ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот hetfield » 24 фев 2010 12:27

loko2004 написа:
hetfield написа: само бирата трудно ще ни платят ;)

Пак ли бе, то и Бат Митко стана лош след като спря да плаща за бирата ;)

Мислиш ли,чее лесно.Ако бяхме като едни други фенове дето ги черпят с баклава,ще изядем по 1-2 и ще ни стане лошо.Ама с бирата са по-иначе нещата

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 24 фев 2010 12:27

Мъчно ви е че Митето си отива,а толкова знаменца и транспаранти в негова чест сте ушили. :( Какво ще ги правите сега?[/quote]
Добре бе пич,какво искаш бе???Купиха отбора.Нови амбициозен собственик.Концесия.Селекция и то много добра.АМБИЦИИ!
Защо по дяволите киснеш тук и пишеш абсолютни глупости?[/quote]

защото са комплексари.и за пореден път доказват че мразят повече ботев отколкто да обичат локо или велбъжд или вихрен ама вече се обърках кой от кой такаче на двмата компексари им пожелавам пак на панахида да ги канят
селски вземи си скункса не се сърди

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 24 фев 2010 12:35

kishe написа:защото са комплексари.и за пореден път доказват че мразят повече ботев отколкто да обичат локо или велбъжд или вихрен ама вече се обърках кой от кой такаче на двмата компексари им пожелавам пак на панахида да ги канят

ако ни поканите догодина на 24.02 може и да дойдем да ви уважим панихидата
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 24 фев 2010 12:37

loko2004 написа:
kishe написа:защото са комплексари.и за пореден път доказват че мразят повече ботев отколкто да обичат локо или велбъжд или вихрен ама вече се обърках кой от кой такаче на двмата компексари им пожелавам пак на панахида да ги канят

ако ни поканите догодина на 24.02 може и да дойдем да ви уважим панихидата

Ами мини щом имаш интерес

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 24 фев 2010 12:42

Салерно размисли! Ботев ще го има още 24 часа

Утрото е било по-мъдро от вечерта гласи една римска сентенция. Италианският Ботев остава в България поне за още 24 часа, реши тази сутрин Франческо Салерно. Предводителят на пловдивския клуб плати престоя на трупата си в хотел "Беркут" за още едно денонощие.

Кандидат-наследникът на Димитър Христолов прати авансово пари за прeстоя по куриер. По наши данни, снощи Салерно е заздрачил в село Крумово в дома на Димитър Христолов. Все още не е ясно, дали селекцията с цели трима треньори ще тренира на игрището в Брестник. Футболистите са в лоби-бара на "Беркут" и нервно чакат нови инструкции от Салерно. В Брестник няма тълпа от фенове, както снощи. Полицията обаче дежури с доста сериозен ресурс.

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 24 фев 2010 12:45

Шрек и селския си търсят стадион за мачовете. А нещо ми говори ,че ще има наивни градове където ще ги приемат...
Изображение

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 24 фев 2010 12:53

Nassy написа:Шрек и селския си търсят стадион за мачовете. А нещо ми говори ,че ще има наивни градове където ще ги приемат...

Едва ли са останали наивници и глупаци ,които да не знаят коронните номера на скункса :)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 24 фев 2010 12:55

Sunway написа:
football.total написа:Пичове не искам да ви се меся много, радвайте си се на свободния Ботев итн. Не съм фен на този отбор но както и да е. Само да ви питам нещичко- оттук нататък какво? Четох за нови АД-та, фалити, В-група итн. Всичко е в сферата на вероятностите.
ОК правите си нов отбор ли, АД ли каквото си искате АМА КОЙ ГО ИЗДЪРЖА? С кого сте говорили досега? Имате ли готови кандидати за президенти итн. Ако си мислите че един Бареков ще ви издържа отбора жестоко се лъжете. Аз лично издържам един отбор в една от А-окръжните ни групи. Става дума за обикновен селски отбор, със селски стадион, без школа, без автобус, без треньори, без лагери, без подготовка, без премии, без заплати итн. Просто 22 момчета които им се играе футбол и дори в момента сме на 1-во място в класирането. Тоест поне момчетата ми са кадърни. Та бюджета на този селския отбор на сезон ми е около 20.000 лева. Та сметнете сие вие какъв е бюджета на един отбор от ранга на вашия Ботев и кой ще го плаща? Или искате просто да си имате един селски отбор в долните дивизии, а пък бил и той свободен.
Не защитавам нито Салерно, нито Христолов нито никой. Нито се заяждам. Просто питам КАКЪВ ПЛАН ИМАТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО...

