deepblue1963 написа:От всички писаници по темите Христолов,Салерно,"новия" Ботев,"стария" Ботев и т.н. ми стана ясно едно.Че,независимо от твърденията ви,че сте "велика" публика",че сте като "юмрук" и др.,при развитието на историята(истерията) Христолов-Салерно-БФС,се оказа,че нито сте "велики",още по-малко-"единни".Във форума настана едно плюене,едно псуване,едно заклеймяване-не ти е работа.И то м/у фенове,претендиращи,че са върли "ботевисти".Някои започнаха да "раздават правосъдие",определяйки феновете на "истински" и "неистински".Като ,естествено,"истинските" са тези,които мислят точно като тях.Жалко!Може сега да ми се "нахвърлите",защото съм левскар,а в този форум "левскар" е мръсна дума.Но,докато го правите се замислете в/у това,което се случва м/у вас,феновете.
Между нас феновете няма почти никакви проблеми, освен тук по форумите, където не се знае кой какъв е, кой е, за кой е и т.н. И то само в тези форуми, които не са на наши сайтове. В официалния ни форум http://bultras.com/forum/index.php подобни мнения липсват.