Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Джери Перейра,няма интерес да кара ментата! Дано съм прав...В трансфермаркета пише 2 мил Евро за Роналдо...интересно дали са толкова. Мисля, че търсят опит малко, защото отбора е доста млад и няма баланс това е логиката за мен за трансфера на Лима.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Аз пък съм на мнение, че бе нужна алтернатива на фланга още отдавна. Още, когато Мъри бе треньор дори. Отбора ни е силно зависим от Уелтън. По едно време в отбора бяха и Миланов, и Кръстев, които можеха да измислят нещо различно. (Попов така и не убеди с нищо, за това не го включвам). За всеки противник тактиката им в защита започва от това да бъде изолиран Уелтън.
От години "Левски" разчита на тактиката с две крилца и колче между тях, Което се вписва във философията на клуба ("Сините в атака"), но е и доста предвидимо. Един Илиан Илиев изповядва друга философия например. Аз не помня "Левски" от кога не е играл класическо 4-4-2. Големите проблеми на отбора на Костов са за мен в средата на терена. Не може да играеш офанзивен футбол без качествена средна линия. Краев в много мачове беше е "и сам войнът е воин". И вместо да подсилиш халфовата линия, вземаш нападател и зачеркваш единственият дефанзивен халф, дето ставаше. Ей, Богу, не го разбирам.
-
- Контакти:
Аз съм съгласен, че проблемите са в средата, но мисля, че си в грешка, че Левски изповядва такъв футбол. Първо модерния футбол разчита изключително много на крила и бекове и центрирания (ниски, високи, към дъгата, дузпата, успоредно на гол линията, на първа, втора греда и тн). Второ няма как кажеш, че Левски практикува футбол с центрирания, при условие, че нито едно от крилата ни може да центрира. Галчев, който е резерва и Цунами, който е изключително консервативен в нападение имат сигурно повече центрирания от Уелтън, Роналдо и Марин.
scooool написа:Джери Перейра,няма интерес да кара ментата! Дано съм прав...В трансфермаркета пише 2 мил Евро за Роналдо...интересно дали са толкова. Мисля, че търсят опит малко, защото отбора е доста млад и няма баланс това е логиката за мен за трансфера на Лима.
Според мен си прав, че ни трябва опит, но какъв опит могат да търсят в играч със 100 мача в цялата си кариера? Марин на 20 години има повече мачове от този инвалид.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Аз съм съгласен, че проблемите са в средата, но мисля, че си в грешка, че Левски изповядва такъв футбол. Първо модерния футбол разчита изключително много на крила и бекове и центрирания (ниски, високи, към дъгата, дузпата, успоредно на гол линията, на първа, втора греда и тн). Второ няма как кажеш, че Левски практикува футбол с центрирания, при условие, че нито едно от крилата ни може да центрира. Галчев, който е резерва и Цунами, който е изключително консервативен в нападение имат сигурно повече центрирания от Уелтън, Роналдо и Марин.
Ти си прав до голяма степен в смисъл, че гледам много често мачове, в които единият отбор повежда, затваря фланговете и другият отбор набикаля, набикаля отляво-отдясно и даже не стига до последния пас. Предварителната им тактика е на крилата. Адски дразнещо е. Особено, ако съм сложил някой лев на губещия и още от 30-тата минута виждам, че няма да стане тяхната. В една Италия е различно до някъде. Но в една Франция, дето имат едни големи, лоши, не много умни негра за крила, заеви. Общо взето по-голямата част от отборите, които гледам играят такъв куц футбол. А такъв, като Атлетико Мадрид и "морето" на Илиев не са много. Иска ми се "Левски" да играе по-смислен футбол от сегашния. Но да не е толкова страхлив, както при втория престой на Мъри.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Опит , опит , Георги Миланов. Той е нещо като неселяндурска версия на Попето , с който Ботев видимо дръпнаха напред в играта.
Така и не разбрахме какво се обърка между Миланов и Мажоритаря/Борето/Милото ?
metodito написа:Serafim написа:Аз пък съм на мнение, че бе нужна алтернатива на фланга още отдавна. Още, когато Мъри бе треньор дори. Отбора ни е силно зависим от Уелтън. По едно време в отбора бяха и Миланов, и Кръстев, които можеха да измислят нещо различно. (Попов така и не убеди с нищо, за това не го включвам). За всеки противник тактиката им в защита започва от това да бъде изолиран Уелтън.
От години "Левски" разчита на тактиката с две крилца и колче между тях, Което се вписва във философията на клуба ("Сините в атака"), но е и доста предвидимо. Един Илиан Илиев изповядва друга философия например. Аз не помня "Левски" от кога не е играл класическо 4-4-2. Големите проблеми на отбора на Костов са за мен в средата на терена. Не може да играеш офанзивен футбол без качествена средна линия. Краев в много мачове беше е "и сам войнът е воин". И вместо да подсилиш халфовата линия, вземаш нападател и зачеркваш единственият дефанзивен халф, дето ставаше. Ей, Богу, не го разбирам.
Какво значи зачеркваш единствения дефанзивен халф ? - Адр. Краев е пълнолетен и има право сам да избира бъдещето си, за съжаление по всичко личи ,че бъдещето на Адр. Краев не е свързано с Левски . Ясно е че на много места може да получи по-висока заплата от тази ,която получава при нас.
Класическата схема 4-4-2 предполага използване на поне един висок ЦН - ние такъв нямаме, и играчи които имат добри дълги пасове- ние такива нямаме. Отделно противодействието срещу такава схема е сравнително лесна- връща се халфовата линия близко до собственото си наказателно поле . Справка тирето - имат 3 ма ЦН ,каквито ние не можем да си позволим никой от тях . В кой мач точно точно ти харсаха като игра ? И колко положения създават ?
LoveAndPeace написа:Опит , опит , Георги Миланов. Той е нещо като неселяндурска версия на Попето , с който Ботев видимо дръпнаха напред в играта.
Първо - и на Г.Миланов и на Ив.Попов им беше обяснено ,че няма да бъдат титуляри , ще бъде налагани Ас. Митков и Джамили.
Второ - при положение ,че не са титуляри няма как да бъдат най-скъпо платените футболисти.
Според мен и Ив.Попов и Г.Миланов можеха много да помогнат на отбора,но от друга страна приоритетно налагане на млади играчи.
Всеки полусезон говоря едно и също нещо. Трябва ЦН, ако ще и колче, бастун да е, но да е висок и да бъде пускан последните 5-10 минути при негативен резултат.
Вратар намерихме ли за новата година?
Вратар намерихме ли за новата година?
honda написа:LoveAndPeace написа:Опит , опит , Георги Миланов. Той е нещо като неселяндурска версия на Попето , с който Ботев видимо дръпнаха напред в играта.
Първо - и на Г.Миланов и на Ив.Попов им беше обяснено ,че няма да бъдат титуляри , ще бъде налагани Ас. Митков и Джамили.
Второ - при положение ,че не са титуляри няма как да бъдат най-скъпо платените футболисти.
Според мен и Ив.Попов и Г.Миланов можеха много да помогнат на отбора,но от друга страна приоритетно налагане на млади играчи.
Да се налагат джемили и асенчо, вместо Попов и Миланов - кажи ми, ме се шегуваш. А знам, че ме се шегуваш, а и почти сигурно това, което казвал, е вярно. И това е трагедия, но пък идеално пасва на процеса на славизация и си е точка по точка изпълнение на Прозореца на Овертон…
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.