А дали не си оправя документите за лагера в Турция? Панама нямат представителство тук.
Само измислени "новини"

Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
Aronaks написа:Инфото е от Dsport, бил пуснал стори от панамското посолство в Атина. Обаче днес вече го спрягат и за Олимпиакос, така че предполагам накрая ще го продадем в АЕК

Върховен източник на информация имат Dsport
 Да вземе да си пусне стори от Риад, току виж сме го продали за 30м на Ал Наср.
 Да вземе да си пусне стори от Риад, току виж сме го продали за 30м на Ал Наср.  
Разликата между Самет Акайдън и Хосе Кордоба е това, че панамецът е с ляв крак, а Акайдън с десен.
Иначе са като близнаци, само в тва се разминават.

Да им еВа и статиите и източниците и журнализма.
 Да им еВа и статиите и източниците и журнализма.  
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
Медиите още празнят. На тъпсор заглавията от днес къртят. Ако продадат всички, за които се спекулира, мачът с НАП е наполовина решен. А най-важният мач... за него никой не говори. Мъри мъцна веднъж и това беше. Става въпрос да се извади на светло всичко в цифри и документи за това кой с колко е обул "Левски". Щом Мъри си замълча, смятайте.

- metodito
- Контакти:
scooool написа:
Странна логика, в другите отбори няма ли комисионни? Откраднали са, защото виждат шанс да вземат малко повече пари и малко повече шанс отколкото да се реализират при нас! Няма мляко тука, ние сме фенове, те си вадят парите там, толкова е просто според мен.
Конкретно за братята Христови съм им гледал интервю. Било е около времето на Гонзо директор. Те искали да ги пускат, от отсреща им казали, че няма как да стане. Чичо Венци пуска малчугани - за разлика от "Левски" - Славия все пак не играе всяка година в ШЛ и взема титли. Давах пример и с едно турче, дето имаше двуцифрен брой голове два сезона май. Така и не съм го чувал даже в разширения състав. Не знам за по-преди, но май най-много интегриране на млади имаше по времето на покойния вече Хаздай. Макар че и за онова време имаше слухове за корупция в школата.
Ако трябва да похваля с нещо хората в "Левски", то е свързано с братята Цоневи. Гледал съм ги в едно спортно предаване по БНТ май, още като бяха малки на по 13-14 години. Явно с тях се е работило правилно, защото играха в първия отбор и то доста прилично.
metodito написа:Медиите още празнят. На тъпсор заглавията от днес къртят. Ако продадат всички, за които се спекулира, мачът с НАП е наполовина решен. А най-важният мач... за него никой не говори. Мъри мъцна веднъж и това беше. Става въпрос да се извади на светло всичко в цифри и документи за това кой с колко е обул "Левски". Щом Мъри си замълча, смятайте.
Не мога да разбера практическата полза от това да се каже ,кой колко е набутал Левски?Освен ,че няколко колеги ще бъдат доволни,че да им вярни сметките.Тука сто пъти са публикувани всякакви факти и цифри.Като раздумките по пейките кой с колко е ощетил България,Ами много са и продължават и никой не им търси сметка.Ето само днес прочетох за едно изгубено дело на държавата за 70 млн.евра,длъжниците осъдени за бързо не върнати кредити и те ще получат право да обжалват и оттам сигурно ще набират държавата по някои дела,ама честни и независими съдии няма един осъден,то поне и порицание да имаше.Нямааа.
Такава е системата,позволява ти ,ако си на някакъв пост да правиш ,каквото си искаш,ако прекалиш ще те пратят посланик в някоя топла страна за наказание.
А, друг път нарушавай законите!
САМО ЛЕВСКИ!
						- metodito
- Контакти:
vlong написа:metodito написа:Медиите още празнят. На тъпсор заглавията от днес къртят. Ако продадат всички, за които се спекулира, мачът с НАП е наполовина решен. А най-важният мач... за него никой не говори. Мъри мъцна веднъж и това беше. Става въпрос да се извади на светло всичко в цифри и документи за това кой с колко е обул "Левски". Щом Мъри си замълча, смятайте.
Не мога да разбера практическата полза от това да се каже ,кой колко е набутал Левски?Освен ,че няколко колеги ще бъдат доволни,че да им вярни сметките.Тука сто пъти са публикувани всякакви факти и цифри.Като раздумките по пейките кой с колко е ощетил България,Ами много са и продължават и никой не им търси сметка.Ето само днес прочетох за едно изгубено дело на държавата за 70 млн.евра,длъжниците осъдени за бързо не върнати кредити и те ще получат право да обжалват и оттам сигурно ще набират държавата по някои дела,ама честни и независими съдии няма един осъден,то поне и порицание да имаше.Нямааа.
Такава е системата,позволява ти ,ако си на някакъв пост да правиш ,каквото си искаш,ако прекалиш ще те пратят посланик в някоя топла страна за наказание.
А, друг път нарушавай законите!
На първо време ще излезе на светло чия собственост е клуба. А съм сигурен, че има хора от привържениците на "Левски", които може да са доста радикални. Няма да е като Саш Томов де го замеряха с бутилки минерална вода. Моята теория е тази: че Мъри е видял, че е за доброто на всички някои неща да не излизат на светло.
Честно казано, се радвам за Краев и Петрис....никой не е по-голям от отбора ми и може да ме критикувате, но им желая бледа кариера! Единия играеше във втора дивизия на 21г., а другия беше в отбора на безработните, разбирам желанието им да се развиват, но в случая можеше да подпишат за година и да вземем нещо!!! Не стотинки. Все пак... Живи и здрави да са!!!!

Краев ,пък ако отиде в Коняспор ще говори красноречиво за акъла му.
Вместо да се беше стегнал последните месеци,да се влага,ако трябва да изчака и да отиде в европейски отбор ,той се нахака в гробницата за бг футболисти за някое евро повече.
Баси амбициите

Вместо да се беше стегнал последните месеци,да се влага,ако трябва да изчака и да отиде в европейски отбор ,той се нахака в гробницата за бг футболисти за някое евро повече.
Баси амбициите
САМО ЛЕВСКИ!
Според Гонг, Роньо е подписал.... Аре честито, лимитиран, но сърцат... Успех младежо! Само Левски!!!!

- sinqkrepost1914
- Контакти:
Кеширали сме от Роналдо ! 2млн. от които 1,4 за нас. Ще избутаме още някой месец  

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
						-Steven Gerrard