Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 яну 2024 19:39

Добре де, аз ли нещо не съм ОК, че виждам, че с едни и същи играчи от миналата есен и сегашната, резултатите са идентични ?
Обаче с 2-ма различни треньора ...
А според нЕкои мнения, миналият сезон, напускащите сега играчи, са играли с доста по-голяма желание, при предходният треньор, от колкото сега, при новият наставник... И въпреки това, ако следваме дословно числата, то сега сме агале-агале, мааааааалко по-ОК с миналата есен ?
И 100 тЕй !?? :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 яну 2024 19:49

LoveAndPeace написа:
honda написа:
LoveAndPeace написа:
honda написа:
LoveAndPeace написа:
Киро Пора написа:
Сигурно изпускам някъде нещо, но защо е супер, че мачовете ни не са по диемите или по някой друг канал, който би платил за правата да ги излъчва? Това ТВ1, за първи път го чувам, едва ли са дали някой лев, при все че в същото време ще се излъчват безплатно в ютуб и в сайта на клуба.

Миналата зима, по някакви мои спомени, които не претендирам да са верни, май бяхме договорили около 200-300 хиляди лева от диемите и то за 5 мача. Тази зима, ще играем 9, все си мисля, че добре щяха да ни дойдат едни 300-400 хиляди лева, тъкмо да платим лагера.

Миналата зима имаше кой да преговаря за интересите на клуба.

И кой беше този ,който се грижеше за интересите на клуба? - Аз се сещам за един субект ,който докато беше начело на клуба задълженията на клуба доста се увеличиха( за това си имаше обективни причини, въпросния субект не можеше да направи много) . Същия субект пропусна от обикаляне на страната и срещи с "организираните фенове" ,че на няколко основни футболисти им изтичат договорите. И на практика доведе клуба до пропуснати ползи за няколко милиона лв.

Интересно! И този субект какво злонамерено е направил или не , че да се увеличат задълженията на клуба ?
Колкото до изтичащите договори , сега ще е спекулативно да го заявя , но си мисля че при наличието на един друг треньор такъв проблем или нямаше да има въобще или щеше да се ограничи до минимум.
И все пак миналата зима Левски бе на лагер с пари дадени от спонсори. Тази зима как е положението ? Левски ли ще плаща ?

На въпросния субект му се плащаше доста сериозна заплата за да не се увеличават задълженията. Определено не се справи. Какво точно направи? Ако въобще го нямаше крайния резултат щеше да бъде същия.
"Колкото до изтичащите договори , сега ще е спекулативно да го заявя , но си мисля че при наличието на един друг треньор такъв проблем или нямаше да има въобще или щеше да се ограничи до минимум." - съжалявам ,че ще го кажа ,но това дето съм го цитирал са глупости на търкалета. Въпросния треньор напусна клуба , когато въпросните играчи имаха вече 1 трансферен прозорец преди да са свободни да преговарят с които си искат. Преговори за подновяване на контрактите се водят 3-4 трансферни прозореца преди изтичане на съществуващите договори. Когато останат 2 трансферни прозореца шансовете да се стигне до подновяване на контракта са минимални. Просто клуба няма никакви аргументи при преговорите. Когато трябваше да се водят преговори с играчите с изтичащи договори въпросния субект и въпросния треньор си бяха на позициите и имаха всичката необходима власт да водят преговорите - нищо не беше направено в тази посока. Според теб дали Сонко, Краев и Петрис нямаше да бъдат много по-сговорчиви ,ако им бяха предложени договори през октомври-ноември 2022г? Ако приемат предложените им условия - подписват. Ако не приемат, се продават през януари 2023.
Лагера в Дубай беше провал във всяко едно отношение. Харесаха ли ти в мачовете срещу Черно море и Пирин. Те въобще да не бяха тренирали и да се съберат в деня преди първия мач ,щяха да бъдат по-добре.
Същите спонсори , са и спонсори на Левски и в момента.

Според мен Сонко нямаше да направи това което направи , ако на един мач не бе заменен от 15 годишно дете. Но това е само според мен.
Според мен Филип нямаше да запали с 200 , ако треньора беше стария.
И НЕ! Треньора не е напуснал , напуснаха го.
Мажоритаря може би си е мислил , че всички са фурнаджийски лопати като него и че когато са казали , че ще направят нещо , то ще размислят и ще си плюят на името.
Дълговете към Столична община ? Субекта , който получавал голяма заплата как ги докара на Левски ??

