Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Най новия сайт се очаква да е SuperBet, но кога точно ще се случи е тъмна Индия
А тия Меджикбет да не би да увяхнаха вече - кликам на сайта им,горе няма бутон за вход,за регистрация....
-
- Контакти:
Работи си, нещо отваряш не което трябва
Може би проблемът е в браузера - купих си скоро нов лаптоп,и ползвам този на майкрософт - Edge,просто не съм инсталирал допълнително нищо...но по-късно днес пробвах на лаптопа на сина ми,той работи с Хром,там се появиха бутоните за вход и регистрация.
Днес получих писмо от Румен Спецов :) Писах жалба до НАП заради лимитите,които ми налагат.Искат подробности - трите имена и имейл адресът с който съм регнат в букитата,както и да опиша точно проблема....не че очаквам нещо да се случи,но...жалвайте се и вие - колкото повече сме,по - добре.Има човек,който отговаря за хазарта,пише се до него - a.popov@nra.bg.
Днес получих писмо от Румен Спецов :) Писах жалба до НАП заради лимитите,които ми налагат.Искат подробности - трите имена и имейл адресът с който съм регнат в букитата,както и да опиша точно проблема....не че очаквам нещо да се случи,но...жалвайте се и вие - колкото повече сме,по - добре.Има човек,който отговаря за хазарта,пише се до него - a.popov@nra.bg.
-
- Контакти:
Ще подам и аз със сигурност , в един имейл си обобщил всички букита дето са те лимитирали предполагам ?
Всъщност в първото писмо изброих всички букита,които ми спряха бонусите,но реално осмиците,алфата пускат до 20 лева,сега като се замисля - може би е някаква хитрина от тяхна страна,може да се е жалвал някой от тях и затова да не лимитират на 1 евро...и да се оплаче някой - ще кажат - ето,може да залага.Но по правилата им може да не ти предложат бонус.А за инбет,сезам,палмсбет даже нямам вече спомен дали ме дялнаха до някаква ниска сума,трябва да депозирам,за да разбера.
Докато бетаното брутално режат на 1,95 лв,второто ми писмо до нап е именно срещу тях.
Докато бетаното брутално режат на 1,95 лв,второто ми писмо до нап е именно срещу тях.
-
- Контакти:
Аз отдавна спрях да си смятам печалбата от букитата, защото вече не е като преди 3-4 години и сумите на залог са ми много по-ниски вече. Но докато си смятах в силните години правех по 3-4 хиляди редовно на месец. Понякога стигаха до 8 хиляди на месец. После падна до към 2 и сега вече изобщо не си смятам. Колкото - толкова с лимитирани акаунти и тук-там на някой приятел.
Относно писмото до НАП то ако тръгна да изброявам всички бг букита, където съм лимитиран ще стане прекалено дълъг мейл. Може би ще опитам с 2-3 букита, които са ми по-важни и да видим. А алфата и 8-ците също режат до 2лв залог, това им е последното ниво на лимит. Аз отскоро съм така, а изкарах около година със залози между 5 и 20лв зависи от събитието. Лошото е, че си имат правила и там си пише, че имат право да го правят, така че не знам как ще ни помогне, която и инстанция да е, за жалост.
Сега в момента обикалям чуждите букита, където приемат клиенти от България, но и там слагат лимит сравнително бързо и е по-трудна верификацията, но ако си готов да пращаш документи си плащат накрая.
Относно писмото до НАП то ако тръгна да изброявам всички бг букита, където съм лимитиран ще стане прекалено дълъг мейл. Може би ще опитам с 2-3 букита, които са ми по-важни и да видим. А алфата и 8-ците също режат до 2лв залог, това им е последното ниво на лимит. Аз отскоро съм така, а изкарах около година със залози между 5 и 20лв зависи от събитието. Лошото е, че си имат правила и там си пише, че имат право да го правят, така че не знам как ще ни помогне, която и инстанция да е, за жалост.
Сега в момента обикалям чуждите букита, където приемат клиенти от България, но и там слагат лимит сравнително бързо и е по-трудна верификацията, но ако си готов да пращаш документи си плащат накрая.
-
- Контакти:
За да подам писмо с оплакване до този адрес дето посочи, трябва ли задължително да имам електронен подпис ?
Аз нямам електронен подпис,просто писах в свободен текст от личния си имейл.
Да,в правилата им пише че могат да те режат как си искат,нека лицензионния орган се замисли защо им разписва такива правила !
Да,в правилата им пише че могат да те режат как си искат,нека лицензионния орган се замисли защо им разписва такива правила !
Пичове, не искам да си представя какво лоби имат тия мръсници в т. нар. лицензионен орган. Последната промяна за данъчното им облагане е крещящ пример. Преди това си спомнете герберасткия чадър над Ефбет, Уинбет и Палмсбет.
Но поздравления за Даскала, че е решил да ръчне малко! Да сподели с нас какво са му отговорили като становище.
Но поздравления за Даскала, че е решил да ръчне малко! Да сподели с нас какво са му отговорили като становище.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс