Световен клубен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
El_Capitano_Puyol
Re: Световен клубен футбол
Аз казах вече, за 2023г трябваше да е за Холанд. А Световното беше 2022г.няма как да му го броят за 2 години. Нещо стана там, но това беше наистина абсурдно да се даде на Меси. Да беше взел поне ШЛ с ПСЖ да има някакъв довод...а той даже не игра много мачове през календарната 2023г и от лятото е в САЩ където пак изигра само няколко мача там, а сезона в МЛС свърши още на 20 октомври. 
Барса и Лудогорец але, алеее...
- Furious_Monk
За никого и за нищо не трябва да бъде. Такава награда изобщо не трябва да съществува за отборен спорт.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- Udoji90
- Контакти:
Златната топка вече не се връчва за календарна година, а за сезон - промениха го през 2022. Наградата на Меси е за сезон 2022/23, което включва и СП. Дори при това положение смятам, че Холанд трябваше да я вземе, но минало-заминало...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
El_Capitano_Puyol
Аха, моя грешка. Нещо ми се беше загнездило в главата, че за 2022 са я връчили януари 2023, и се говореше как Световното трябвало да повлияе, понеже Бензема я спечели, а не игра в Катар заради контузия, докато Меси стана световен шампион. Явно смесвам спомени от минали години.
Но и за 2022/2023 е ясно че трябваше да е за Холанд. Момчето къртеше цял сезон и чупеше рекорди. Представям си Мбапе ако беше отишъл в Ман. Сити направо трябваше да закриват футбола. 
Furious_Monk написа:За никого и за нищо не трябва да бъде. Такава награда изобщо не трябва да съществува за отборен спорт.
Изродиха я.
Беше за европейски футболист. Ицата беше последен по това правило. Обърнаха я на футболист, ритащ в Европа.
Какво се чудим, като гледаме втора година кой е спортист на България.
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
Чудя се дали ме хапе щъркела, май ще си платя да гледач чернилките по Макс Спорт 1!
Ще подкрепя симпатягите от Замбия.
-
El_Capitano_Puyol
По макса ли ще излъчват Купата на Африка ? 
- Udoji90
- Контакти:
Аз винаги го следя турнира, ама не знаех къде/дали ще го дават. Добре ме информира.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
miro_rz написа:Чудя се дали ме хапе щъркела, май ще си платя да гледач чернилките по Макс Спорт 1!
веднъж, преди десетина години го пробвах този паратурнир и оттогава е зачеркнат от списъка
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
-
El_Capitano_Puyol
Понякога стават и добри мачове, ама имаше някои издания с потресаващо ниска резултатност и нескопосани изпълнения, дори от звездите играещи в топ отбори. Някои от тях като че ли се пазят от контузии понеже се пада средата на сезона и нали клубовете им плащат големите заплати.
Помня обаче първите издания, които предаваха по Евроспорт някъде 1998 и 2000г нивото беше доста по-високо. Ето'о на 18г. взе трофея, а беше в Майорка под наем от Реал...после знаем как продължи кариерата му.