кренвирши в магазина и си държите устите затворени.....
Очаквам сърцата игра от моряците и много грозно съдийство (НЕСЛУЧАЙНО МАЧА Е В 16ч)
Нали футболът е за феновете, вие в РР не се ли чувствате ощетени???
Или и вие за кило кренвирши в магазина и си държите устите затворени.....
Очаквам сърцата игра от моряците и много грозно съдийство (НЕСЛУЧАЙНО МАЧА Е В 16ч)