Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LoveAndPeace написа:Кольо верно щял да гони класиране за Лига Европа![]()
![]()
koisa написа:LoveAndPeace написа:Кольо верно щял да гони класиране за Лига Европа![]()
![]()
Да, през купата вероятно...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ikar написа:Кога български треньор ще има смелоста да грасува доверие на толкова млад футболист?
NOMER14 написа:ikar написа:Кога български треньор ще има смелоста да грасува доверие на толкова млад футболист?
Когато Добромир Жечев се върне като треньор.
Бобата е рекордьор в националния отбор с 4 участия на световно, има и гол, а е защитник.
Това трябва редовно да се повтаря, щото едни футболистчета без мач на световно ни се фукат като рекордьори по мачове и голове в националния с безсмислени мачове срещу джуджета. Щели да ни оправят футбола.
ikar написа:NOMER14 написа:ikar написа:Кога български треньор ще има смелоста да грасува доверие на толкова млад футболист?
Когато Добромир Жечев се върне като треньор.
Бобата е рекордьор в националния отбор с 4 участия на световно, има и гол, а е защитник.
Това трябва редовно да се повтаря, щото едни футболистчета без мач на световно ни се фукат като рекордьори по мачове и голове в националния с безсмислени мачове срещу джуджета. Щели да ни оправят футбола.
Абсолютно съгласен това бе периода79-82г когато 6, 7 човека от юношите попаднаха дирекно в първият отбор. Бобата Жечев бих го сложил в петицата на Левски за цялата история, именно за това бях бесен когато някои футболни "професори " от феновете които бяха поставили Топчо в идеалната единасеторка на столетието вместо Бобата. Това е все едно да сравняваш осоговската планина с Хималаита. Срам и позор !
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, TristaNNN и 20 госта