Вместо да питаш, вземи първо да прочетеш относно плана.Там е обяснено подробно, какво ще се прави, а що се отнася до хората с парите ти не се притеснявай за това.Ботев е Ботев и винаги ще се намерят хора, които обичат и са готови да дават пари за отбора.Единствената пречка досега беше Скункса и доколкото четох в един вестник, не знам дали е вярно, но последните плащания на стадиона ни за тока и водата били от фенове от Лаута.Ако е така много жалко за тях, защото няма да могат повече да помагат на своя най-голям фен-Скункса. СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ.

П.С. Искам да кажа и на "доброжелателите" на Ботев, които се застъпват за Салерно, че ще ги огрее, когато цъфнат налъмите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами добре де, дай да го видим тоя спасителен план къде е? Дай ми линк или там каквото и да е да го прочета. Казвам ти пак не се заяждам с никой просто се интересувам отсега нататък накъде. Иначе в момента доста патриотичност ви е обзела все едно сте спечелили въстанието. ОК нищо лошо, просто не забравяите че патриотичносста и еуфорията пречат на трезвата преценка на нещата. От първите фенове "освободили" собствения си клуб да не станете първите фенове затрили собствения си клуб. Момчета доста големи български отбори в момента кретат из долните групи с години и незнам до колко феновете им са щастливи с този факт. Прмери колкото щеш - Дунав Русе, Етър В.Търново (преди по малко от 25 години бяха шампиони на България!) итн. И не си мислете че публиката играе на терена! Играят футболистите и като нямате пари колкото и велика публика да сте все тая. Не забравяте че в БГ публиката на отбора за жалост не е фактор както е на запад! Просто защото публиката не носи печалби за клуба поне засега. Няма продажба на фанелки, доколкото знам вие даже и билети избягвате да си купувате за домакинските мачове итн... И за едното "Ура Аи канари" никой няма да седне да налива безбожни пари. А вие днеска не си обичате президента разбирам ви, то никой не си обича собственика по принцип, ама каква е гаранцията че утрешния ви президент ще се къпе във всенародната любов? Незнам просто разни въпросчета ми се мътят из главата ама като гледам тоя форум повече еуфорици и патриоти отколкото трезво мислещи хора.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 24 фев 2010 12:56

Всички които си мислят, че салерно, ще възроди БОТЕВ и ще имаме стабилен отбор
Да си зададат въпроса от къде дойде този дебелан и кой го доведе, ЗАЩО ВСЕ ИТАЛИАНЦИ/макарони/ се редят на опашка да спасяват клуба? :?: :?: :?:
Мърсолов къде има връзки бизнес и т.н. ? :?:
Момчета помоща няма да дойде от вън разберете го това!
Ако ние не си помогнем няма кой, не и тези палячовци ШЕФОВЕ на мърсола!!!
Тези които се изказаха, че са отишли в Брестник някакви простаци да има кажа, че от 10г все се мъчим да докажем, че не сме лумпени както ни обявяват, но снощи границата бе премината и хората които бяха там според мен дори малко МЕКО подходиха към този никаквец!
И накрая ГОРД съм, че всички с които имах пререкания относно "сделката" сега гледам са отрезвени и твърди противници на всичко що е спагет!!!

Върни се в “Ботев”