Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 17 яну 2024 10:41

Нали някой беше казал, че според приоритетите има червена, синя и зелена Диема.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 яну 2024 10:49

Kotooshu написа:
А за това колко са евтини свободните агенти. Според последния ни отчет, за 2022 г. разходите ни за комисионни са 773 хил. лв.

Е не, това сега не е политкоректно!
Митове и легенди как Стоилов от п****я правил боя ... а близо милион за комисионни :o
Тук се твърди как селекцията била точно 0 лева :lol:

Айде все пак да не четем като дявола евангелието и да си проверяваме данните (с моите камъни по моята глава), а да не се предоверяваме пряко на футболягата, може ли? В отчета пише дословно:
Разходи за външни услуги за 2022:
Комисиони/консултантски услуги - 773 000 лева

Обърна ли внимание на болднатото - да, не? Та малко по-скойно с лафовете за Мъри - и аз не харесвам герберащината му и че не пожела да се разровят ла.ната до край, но че от пр.ня направи боя, е безспорен факт!

За финал ви черпя с една снимка на нашия Лъчко (не Станчев) - всичко е точно, благодарим на Палмсбет

Изображение

А защо е поканил избирателно само бразилците и Килиан? Ако е по печкин принцип, къде е Кордоба? Намирасва ми на расизъм :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 яну 2024 11:32

Ако приемем, че в дъното е Дарланчо, то липсват също Джемилито и Фадигата. :lol:
Майтапа настрана - решили са хората да се съберат, да се почерпят с шефа, лошо няма.
В никакъв случай не искам да интригантствам, да се подигравам или нещо подобно, обаче ако съм на мястото на Петков, Андреев, Галчев или някое от другите момчета, може и да не ми стане много приятно ако видя въпросната снимка и знам, че не съм бил поканен на събитието.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 17 яну 2024 12:40

Нееднократно споменаваните 0 лева за селекция, повтарям 0 лева са селекция .... явно са стотици хиляди левчета :)
А българчетата не смятате ли, че е възможно да са на друга маса? Която а няма на фотоса, хммм ;) ;
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 яну 2024 12:58

Смятаме, че е възможно, разбира се. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 яну 2024 13:41

Kotooshu написа:Нееднократно споменаваните 0 лева за селекция, повтарям 0 лева са селекция .... явно са стотици хиляди левчета :)
А българчетата не смятате ли, че е възможно да са на друга маса? Която а няма на фотоса, хммм ;) ;

Ми не, не смятаме :lol:

Бразилските звезди от ПФК "Левски" се потопиха в атмосферата на познатите от родината им фиести на латино карнавала Palms Carnival.

Това е най-новото горещо събитие в столицата, което се провежда всеки четвъртък, петък и събота в развлекателен комплекс Palms Royale Sofia.

Под ритмите на латино музиката и кулинарните изкушения от Южна Америка, Цунами, Уелтън, Дарлан и Рикардиньо станаха свидетели на феерия от цветове, страстни танци и уникални ястия часове преди да заминат на подготвителен лагер в Турция, където се очаква да изиграят 9 контроли.

Нидерландската звезда Келиан ван дер Каап също придружи своите съотборници на празника на латино културата.

Потопени в атмосферата на бразилските ритми и храни, забъркани с много страст от певицата Весела Морова и шеф Петър Великов, гостите се забавляваха до малките часове на следващия ден.

Palms Carnival продължава и тази седмица с още изненади, а няколко късметлии ще спечелят голямата награда - 5-дневна екскурзия до Дубай.

Повече информация за събитието можете да намерите тук - https://palmsroyalesofia.com/bg/event/palms-carnival
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 яну 2024 14:13

Я гледай ти каква била работата. ;)
Часове преди да заминат на лагера... гостите.. до малките часове...
Тц, тц.
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 яну 2024 14:20

Serafim написа:
metodito написа:Както Краев, така и Петри се влагаха в игрите и мисля, че щяха да го правят до края.
Относно тире София дали ми харесват ли питаш. Аз съм им гледал май само мачовете с нас. Според мен те си избират глуповати треньори, а играчите им не са нищо особено. Макар че някое от техните "големи лоши негра" в атака биха се вписали много по-добре във философията на Костов, отколкото Рики. Костов харесва директния футбол, като този изповядван от Яската. Рики е елегантен футболист, който се движи много и "чакали" за гол. Но не е от типа Гонзо или Дембеле, които ще раздават лакти, ще използват физиката да се сборят със защитата за някоя топка. А тире, от това, което съм гледал, гледат да клатят. Което при положение, че имаш едни големи лоши негра, а насреща едни белчовци, физически по-несъвършенни от цветнокожите, е глупаво.

Ако е вярно това, че са увъртъли и ту ще подписват, ту не до последно, смятам решението на клуба да ги изолира за правилно. Пак казвам - ако е вярно.
Колкото до централния нападател и футбола, който Костов харесва, не мисля, че сравнението ти за ЦН пасват. Костов харесва футбол с много движение на топката и не бих го определил, като директен. В някои мачове дори излизаше без типичен ЦН, ту Роналдо, ту Джемили бяха на върха, фиктивно. И в случаите, когато Фадига е на терена, често заставаше на десния фланг, а Роналдо влизаше като ЦН до Рикардиньо. И преди Костов е играл с фалшива девятка. А пък и Рикардиньо, и Бари достатъчно много се борят за всяка топка със защитата, ако ще е само до това.

Да. Ако ръководството не лъже и аз съм съгласен. Само че... никой не повярвал на лъжливото овчарче, когато казало истината. Що се отнася до Рики, два пъти съм го виждал да се пази от топката. Той и като фигура и движение е много различен от типична девятка. Иначе ми изглежда странно да играеш с крила и без деветка. На крилата една от основните им роли е да захранват деветката с топки.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 яну 2024 14:21

Няма ли да вземат десен бек?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 17 яну 2024 14:39

TristaNNN написа:Благодарим ви, г-н Стоилов, че имате нюх за играчи с потенциал, които след като бъдат продадени, дори и след като всички кърлежи по веригата се нацоцат, ще капне все пак някой лев и в Левски, да се надяваме. Ама то ГФО-то ще покаже.
Благодарим и на щедрия ни спонсор-лихвар-собственик, който си приписва успех за чужди заслуги чрез "свободни и независими" дрИскачи.
Това е нашият Левски - прозрачен, честен, народен и управляван така, щото интересите на клуба винаги да са на първо място! 8-)

Питам те директно - според теб цената на даден футболист, който се продава извън БГ, как се определя?
Дали на база участие в евротурнири, голове и асистенции /такива, които гледат А група няма/?

Според мен е така.

Затова си направи една справка - при великия Мъни какво направихме в Европа и защо на ВСИЧКИ им паднаха миналото лято цените, да не говорим пък зимата...

Сега направи справка този сезон Левски какво направи в Европа, и как продаваме ЗИМАТА.

Действай!!!

П.С. Нали знаеш, че "по веригата" беше и хасковския, с определен % от продажбите... Затова беше тоя зор на него и Пивков да продават ирачи миналата зима, но на фона на Хамрун /едно от най-срамните отпадения/ и яловия сезон с 11 мача без победа - никой не им се върза!

Върни се в “Левски”