Известно ли ти е,че Сонко си тръгна от предишния си клуб по същата схема , по която щеше да си тръгне и от нас , просто имахме късмет ,че Лудогорец имаха нужда от ЦЗ в онзи момент , иначе щяхме да получим точно нищо за него. Не ми е известно в предишния си отбор да е бил бил заменян от 15 годишни деца , но това не му попречи да се разбере с нас , да получи едни пари на ръка и да напусне като свободен агент предишния си клуб.
Сериозно ли си написал това за Филип Кръстев ?- Дали можехме да платим 4 млн долара на Манчестър Сити и да му плащаме заплата от 50 хил евро на месец.
Съжалявам, че пак ще го напиша ,но като пишете нещо поне четете ли какво сте написали.
Би ли посочил с какво точно споменатия субект заслужи заплата си?
Най-вероятно познавам и Н.Сираков и Ст.Стоилов много по-добре и от по-дълго време от теб. И повярвай ми и двамата имат много трески за дялане.
Никой не е "напуснал" Мъри - сам си тръгна. Няма друг клуб в,който той е имал, има или ще има толкова власт ,каквато имаше в Левски.
Известно ли ти е, че е бил в преговори с друг клуб около 6 месеца преди да напусне Левски.
Познавам Н.Сираков от повече от 50 години. Повярвай ми по-скоро Земята ще се завърти в обратна посока, отколкото Н.Сираков да откаже 2 млн евро за Кордоба.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 яну 2024 20:15

terata написа:
Вълчан написа:Не сме 3та лига на Англия ,че да подхождаме толкова елементарно към градските си съперници. Тук трябва и малко интелект. Футболната кариера може да бъде доста раздвижена и един ден да се отзовеш със някои съперник в един отбор. Какво....ще се гледат на кръв и ще си правят мръсно ли.... :mrgreen:

Не знаех, че сме от Ловеч. ПФК Левски-Ловеч... па колко му е, с тоя мажоритар е въпрос на време.

Еми да ти кажа ако не се сещаш. Славия....Локо София...Септември...та дори и отборът играещ на Армията. Води се от София. 8-)

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 яну 2024 20:33

honda написа:
LoveAndPeace написа:
honda написа:
LoveAndPeace написа:
honda написа:
LoveAndPeace написа:Миналата зима имаше кой да преговаря за интересите на клуба.

И кой беше този ,който се грижеше за интересите на клуба? - Аз се сещам за един субект ,който докато беше начело на клуба задълженията на клуба доста се увеличиха( за това си имаше обективни причини, въпросния субект не можеше да направи много) . Същия субект пропусна от обикаляне на страната и срещи с "организираните фенове" ,че на няколко основни футболисти им изтичат договорите. И на практика доведе клуба до пропуснати ползи за няколко милиона лв.

Интересно! И този субект какво злонамерено е направил или не , че да се увеличат задълженията на клуба ?
Колкото до изтичащите договори , сега ще е спекулативно да го заявя , но си мисля че при наличието на един друг треньор такъв проблем или нямаше да има въобще или щеше да се ограничи до минимум.
И все пак миналата зима Левски бе на лагер с пари дадени от спонсори. Тази зима как е положението ? Левски ли ще плаща ?

На въпросния субект му се плащаше доста сериозна заплата за да не се увеличават задълженията. Определено не се справи. Какво точно направи? Ако въобще го нямаше крайния резултат щеше да бъде същия.
"Колкото до изтичащите договори , сега ще е спекулативно да го заявя , но си мисля че при наличието на един друг треньор такъв проблем или нямаше да има въобще или щеше да се ограничи до минимум." - съжалявам ,че ще го кажа ,но това дето съм го цитирал са глупости на търкалета. Въпросния треньор напусна клуба , когато въпросните играчи имаха вече 1 трансферен прозорец преди да са свободни да преговарят с които си искат. Преговори за подновяване на контрактите се водят 3-4 трансферни прозореца преди изтичане на съществуващите договори. Когато останат 2 трансферни прозореца шансовете да се стигне до подновяване на контракта са минимални. Просто клуба няма никакви аргументи при преговорите. Когато трябваше да се водят преговори с играчите с изтичащи договори въпросния субект и въпросния треньор си бяха на позициите и имаха всичката необходима власт да водят преговорите - нищо не беше направено в тази посока. Според теб дали Сонко, Краев и Петрис нямаше да бъдат много по-сговорчиви ,ако им бяха предложени договори през октомври-ноември 2022г? Ако приемат предложените им условия - подписват. Ако не приемат, се продават през януари 2023.
Лагера в Дубай беше провал във всяко едно отношение. Харесаха ли ти в мачовете срещу Черно море и Пирин. Те въобще да не бяха тренирали и да се съберат в деня преди първия мач ,щяха да бъдат по-добре.
Същите спонсори , са и спонсори на Левски и в момента.

