Dust написа:Чета коментари, че цената на Каранга в трансфермаркет е 175К, а когато беше продаден мисля, че беше около 4 милиона. Това си е сериозен срив.
Така е, сериозен срив в цената, а Дон Гришони ги умее работите.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Чета коментари, че цената на Каранга в трансфермаркет е 175К, а когато беше продаден мисля, че беше около 4 милиона. Това си е сериозен срив.
El_Capitano_Puyol написа:Със стари фосили като Каранга щели да атакуват титлата...смяяяяях.
delqnski47 написа:Dust написа:Чета коментари, че цената на Каранга в трансфермаркет е 175К, а когато беше продаден мисля, че беше около 4 милиона. Това си е сериозен срив.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:delqnski47 написа:Dust написа:Чета коментари, че цената на Каранга в трансфермаркет е 175К, а когато беше продаден мисля, че беше около 4 милиона. Това си е сериозен срив.
Дано от третия път му се получи, до сега от първите два опита все греда.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта