Световен клубен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Световен клубен футбол
Аз пък този турнир го гледам с не по-малък интерес от другите континентални първенства. Сега с 24 отбора нивото падна все пак - с 16 си беше по-добре.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Gabon national team player Guélor Kanga Kaku will be meeting the CAF disciplinary committee to explain why his mother died in 1986 but he was born in 1990..
Още ли правят по 30 тъча на мач. Много пари се изкарват.
Още ли правят по 30 тъча на мач. Много пари се изкарват.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
El_Capitano_Puyol
Те първо да установят на колко години е.
Да не се окаже доста по-възрастен, както често се случва с играчите от Африка...знаем как умело прикриват истинската си възраст.

Да не се окаже доста по-възрастен, както често се случва с играчите от Африка...знаем как умело прикриват истинската си възраст.
Барса и Лудогорец але, алеее...
- Furious_Monk
NOMER14 написа:Furious_Monk написа:За никого и за нищо не трябва да бъде. Такава награда изобщо не трябва да съществува за отборен спорт.
Изродиха я.
Беше за европейски футболист. Ицата беше последен по това правило. Обърнаха я на футболист, ритащ в Европа.
Какво се чудим, като гледаме втора година кой е спортист на България.
Просто няма как когато зависиш от толкова много хора, ти да бъдеш над тях. Както и няма начин да има индивидуалност на века за който и да е спорт.Нещата се променят, обстоятелствата са различни, повечето неща за момента и манипулират най-вече първичните очаквания и желания на хората.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=35&t=210258
Тема за Купата на африканскиите нации, която не се получи много хубаво, защото поне при мен не работи центрирането на текста във форума.
Тема за Купата на африканскиите нации, която не се получи много хубаво, защото поне при мен не работи центрирането на текста във форума.
-
El_Capitano_Puyol
Много интересна е схемата за промоция в турската 1ва Лига (второто ниво на футбола в Турция), където е и Гьозтепе на Станимир Стоилов.
Първият и вторият се класират директно за Суперлигата. И тук идва интересното за класираните от 3то до 7мо място включително:
Играят се плейофи между 4тия и 7мия и 5тия и 6тия. Двата победителя играят финален плейоф (т.е. втора пресявка). И победителят от финалния плейоф играе срещу 3тия в класирането за промоция в първото ниво. Т.е. класираният 3ти си бара ташаците и чака другите да се избиват, като даже полуфиналите са в 2 мача, т.е. чака другия отбор играл 3 мача отгоре. И логично в последните сезони този класирал се 3ти в класирането обикновено побеждава уморения си противник играл 3 мача в плейофите.
Така че за отбора на Стоилов Гьозтепе е важно да успее да се докопа поне до 3то място, ако не постигне директна промоция като 1ви или 2ри в класирането.
П.С. В друго първенство досега не бях виждал подобна формула за промоция.
Първият и вторият се класират директно за Суперлигата. И тук идва интересното за класираните от 3то до 7мо място включително:
Играят се плейофи между 4тия и 7мия и 5тия и 6тия. Двата победителя играят финален плейоф (т.е. втора пресявка). И победителят от финалния плейоф играе срещу 3тия в класирането за промоция в първото ниво. Т.е. класираният 3ти си бара ташаците и чака другите да се избиват, като даже полуфиналите са в 2 мача, т.е. чака другия отбор играл 3 мача отгоре. И логично в последните сезони този класирал се 3ти в класирането обикновено побеждава уморения си противник играл 3 мача в плейофите.
Така че за отбора на Стоилов Гьозтепе е важно да успее да се докопа поне до 3то място, ако не постигне директна промоция като 1ви или 2ри в класирането.
П.С. В друго първенство досега не бях виждал подобна формула за промоция.
20 - PSV have scored 2+ goals in each of their last 20 Eredivisie games, the longest such streak in the league's history. Record.
- Udoji90
- Контакти:
Битка за Атина и за върха. Междувременно Фейенорд са направили нов подарък на ПСВ и "филипсите" май наистина може да играят втората половина от сезона с резервите.
[offtopic]А пък за Купата на Азия изглеждаше, че Виетнам може да хвърлят боНбата срещу "самураите", които аз подкрепям, но Минамино беше на друго мнение.
[/offtopic]
[offtopic]А пък за Купата на Азия изглеждаше, че Виетнам може да хвърлят боНбата срещу "самураите", които аз подкрепям, но Минамино беше на друго мнение.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
El_Capitano_Puyol
Гледам Иран почна Палестина от първите минути. Учудих се че Палестина са пратили отбор на турнира при настоящата геополитическа обстановка и войната в Газа.