ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот veseo » 24 фев 2010 10:57

saigon написа:Интересно ми е, ако не си тръгнат, какво ще правите? А и да си представим, че по някаква случайност оцелеят в А група, дали няма да се върнете с подвити опашки точно вие, които сега плюете, че сте направили " голямо дело ".

Не, противно на говедаро-чорбарските ви разбирания, за нас не е невиждана гордост да живуркаме между 10 и 13 място в А група и да сме тотаджийската играчка на сельо.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 24 фев 2010 11:02

lokomotivpd написа:айде...

От слаб или липсващ Ботев и вие нямате полза. Крайно време е в БГ да проумеем простичкото правило за конкуренцията и качеството. Но тъй като причините у нас са мноооого по-дълбоки и свързани само и единствено с пари, то постъпката на феновете на Ботев е наистина нещо различно. Знам, че една птичка пролет не прави, но нека и всички ние не стоим само отстрани като грачещи гарги. Понякога и да не пречиш е помощ!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 фев 2010 11:05

Много внимателно изгледах клипчето-два пъти и никъде не чух италианеца да казва че ще си ходи.Струва ми се че написалият информацията за заминаването на трупата,бърка желаното с реалноста.Остават!И ви написах причините поради които от БФС ще направят така,че мач да има.Ама няма кой да чете.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 24 фев 2010 11:10

И да останат, на кои стадион ше играят???

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 24 фев 2010 11:20

STENLI написа:И да останат, на кои стадион ше играят???

Вчера по ринг имаше репортаж как на стадион Ботев кипи усилена подготовка за мача с Левски. Управителя обясняваше, как тревата ще се валира и коси, как вече има ток и вода и как щяли да сменят някаква оградна мрежа.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 24 фев 2010 11:21

Veso1913 написа:Много внимателно изгледах клипчето-два пъти и никъде не чух италианеца да казва че ще си ходи.Струва ми се че написалият информацията за заминаването на трупата,бърка желаното с реалноста.Остават!И ви написах причините поради които от БФС ще направят така,че мач да има.Ама няма кой да чете.

тука не си много прав за правилата на БФС, ако сега ни извадят от групата, най прецакани са лайнумотивите, кюстендилския и софийския, според правилата всички резултати се запазват от първия полусезон , а за втория на всеки се присъжда служебна победа, а те ако не ни изхвърлт, това ще е най голямата им грешка, напрежението се покачва и вчера си пролича, бройката от "лумпените", както ни наричат се увеличава

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2010 11:24

demy27 написа:
STENLI написа:И да останат, на кои стадион ше играят???

Вчера по ринг имаше репортаж как на стадион Ботев кипи усилена подготовка за мача с Левски. Управителя обясняваше, как тревата ще се валира и коси, как вече има ток и вода и как щяли да сменят някаква оградна мрежа.

това се прави защото сме замислили да си направим турнирче между фракциите в събота от 14:00!

Ние феновете на Ботев играем футбол само на добре поддържани стадиони!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 24 фев 2010 11:44

Абе няма да ви е лесно, следващите месеци, ма дано има някакво развитие. Проблема е че Пловдив е голям град, и има два големи отбора. В по-малките градове, е лесно общината да застане зад отборите, както беше при нас, както е сега и в Монтана. Но пък това, че сте по-голям град води, че има повече хора с пари и ще се намери път. Добре направихте снощи според мен. И така продължавайте!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 24 фев 2010 11:48

hetfield написа:
lokomotivpd написа:айде "В" група.много сте прости папагали.искахте Христола да се махне,сега пак той си остава.играйте си по селата и без това повечето ви фенове са от отколностите на Пловдив.

Предлагаш като вас да се надупим на осеменителя ли?Вие още миналата година си дадохте задниците на него.Ще падне смях когато превъзнесената ви селекция се озове в Б група.То от сега се вижда как има разногласия

Айде айде не се правете на големи герой - вие се дупехте на кой ли не на Гришата на оная дебелата Ирен на Салерно/есента/ това, че Бат Митко не продаваше отбора не значи че сте много принципни. Утре ако стане чудо и примерно Гриша Ганчев обяви че ви е взел кво ще направиш - само не ми казвай че ще ходиш и него да гониш и ще викаш свободен Ботев ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 фев 2010 11:49

Аз визирах един конкретен мач на отбора ви

Върни се в “Ботев”