Според мен Сонко нямаше да направи това което направи , ако на един мач не бе заменен от 15 годишно дете. Но това е само според мен.
Според мен Филип нямаше да запали с 200 , ако треньора беше стария.
И НЕ! Треньора не е напуснал , напуснаха го.
Мажоритаря може би си е мислил , че всички са фурнаджийски лопати като него и че когато са казали , че ще направят нещо , то ще размислят и ще си плюят на името.
Дълговете към Столична община ? Субекта , който получавал голяма заплата как ги докара на Левски ??

Известно ли ти е,че Сонко си тръгна от предишния си клуб по същата схема , по която щеше да си тръгне и от нас , просто имахме късмет ,че Лудогорец имаха нужда от ЦЗ в онзи момент , иначе щяхме да получим точно нищо за него. Не ми е известно в предишния си отбор да е бил бил заменян от 15 годишни деца , но това не му попречи да се разбере с нас , да получи едни пари на ръка и да напусне като свободен агент предишния си клуб.
Сериозно ли си написал това за Филип Кръстев ?- Дали можехме да платим 4 млн долара на Манчестър Сити и да му плащаме заплата от 50 хил евро на месец.
Съжалявам, че пак ще го напиша ,но като пишете нещо поне четете ли какво сте написали.
Би ли посочил с какво точно споменатия субект заслужи заплата си?
Най-вероятно познавам и Н.Сираков и Ст.Стоилов много по-добре и от по-дълго време от теб. И повярвай ми и двамата имат много трески за дялане.
Никой не е "напуснал" Мъри - сам си тръгна. Няма друг клуб в,който той е имал, има или ще има толкова власт ,каквато имаше в Левски.
Известно ли ти е, че е бил в преговори с друг клуб около 6 месеца преди да напусне Левски.
Познавам Н.Сираков от повече от 50 години. Повярвай ми по-скоро Земята ще се завърти в обратна посока, отколкото Н.Сираков да откаже 2 млн евро за Кордоба.

Сега разбирам този ученически плам с който защитаваш изгубена кауза.
Насето е силно компрометиран. Да беше заядливец и егоцентрик като споменатия субект , да му го простим. Да беше селски инат , като бившия треньор да му го простим.
Но той се продаде. Продаде и предаде нас , тези които успяхме криво ляво да го закрепим тоя пуст Левски ,че да има чии акции да вземе и след известно опияняване да каже - Бях пазител , вече съм Мажоритар! Набийте си го.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2024 21:52

Kotooshu написа:Не разбирам как единия ден можеш да му кажеш на Краев кОрва, а на другия ден... ъъъъ треньора е виновен :?
После смело ще пишеш за БГЛ , ей богуууу :evil:

Явно визираш моето мнение в този блед порив за... .атака, хващайки се точно за Краев :mrgreen:
Ако е така, едното не изключва другото. Не ми е известно Краев да е правил кОрвенски номера при Мъри (не значи, че е невъзможно, разбира се), при когото освен, че значително подобри някои свои компоненти в индивидуалната и отборната игра, ми стигна и до националния.
При Костов нещата нещо вървят надолу за Краев, не знам що така. Някои ще кажат, че се е възгордял и излиза с пички, други биха се запитали дали пък е видял батака след злия алчен рибар и му е все тая вече, без да вижда смисъл от лоялност към ПФК/ организация, която е але-мале. Не ме разбирай погрешно, за мен думите на Краев и явно действията му са некоректни, но просто се питам що чак сега стана така. Знам, че БГЛ е по-възвисен от мен духом и умом, та му е по-лесничко просто да набеди някого за злодей, без да поанализира някои други обстоятелства около злодеянието, но всеки със светогледа си.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2024 21:59

THE G.A.M.E написа:Добре де, аз ли нещо не съм ОК, че виждам, че с едни и същи играчи от миналата есен и сегашната, резултатите са идентични ?
Обаче с 2-ма различни треньора ...
А според нЕкои мнения, миналият сезон, напускащите сега играчи, са играли с доста по-голяма желание, при предходният треньор, от колкото сега, при новият наставник... И въпреки това, ако следваме дословно числата, то сега сме агале-агале, мааааааалко по-ОК с миналата есен ?
И 100 тЕй !?? :?

