Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот krumeto » 16 яну 2024 07:57

boabbb написа:От пряк свободен удар ако отборът изпълняващ си вкара автогол трябва да е гол, а не корнер ... След като може да вкараш в едната, що да не вкараш в другата врата? Виж, ако е непряк - да, може... Специалистите съдии - какво се отсъжда, ако метна тъч директно във вратата? (наистина не знам :roll: )

НЯМА ГОЛ!
Няма гол от пряк и непряк свободен удар в собствена врата.

Автогол от фал
В случай, че даден играч реши да върне топката на своя вратар директно от пряк свободен удар, но по някакви причини кълбото спре в собствената му мрежа, то този автогол няма да бъде признат. Тук условието е абсолютно никой да не е играл с топката по пътя й към вратата. Вместо това, съдията трябва да отсъди ъглов удар в ущърб на отбора, получил автогола. Това се случи наскоро в мач от трета испанска дивизия, когато отборът на Атлетико Леванте отбеляза гол в собствената си врата по такъв начин. След няколкоминутно съвещание, главният съдия все пак призна попадението, защото прецени, че вратарят на Атлетико е докоснал топката.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 яну 2024 09:37

CSKA 78 написа:6. Забрави да напишеш, че някой ще трябва да плаща на "подателя"! А сумата никак не е малка около 100 милиона евро, понеже товарът бил от чиста Кока Кола! Ха-ха! :shock: ;) :)

Възможно е. Не знам - няма как да коментирам въпроси по които не съм компетентен. Аз коментирам само неща от които разбирам и имам съответните познания .
Ти явно имаш съответните познания в търговията с наркотици. :mrgreen:
Ако се вярва на появилата се информация заловените наркотици са на относително ниска стойност - около 20 млн евро. или много по-ниска от цената на кораба ,който ги превозва.
Между другото преди малко повече от 10 години в Испания беше заловен български кораб("Хан Крум") с 3 тона кокаин на борда.
Не знам дали Домусчиеви са намесени в цялата история с "Верила" - по-скоро , не са. Колко ще получат за пренос на стока за 20 млн долара - максимум 2 млн долара. , а същевременно губят кораб за 40 млн долара и рискуват бизнес в който са вложили над 1млрд долара и им носи печалба от 100-150 млн долара на година.
Ако ще го правят , няма да го правят чрез собствените си кораби.
Вече писах,че не собственика ,а чартьора определя товара , товарното и разтоварното пристанище. Няма как собственика да поеме какъвто и да е ангажимент за превоз на такъв специфичен товар без благословията на човек на чартьора. В противен случай собственика рискува да поеме ангажимент ,който не може да изпълни , просто чартьора може да реши ,че основния товар да бъде разтоварен ,не в Ирландия , а навсякъде другаде . Какво прави собственика в такъв случай?
Между другото научи какви са размерите на футболния терен? :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 яну 2024 09:43

gihuelo написа:
delqnski47 написа:
krumeto написа:
Dust написа:Не, отсъжда се ъглов удар :)
Това го научих преди малко

Научих го през 1971 година на курс за съдия!
Има много такива въпроси "капани".

Ти ветеран от втората световна ли си
Селфита с Негово Величество прайл ли си си

Баси :) Във форума на рогите чета , че Хондата си е играл на жмичка с Наско Сираков преди 50 години , тоя бил на курс за съдии преди да въведат жълтия картон .... :)
Аз мислех че Дамянов е най-дърт :)

Ебаго вампиро има у тоя форум
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 яну 2024 09:46

delqnski47 написа:
gihuelo написа:
delqnski47 написа:
krumeto написа:

Баси :) Във форума на рогите чета , че Хондата си е играл на жмичка с Наско Сираков преди 50 години , тоя бил на курс за съдии преди да въведат жълтия картон .... :)

А Пели не го ли броите за човек, щото той е бая по-дърт и от мене.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 яну 2024 09:49

Къде е Пелито, отдавна не се е мяркал във форума?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 яну 2024 09:56

obi4am_pirin написа:https://youtu.be/araK1Wnj7Sc?si=cmfrBtDaUbQMZ_VI
Каква атмосфера, каква хореография, какъв Гошо Петков имитиращ герой на Алеко или президент на футболен клуб пропуснал титлата... :mrgreen:
Взимайте пуканки и се наслаждавайте на мач един път!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=53EQ5XMu-vo[/youtube]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 яну 2024 11:50

honda написа:
CSKA 78 написа:6. Забрави да напишеш, че някой ще трябва да плаща на "подателя"! А сумата никак не е малка около 100 милиона евро, понеже товарът бил от чиста Кока Кола! Ха-ха! :shock: ;) :)

Възможно е. Не знам - няма как да коментирам въпроси по които не съм компетентен. Аз коментирам само неща от които разбирам и имам съответните познания .
Ти явно имаш съответните познания в търговията с наркотици. :mrgreen:
Ако се вярва на появилата се информация заловените наркотици са на относително ниска стойност - около 20 млн евро. или много по-ниска от цената на кораба ,който ги превозва.
Между другото преди малко повече от 10 години в Испания беше заловен български кораб("Хан Крум") с 3 тона кокаин на борда.
Не знам дали Домусчиеви са намесени в цялата история с "Верила" - по-скоро , не са. Колко ще получат за пренос на стока за 20 млн долара - максимум 2 млн долара. , а същевременно губят кораб за 40 млн долара и рискуват бизнес в който са вложили над 1млрд долара и им носи печалба от 100-150 млн долара на година.
Ако ще го правят , няма да го правят чрез собствените си кораби.
Вече писах,че не собственика ,а чартьора определя товара , товарното и разтоварното пристанище. Няма как собственика да поеме какъвто и да е ангажимент за превоз на такъв специфичен товар без благословията на човек на чартьора. В противен случай собственика рискува да поеме ангажимент ,който не може да изпълни , просто чартьора може да реши ,че основния товар да бъде разтоварен ,не в Ирландия , а навсякъде другаде . Какво прави собственика в такъв случай?
Между другото научи какви са размерите на футболния терен? :mrgreen:

Аве, май ще се окаже, че ти разбираш доста повече от търговията с наркотици! Ха-ха!
Даже си наясно кой е замесен и кой не е! :lol: :lol: Аз доколкото знам много рядко се пренася чиста на 100% Кока кола, това е твърде ценен товар! И е невъзможно собствениците да не са наясно за него!
Такъв товар тръгва само от две дестинации - Колумбия или Мексико! И ако подобен товар бъде хванат, тогава всички по веригата ще плащат за него, най-вече собствениците на кораба! :shock: ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 16 яну 2024 12:03

delqnski47 написа:
gihuelo написа:
delqnski47 написа:
krumeto написа:

Aaaaa не!
Вампирите се събраха в оня парк, но сега им събарят кочините. Де ще идат вампирите до новите кл.зети времянки не знам. :)
:mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 яну 2024 12:18

Стоичков: На 11 декември лично аз ще вкарам първия багер на "Армията"

:oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 яну 2024 12:28