Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 14 яну 2024 21:05

JustChelsea написа:И какво и е на контрата? Клоп как взе ШЛ и ВЛ например?

Ти сериозно ли ?
Нямаме никакъв стил на игра. Да не говорим за план Б. Глуха защита и напред каквото стане. 7,8 поредни паса правим веднъж на 5 мача
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 14 яну 2024 21:11

MASTER_COOL написа:
JustChelsea написа:И какво и е на контрата? Клоп как взе ШЛ и ВЛ например?

Ти сериозно ли ?
Нямаме никакъв стил на игра. Да не говорим за план Б. Глуха защита и напред каквото стане. 7,8 поредни паса правим веднъж на 5 мача

Имате достатъчно бързи футболсти
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 14 яну 2024 21:42

Аз си мисля, че го бойкотират играчите. Ама ако наистина са давали 40 мил. за този Скот, е това си е огромна грешка. Но пък и вратаря си е голяма рибка, също грешка на Тен-Хаг. Не е лоп треньор, ама не е и някакъв топ треньор.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 14 яну 2024 21:53

Аз на Тен Хаг доста вярвах, но този сезон е тотално разочарование. Второто полувреме при пропуска на Скот ни е било единственото докосване в противниковото наказателно поле...в 94тата минута. Дарвин Нунез, Хулиан Алварез, Жезус, Еван Фъргюсън, Оли Уоткинс, Александър Айзък, Николас Джаксън-наистина ми се иска да видя колко често получават топката в предната една трета. Защото е истинска мъка да гледам как Хоулунд е тотално изолиран и 90 процента от времето го ползваме за житен бегач само да гони топката. Той и Микаил Антонио са единствените двама нападателя в топ 10, които от първата минута знаят, че грам няма да видят топката в мача.Затова този клуб има нужда от футболен директор-щеше да види отвъд лошите резултати пет пъти по-лошата игра и да е изгонил вече треньора. Аз си спомням само други два сезона, в които да сме играли толкова хаотично и безцелно- първия сезон на Мойс и последния на Жозе. Ама първия получи лятото Фелайни, а втория получи преди пагубния сезон Фред. А настоящия треньор изгони легендарния вратар и докара абсолютен анонимник, докара Маунт, докара Хоулунд, че и под наем му докарахме Амрабат. Не виждам как може да има бойкот-на терена седем от единадесет титуляра са наложени или докарани от Тен Хаг-Джони, Дало, Онана, Майну, Ериксен, Гарначо, Хоулунд. Не е бойкот, калпави тренировки, които продуцират мухи без глави на терена. Просто след днешното представяне трябва пропуска на Тен Хаг за Карингтън да бъде отнет.....
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 14 яну 2024 22:10

Онана игра финал с Интер, няма как да е анонимник, ама тоя сезон наистина е шаран... :lol:
Барса и Лудогорец але, алеее...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 яну 2024 22:27

Не съм го гледал в Интер...
Но от това което съм видял при нас ,спокойно мога да заява, че вратаря на Люлин 5 е класа над него :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

hipopotuk
Контакти:

Мнениеот hipopotuk » 14 яну 2024 23:47

MASTER_COOL написа:Не съм го гледал в Интер...
Но от това което съм видял при нас ,спокойно мога да заява, че вратаря на Люлин 5 е класа над него :lol:

не една класа,не помня колко години не сме имали такова ГОВНО за вратар...............

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 15 яну 2024 11:00

Мачът с Тотнъм няма да коментирам. Само мога да кажа, че взехме точка и трябва да сме щастливи. Това сме ние сега! Резервите на Тотнъм ни направиха за посмешище на наш терен.

Но гледам, че някои хора дори нещо мислят, че Санчо можело да бъде важен за нас!? Ама чакайте сега! Санчо е тотал щета не само при Тен Хаг бе, момци! При Оле да не би да беше голов звяр!? При Оле беше титуляр и записа феноменалните 3 гола и 1 асистенция. Дори Тен Хаг го пускаше титуляр миналият сезон, та му се отплати с цели два гола, депресия и публичен конфликт като му го казаха, че не е във форма.

Да се оправя лекенцето смотано! Изобщо не трябваше да идва при нас, а да си стои в БВБ. Така или иначе пак е там, само където платихме луди пари и му плащаме лудата заплата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 15 яну 2024 11:15

Санчо че е сбъркал, сбъркал е. Но в никакъв случай не получи реален шанс от Тен Хаг-играеше, когато Антъни беше контузен. И бяхме много по-дейни в атака с него. А и има начин да критикуваш играч-насаме, в кабинета на главния треньор. А не тази публична атака, която поде Тен Хаг. Пак казвам-погледнете офанзивните показатели на отбора с Антъни като крило и с който и да е друг там-разликата е от земята до небето. Че Санчо е инфантил-така е. Но едва ли е приятно да те критикува шефа ти пред всички, а през това време доведения му син да трупа провал след провал във фирмата и да бъде пощадяван.
Като цяло положението е плачевно-отделни единици има на терена, които нямат никакъв синхрон и елементарна идея какво трябва да правят. Бруно си я блъска надалеч, Рашфорд си дриблира, Хоулунд само бяга и пресира и чака веднъж на пет мача да я получи в наказателното, Ериксен не фигурира реално в мача, а Майнуу се чуди що на 18 години трябва да носи спокойствие в центъра на батковците. Гарначо и той си дриблира, Уан-Бисака стига до наказателното поле и се оглежда, защото не може да центрира, при центрирания по двама противника остават без охранител, защото явно преди мач тая дискусия липсва. А за головете през центъра не ми се говори-този сезон имаме поне 20 гола, при които от крилото противника я подава към абсолютно свободен и непроследен халф, който спокойно си ни стреля и си ни вкарва. Николас Домингез, Морган Гибс-Уайт, вчера и Бентанкур. Явно Тен Хаг смята, че десятката на противника трябва да бъде оставен свободно да си стреля. Наистина не знам какво точно се върши на Карингтън-явно година и половина вече момчетата идват колкото да пробягат ония прословути 18 мили, които Тен Хаг ги изисква. Останалото време за тренировки отива за джитбол и Категория Разни.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Върни се в “Манчестър Ю”