Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 11 яну 2024 22:26

Dakata_1912 написа:
vlong написа:Тези от ,сдружение Ботевъ и те жалки ,та жалки .Получили от клуба заем 98 х. ,че да могат да си запазят жалкия 1 процент акции.
Най -големите паразити.Абсолютно построен стадион с държавни пари,някъв руски башибозук ги прави криви,не ги ибава за слива,иначе ривът по мрежата и дуят мускули

Чичак, ти от тревопасните ли беше, щото гледам че си наврял муцуната, където не ти е работа ?

Че какво е излъгал - вие сте по-големи коври на бх дори и от берое
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 яну 2024 22:40

Dakata_1912 написа:
vlong написа:Тези от ,сдружение Ботевъ и те жалки ,та жалки .Получили от клуба заем 98 х. ,че да могат да си запазят жалкия 1 процент акции.
Най -големите паразити.Абсолютно построен стадион с държавни пари,някъв руски башибозук ги прави криви,не ги ибава за слива,иначе ривът по мрежата и дуят мускули

Чичак, ти от тревопасните ли беше, щото гледам че си наврял муцуната, където не ти е работа ?

Кажи ,колко даде като откупувахте дълга за 30 млн.само срещу 300 хиляди

И ги събираха с просия из целия Пловдив половин година
САМО ЛЕВСКИ!

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 11 яну 2024 23:00

vlong написа:
Dakata_1912 написа:

Кажи ,колко даде като откупувахте дълга за 30 млн.само срещу 300 хиляди

И ги събираха с просия из целия Пловдив половин година

Аз дадох колкото ми беше окей тогава, отделно си плащам и таксата за членство в сдружението, а кво сме просили, ревали и т.н вече няма значение, щото стадиона е налице, за съжаление това ви бърка много дълбоко в сините душички… ето това е тъжно, но все пак сме българи, трябва да мразим.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 яну 2024 23:04

Ама за община Пловдив има значение,щото тя ще плаща през останалите 335 х.жители дето не са ботевисти
САМО ЛЕВСКИ!

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 11 яну 2024 23:04

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:

Много добре знаеш, че без тиквата слагахте тирето преди чорбата, ама мучи си :)

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 11 яну 2024 23:06

vlong написа:Ама за община Пловдив има значение,щото тя ще плаща през останалите 335 х.жители дето не са ботевисти

Абе и аз си плащам ДДС и другите данъци като поп, ама не рева че вие сте направили 10 милки, ай лягай, че ми се спи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 яну 2024 08:54

Dakata_1912 написа:... , щото стадиона е налице, за съжаление това ви бърка много дълбоко в сините душички… ето това е тъжно, но все пак сме българи, трябва да мразим.

Оф, направо сън не спи синята ми душичка заради вашия стадион. :lol:
Като почнете с тая припошка реторика ставате за голям смях.
Стадиончето е супер, наканил съм се да мръдна да го видя на живо тази година. А и му направихме подобаващо откриване, след което доказахте що за стока сте. Бързо опразнихте новите седалки, а какви закани бяха преди това - ще се пръска всеки мач, не знам колко хиляди карти щяха да се продадат, дрън-дрън, дрън-дрън и накрая 1000-1500 човека на новото съоръжение-паметник на престъпното, крадливо герберастко управление. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 12 яну 2024 09:09

TristaNNN написа:
Dakata_1912 написа:... , щото стадиона е налице, за съжаление това ви бърка много дълбоко в сините душички… ето това е тъжно, но все пак сме българи, трябва да мразим.

Оф, направо сън не спи синята ми душичка заради вашия стадион. :lol:
Като почнете с тая припошка реторика ставате за голям смях.
Стадиончето е супер, наканил съм се да мръдна да го видя на живо тази година. А и му направихме подобаващо откриване, след което доказахте що за стока сте. Бързо опразнихте новите седалки, а какви закани бяха преди това - ще се пръска всеки мач, не знам колко хиляди карти щяха да се продадат, дрън-дрън, дрън-дрън и накрая 1000-1500 човека на новото съоръжение-паметник на престъпното, крадливо герберастко управление. :mrgreen:

Ем ще дойдеш мн ясно, пак ще откриваме, тоя път готов изцяло, а 1к бяхме с Локо София, мача беше игран от 12.45. Отделно на това знаеш фенската култура в БГ, ходят повечете само ако отбора бие и вие сте същите.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 яну 2024 09:50

Dakata_1912 написа:
tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:

Преди припоците нямаше как да станем припоци, но е факт, че всички клубове са малко или много зависими от БХ. Факт е и че само в Пловдив и Стара Загора няха чак на толкова къса каишка - вероятно защото електоратът там е значително по-малоумен :lol: За Левски БХ се напъна веднъж - с Газпром, но всички тогава скочиха срещу нас. Сега реват, че ги сочим с пръст за същото - ай сиктир на подобен двоен аршин.

П.С. Изключая Газпром и може би Черепа, БХ само пречи в Левски през солташака си Шиши - това също е безспорен факт. Както е факт и че уби чорбата, за да създаде припоци, дето му го лапат на лягане и ставане. Но дори и те не могат да достигнат вашите канарски умения в оралната любов :mrgreen: Все пак се радвам за стадиона ви - само ако може да не е с нашите пари - теглете си там кредит от общината, пък си го плащайте колкото си искате, ма да ви отпускаме от нашите пари, на всички, някакси не е ок
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 яну 2024 10:42

Dakata_1912 написа:

Говориш като заблуден припок. От както се появи на власт тая пожарно - ченгесарска крадлива мутра Левски тръгна надолу. За съжаление качулатите ни наркоси са му платени контрапротестъри и слуги и му вършат черната работа както извън клуба така и в клуба. Докато тия лумпени са на трибуните Левски няма шанс, но това е друга тема.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”