Инерция, спойка, отборен дух, избери си свободно и друга дума или израз, която да опише наследството на Мъри. :roll:
Но нали все пак трябва да гледаме и в бъдещето, да вярваме, та затова и с интерес следим новите (засега новия). 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 15 яну 2024 22:03

Kotooshu написа:Гледам Цунамката със синя коса 8-)
Та тези ходещите в сектор А се чудя дали сте забелязали с какво уважение и респект гледа хората на стадиона ?
Все си мисля, че и за това преподписа до лятото на 2026 година и може би на Цунами му е ясно , че такова уважение и обич от левскарите надали ще има някъде до края на кариерата си.... която може би ще завърши в Левски.
Надявам и за Уелтъна да е същото, ама там е друга бира положението .

Цунами е много скромно и възпитано момче.
Но той е по-скоро изключение от общия морален профил на футболистите и изобщо на новите консуматорски поколения, родени около и след 2000г.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 яну 2024 22:48

Michael_Buble написа:
Kotooshu написа:Гледам Цунамката със синя коса 8-)
Та тези ходещите в сектор А се чудя дали сте забелязали с какво уважение и респект гледа хората на стадиона ?
Все си мисля, че и за това преподписа до лятото на 2026 година и може би на Цунами му е ясно , че такова уважение и обич от левскарите надали ще има някъде до края на кариерата си.... която може би ще завърши в Левски.
Надявам и за Уелтъна да е същото, ама там е друга бира положението .

Цунами е много скромно и възпитано момче.
Но той е по-скоро изключение от общия морален профил на футболистите и изобщо на новите консуматорски поколения, родени около и след 2000г.

Все пак и японска кръв тече във вените му.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2024 22:49

.... Преговори за подновяване на контрактите се водят 3-4 трансферни прозореца преди изтичане на съществуващите договори. Когато останат 2 трансферни прозореца шансовете да се стигне до подновяване на контракта са минимални. Просто клуба няма никакви аргументи при преговорите.....

Съжалявам, че се включвам в чужди дискусии, но горният пример е върха на пресоляването на манджата, и не мога да го подмина, дори с безкрайното ми уважение към автора!
4 трансферни прозореца са близо 1.5-2 календарни години, зависи от кой момент ще започнем да ги броим.
Не ми е известно нормален клуб да подновява изтичащ след 2 години договор на играч, освен ако не говорим за:
1) Брутална и безпардонна комисионерска схема (с цел умишлен фалит или лична облага, трупайки задължения на гърба на клуба) с ресто под масата, понеже, надявам се всички сме наясно, че нов договор обикновено значи увеличено възнаграждение (бонуси) за играча и пара за мениджъра.
или
2) Меси или Роналдо (португалския), чийто спортен или финансов (обикновено са свързани) принос за клуба дотолкова е нарастнал в пъти (в десетки милиони) по време на действащия договор, че е нужна незабавна "реципрочност", която да е под формата на нов контракт със значително завишени благини за състезателя.
Няма минимални и максимални шансове, съответно минимални и максимални трансферни прозорци, при подновяването на контракт, ако един играч е решил да не подновява договор след края му. Мога да изброя поне 10 причини за това на прима виста, но мисля, че имаме достатъчно разум и не е нужно.
Хубаво е човек да е начетен, но е шокиращо, когато тази начетеност се изкривява в опит да се докаже нещо, вместо да се използва в честна, левскарска дискусия.
Последна промяна от TristaNNN на 15 яну 2024 22:59, променено общо 1 път.
[offtopic]

dimoto1
Контакти:

Мнениеот dimoto1 » 15 яну 2024 22:55

Инерция, спойка, отборен дух.............................

Инерция ....от антирекорда ли?

Върни се в “Левски”