Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 16 яну 2024 20:32

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:....
Тук се твърди как селекцията била точно 0 лева :lol:

Всеки с IQ, достатъчно, за да си изреже сам ноктите на ръцете, без да му се налага да тича в център за спешна медицинска помощ след това, е наясно, че няма такова понятие "0 лева селекция".
Е, освен някогашните чорбари, които повтаряха тази демагогия на подлеца от село Плоски, докато онзи папкаше обилно от "нулата лева" . :mrgreen:

И някои левскари използват същата демагогия :|
Нали е форум и всеки си пише каквото сметне за добре.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 16 яну 2024 20:49

Някой знае ли това TV1 има ли го в Булсатком?
Благодаря!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 яну 2024 21:17

Michael_Buble написа:Някой знае ли това TV1 има ли го в Булсатком?
Благодаря!

Има го... При мен е на 105-и канал.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 яну 2024 21:35

Преди мач на Еднооо-Двееее-Трии не се спи! 8-)
Модерачи, а къде изчезнаха емотиконите?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 яну 2024 21:44

futbolqga написа:
1914.1902 написа:Лошият Мило Борисов :cry: :cry:

Най-милото ти Мило защо така не казва къде отидоха 2 млн. от трансфер за 4 млн.?

Комисионните обичайно са между 5% и 10% от стойността на трансфера, а в този случай те са ги взели само от чистата ни печалба - тоест 100 до 200 хил. лв. Заемът към Палмите е 360 хил. лв. Остават едни към милион и половина - освен бившият му отбор да е имал клауза за 40% от следващ трансфер :lol:

Мило Борисов не е длъжен да обяснява абсолютно нищо, така е в много клубове по света.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 яну 2024 22:07

Съгласен съм с горното мнение! Много ясно, че когато някой си върти бизнеса на гърба на любимия ни клуб и левскарите, не е длъжен да се обяснява. Да не е луд да се обяснява на плебса колко лапка?! Крепостно селячество по модела Литекс и това е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 16 яну 2024 22:34

Мило Борисов не е длъжен да обяснява нищо, интересно даже той, като какъв води преговори за продажба на играч на Левски, ако приемем че "ньом-ньом" пасквила в котваспорт, спортлайн и подобните "медии" е верен.

За сметка на това, Наско ни обеща че ще сме най-прозрачния клуб, а на пресконференцията относно споразумението с НАП, ни обеща че ще има пресконференции всеки месец. Въпросната пресконференция беше на 18-ти декември, тъй че до 2-3 дена, ще има нова, на което Наско ще ни сподели всичко - трансферна сума, проценти, участието на господин Мило...
Защото знаем, че той държи на думата си и никога не би ни излъгал.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 яну 2024 23:28

Киро Пора написа:Мило Борисов не е длъжен да обяснява нищо, интересно даже той, като какъв води преговори за продажба на играч на Левски, ако приемем че "ньом-ньом" пасквила в котваспорт, спортлайн и подобните "медии" е верен.

За сметка на това, Наско ни обеща че ще сме най-прозрачния клуб, а на пресконференцията относно споразумението с НАП, ни обеща че ще има пресконференции всеки месец. Въпросната пресконференция беше на 18-ти декември, тъй че до 2-3 дена, ще има нова, на което Наско ще ни сподели всичко - трансферна сума, проценти, участието на господин Мило...
Защото знаем, че той държи на думата си и никога не би ни излъгал.

Бас ловя за една членска карта, че няма да има обещаните редовни отчети... то едни отчети са :)))
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 16 яну 2024 23:56

futbolqga написа:
1914.1902 написа:
futbolqga написа:
А за това колко са евтини свободните агенти. Според последния ни отчет, за 2022 г. разходите ни за комисионни са 773 хил. лв.

Гледам пак, не виждам къде съм написал, че свободните агенти са “евтини”. Джери Перейра като върти между България- Бразилия, да не е за без пари. Само един далаверски билет е около 2 хил евра, разходи, печалба, бонуси насам-натам.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 яну 2024 00:18

LoveAndPeace написа:
Киро Пора написа:
1914.1902 написа:Супер е, че не са по диемите. 8-)

Сигурно изпускам някъде нещо, но защо е супер, че мачовете ни не са по диемите или по някой друг канал, който би платил за правата да ги излъчва? Това ТВ1, за първи път го чувам, едва ли са дали някой лев, при все че в същото време ще се излъчват безплатно в ютуб и в сайта на клуба.

Миналата зима, по някакви мои спомени, които не претендирам да са верни, май бяхме договорили около 200-300 хиляди лева от диемите и то за 5 мача. Тази зима, ще играем 9, все си мисля, че добре щяха да ни дойдат едни 300-400 хиляди лева, тъкмо да платим лагера.

Миналата зима имаше кой да преговаря за интересите на клуба.

Май и тази зима някой го е направил: :oops: :oops:

https://www.vbox7.com/play:c6e33633f9

Върни се в “Левски”