Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 18 яну 2024 08:28

LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
Киро Пора написа:
Сигурно изпускам някъде нещо, но защо е супер, че мачовете ни не са по диемите или по някой друг канал, който би платил за правата да ги излъчва? Това ТВ1, за първи път го чувам, едва ли са дали някой лев, при все че в същото време ще се излъчват безплатно в ютуб и в сайта на клуба.

Миналата зима, по някакви мои спомени, които не претендирам да са верни, май бяхме договорили около 200-300 хиляди лева от диемите и то за 5 мача. Тази зима, ще играем 9, все си мисля, че добре щяха да ни дойдат едни 300-400 хиляди лева, тъкмо да платим лагера.

Миналата зима имаше кой да преговаря за интересите на клуба.

Май и тази зима някой го е направил: :oops: :oops:

https://www.vbox7.com/play:c6e33633f9

Днес не успях да гледам мача , по коя диема да го върна на запис да го гледам :?

Ами питай тези, които го рекламират - имат си страница.

Питах ги , твърдят , че днес мач не е имало :? :?
Странна работа , хем са платили лагера , хем крият мачове ???

Чата имаш ли го?

Миналата година пак не даваха всички контроли, въпреки работещите за интересите на клуба ни тогава. ;) Та и това е от тезичките ти, които за нищо не стават.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 18 яну 2024 08:41

vvessel написа:За пръв път виждам смяна на целия състав на куп. Интересен експеримент. Радващо е че новия направи асистенция на Стефанов. А има едно черничко момче което за пръв път чувам - Стивън Гауте. Нещо някой да знае за него?
п.п. Сега коментаторът уточни, че това момче е юноша на Левски на 15 години. Интересно. До тук за 20 мин прави доста по-добро впечатление от Йовов или Бачев.

Oт школата е - набор 2008
Има огромен потенциал, искаха го и от Франция, но убедиха него и родителите му да остане. Дано да му дават шансове, а и той да се възползва от тях, преди да открие Студентски град...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 яну 2024 09:08

koisa написа:Не намеквам нищо, просто съвпадение...
Изображение

Не намеквам нищо но до къде сме го докарали, при два различни треньора - Мъри и Костов да се играе тото да вържем бюджета :(((
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2024 09:32

Брей, видяхте ли какви ги разправя едно от момчетата в ТЛ - излизало по-евтино да си купуваш билети до края на сезона в сравнение с пролетната абонаментна карта. :)))
Невероятен, безпрецедентен подход на ръководството-собственик-спонсор-лихвар.
Подобни тъпотии започват сериозно да повдигат един въпрос в главата ми и вече не е дали, а кога. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 18 яну 2024 09:36

metodito написа:
csimoen2 написа:[

Е казвам ти честно!

Ти ми кажи:
- кой сезон е по силен за Роналдо, при Костов или при Мъри?
- защо сега се продава, а не миналото лято и/или зима?
- защо сега цената на Роналдо е 2 млн.?

Помисли малко, че има друг свят, освен този на Мъри!

Или си мислиш, че Ростов са го наблюдавали от 1.5 години, пращали са скаути и т.н. Хахахахахах

Сега, колега, ти си прав: при Мъри или при Костов е направил силен сезон. Но на пъево място, той е млад бразилец аклиматизирал се в Европа. А това с аклиматизацията знаеш, че е проблем. Даже един за мен гениален футболист, като Рикелме, не се аклиматизира към Европа. Отделно от това, "Левски" има име в Русия - Жо да речем, Попов. За тея два милиона са като за нас 200 000. Рони, ако не се лъжа е струвал 400 000, което е огромна сума за някакъв ентусиаст. Роналдо има голям мегдан за развитие и ако потенциала му бъде развит, представи си колко би струвал? Много повече от 2 000 000. Предвид възрастта му. Това вече не ни касае. "Левски" е гушнал едни четири милки и аз пожелавам на Рони всичко най-хубаво. Аз ще го запомня с това, че работеше много в дефанзивен план. Което за офанзивен футболист е рядкост.
По оста Мъри... Кой го наложи в "Левски"? Ако е дошъл в "Левски" по настояване на Мъри, и с трансфера на Цонко, смятай ги. Аз чух и друга версия, че Рони не е бил избор на Мъри. Не знам кое е истина. Но е нормално първия сезон да му е калпав, а вторият сезон по-добър. Той идва от друг свят направо.

Първо - Мъри не е настоявал за този трансфер, подарък е от Палмите срещу 180к евро, има го официлано.
Второ - ако продадем Джелеми, например, който при Мъри не помирисваше, а се наложи и заигра /донякъде прилично/ при Костов, то кой би имал вина за приходите в клуба?

Като цяло е безумно да се преписват на Мъри изцяло заслугуте, защото отделни футболисти търпят развитие при различни треньори.

Това е малко като прословутата "инерция":
- когато Левски биеше в Европа - беше на Мъри, когато падеше в лигата - Костов.
- сега като бие в Турция - не е "инерция" на предишния треньор, а само негова...

хахахахахахах

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 18 яну 2024 09:50

Изводите от първият изигран контролен мач могат да бъдат доста но два са основните.
Първият е задължително подписване на договор на Стивън в момента който направи 16г.
Втория е че на този етап Кордоба наистина е незаменим. Не виждам как Димитров би го заменил при един все по реален трансфер на панамеца в Олимпиакос.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 яну 2024 09:51

TristaNNN написа:Брей, видяхте ли какви ги разправя едно от момчетата в ТЛ - излизало по-евтино да си купуваш билети до края на сезона в сравнение с пролетната абонаментна карта. :)))
Подобни тъпотии започват сериозно да повдигат един въпрос в главата ми и вече не е дали, а кога. :|

Не съм ги гледал тези отдавна, но това е много тъпо решение на ръководството. С тези аб. карти още от лятото се провалиха, а след това и с членските.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 яну 2024 11:29

ikar написа:Изводите от първият изигран контролен мач могат да бъдат доста но два са основните.
Първият е задължително подписване на договор на Стивън в момента който направи 16г.
Втория е че на този етап Кордоба наистина е незаменим. Не виждам как Димитров би го заменил при един все по реален трансфер на панамеца в Олимпиакос.

По всяка вероятност този трансфер ще се осъществи. Кордоба вчера определено се пазеше. Не го виня. Безпокоя се какво ще е след това, ако не вземат ЦЗ. Въпросният Димитров, ако имаше поне малко футболни качества още щеше да играе в Хърватска. Сигурен съм, че техните специалисти са по-високо ниво от нашите. Но какво да искам от играч взет от зор. В контролата ми направи много неприятно впечатление как несигурно отиграваше топката. Когато попаднаше в него той веднага се отърваваше от нея като я даваше в ляво на някое от децата (Божилов и Михалев май се казваха), вместо сам да се нагърби да я изнесе напред. След първата контрола е твърде рано за изводи, но за мен Димитров, Фадига, Дарлан и Чандъров нямат място в този отбор.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 18 яну 2024 11:46

Абсолютно съгласен с изброените футболисти които нама да придадат каквато и да е стойност на отбора. Единствено все още Дарлан може би заслужава някакъв шанс с оглед това че бразилците трудно се аклиматизират.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 яну 2024 12:15

1914.1902 написа:
TristaNNN написа:Брей, видяхте ли какви ги разправя едно от момчетата в ТЛ - излизало по-евтино да си купуваш билети до края на сезона в сравнение с пролетната абонаментна карта. :)))

Не съм ги гледал тези отдавна, но това е много тъпо решение на ръководството. С тези аб. карти още от лятото се провалиха, а след това и с членските.

То само това да е, ние имаме 5 домакинства в редовния сезон, плюс още 2 или 3 мача, в зависимост вкоя група е сме. Общо 8 мача макс - както и да го гледаш, няма смисъл от карта... По-веселото е друго - изрично пишат да заповядат хората в клубния магазин, който случайно е в ремонт от 19.01 до 25.01, включително - няма такива аматьори :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”