Това и заслужават военните престъпници. Естествено, че НАТО трябва да бъде пуснато и да ги излови. Започнал си война, ще си понесеш последствията или викаш дай ще ги смъмрим и потупаме по гърба. Не стават така нещата.
Вариантите са два. Или оставяме сърбите да си действат и да избият стотици хиляди или бомбене и спасяване на животите на въпросните хора за сметка на 1000 човека.
Кое е по-добрия вариант, давай честно и спираме темата. НАТО да не направи нищо и да остави децата да умрат или да се намеси и да ги спаси за сметка на една шепа сърби спрямо другите потенциални жертви? Югославия не са Русия, че да им се правят компромиси, няма никакъв смисъл от това. Или едното или другото. Кои са ти по-мили?
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Drunken_Master
- Контакти:
Пак моШно въртене на гъзицата...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Пак моШно въртене на гъзицата...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам, че не можеш да отговориш. Жалкото е, че аз се сещам как мога да продължа спора вместо теб, ноо фъндък няма да пускам. Тая фиксация за децата ти изяде главата, другаде е ключа
Ясно е, че НАТО спаси много повече хора отколкото, ако го нямаше и си бяха оставили конфликта да си продължи. Аз лично щях да оставя сърбите да извършат прочистването и след това да се намеся. Голяма паплач живее в ония земи. Аз също съм против намесата на НАТО в случая или поне да бяха изчакали като предната сръбска война да се поизбият малко повечко.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
- Drunken_Master
- Контакти:
Пич, извинявай, ама... ти сам каза, да се "оттегля" от спора, понеже съм бил разгромен? Кво повече да пиша, нали ти сам ме посъветва така?
Аз мисля, че наистина доказа тезата... ми
Мани майтапа, ама няма какво, да добавя... то просто след тоя "договор" (или както там може да се нарече) просто лъсна цялата гнусарщина около тая е*ана организация.
Аз мисля, че наистина доказа тезата... ми
Мани майтапа, ама няма какво, да добавя... то просто след тоя "договор" (или както там може да се нарече) просто лъсна цялата гнусарщина около тая е*ана организация.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Пич, извинявай, ама... ти сам каза, да се "оттегля" от спора, понеже съм бил разгромен? Кво повече да пиша, нали ти сам ме посъветва така?![]()
![]()
Аз мисля, че наистина доказа тезата... ми![]()
![]()
![]()
![]()
Ясно е, че целта е да бъде унищожена Югославия и сърбите унижени. Само, че ми стана много забавно тезата ти за децата и затова се позабавлявах да те пека на шиш за нея, защото е тотална глупост и въобще не ти пука като цяло за деца, а си избираш страна, която да подкрепяш. Тази точка ми беше целта. Като бонус се извъртя и че НАТО можело по-добре да се намеси, а не както преди въобще да не се месило. Там децата също бяха перфектна котва, която си сложи. То е ясно, че всички вършат някакви зверства просто всеки си избира някаква страна и му е все тая "неговите хора" какви я вършат и ги оправдава с това, че другите правели същото или по-лошо
- Drunken_Master
- Контакти:
ПХАХАХАХАХАХАХА! ОК!
Печелиш спора, споко. Нали това е от особено значение за теб?

Печелиш спора, споко. Нали това е от особено значение за теб?
Drunken_Master написа:ПХАХАХАХАХАХАХА! ОК!![]()
![]()
Печелиш спора, споко. Нали това е от особено значение за теб?![]()
![]()
[offtopic]Само, ако опонента мрази да губи
Така напреднах изключително бързо в тениса, въпреки че го започнах на стари години. Спортната злоба и ината да не губиш прави чудеса
+ че съм бил на военноморско учение като бледен матрос през далечната 2000г във водите около Одесаbubka написа:ivan56 написа:Хайде без лицемерие ако обичате, тукашните путинофили ви настръхва козината, като се спомене че руската кочина бомби цивилни, много сте загрижени са сръбските утайки, които винаги в историята си са били против нас, къде от манията им за грандомания, къде подкокоросвани от руската кочина.
С всичките си косури ИК е най-добрия ни премиер след 90-те, колкото им да е неприятно на някой хора.
С каква цел е дал въздушното пространство, от днешна гледна точка няма значение. Било е правилно.
За някой ЕС и НАТО са някакви ненужни съюзи, но само те за съжаление дават някаква сигурност на милата ни пробита родина. И който отрича това, е пълен глупак.
Да, а ти пък си много загрижен за украинците, за които допреди няколко години най-вероятно максимумът който си знаел за тях е коя им е столицата и колко добре им се котират курвите на запад.
Ненавиждам руската кочина а сега и е агресор и естествено и най-нормално да съм на страната на жертвите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:Soulen написа:Още повече затъваш и се оплиташ, излез с достойнство от спора, докато е време.
Пича постоянно говори за някакви победи в "спорове" тук. Явно му е особено важно, да бъде готЕн тук...
Soulen написа:По-добре е да не се намесим, а да оставим едните да загинат. Брилянтна логика, нямам думи![]()
![]()
Естествено Бобо 2, все още не е разбрал нищо...
Та... понеже "губя" спора, да постна нещо...В Рамбуйе – замък в едно от предградията на Париж, където през февруари 1999 г. представители на Сърбия и на косовските албанци при посредничеството на държави от НАТО водиха преговори по статута на Косово – тези граници бяха достигнати по един безподобен начин. Преговорите са изключително трудни, предлаганите условия са твърде тежки, но Милошевич изненадва своите опоненти, като в крайна сметка се съгласява да подпише съответно споразумение.
Тъй... дотук добре, нали? Печелиш спора на 100%!![]()
Ама...Тогава се проявява цялата бруталност на САЩ и другите държави от НАТО: буквално два часа преди подписване на споразумението югославската делегации бива сюрпризирана с нов проект за споразумение от 81 страници, 59 от които делегацията вижда за първи път. Към договора има и два анекса, единият от които – в т. 8, гласи буквално следното:
“Персоналът на НАТО с всичките си превозни средства, кораби, самолети и съоръжения разполага с неограничен достъп навсякъде и с пълна свобода на движение по цялата територия на Съюзна република Югославия, включително във въздушното й пространство и в териториалните й води. Това се отнася – без ограничения – до правото на НАТО на бивак, на маневри и на подслон, както и правото да използва всички региони и съоръжения, необходими за логистика, учения и операции.”
Останалите точки от анекса са също грубо посегателство върху суверенитета на Югославия. Те предоставят на НАТО и на персонала й пълен имунитет спрямо югославското правосъдие; забраняват на югославските власти да подлагат на арест, разследване и задържане персонала на НАТО; постановяват приоритетно обслужване на персонала на НАТО и на неговите превозни средства, кораби и самолети във въздушното пространство и по летищата, пристанищата и пътищата на Югославия; предоставят на НАТО правото да арестува отделни лица и да ги предава на надлежните инстанции.
Очевидно е, че на Югославия фактически е предявен ултиматум от мюнхенски тип: или ще подпишете договора за въвеждане на нашите войски, или, ако не подпишете, ще ви ударим по въздух. По-късно Херман Шеер, депутат от ГСДП, ще заяви в Бундестага, че подобно споразумение една държава би могла да подпише само след пълна военна капитулация.
Ся... не можах, да разбера... "спечели" ли спора или не го "спечели"? М?
Дай линк къв невероятния ти източник
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Сърболякът само на Македония не посегнаха. Шубето е голям страх от България.
Или признание, че Македония е българска.
Или признание, че Македония е българска.
Последна промяна от NOMER14 на 05 яну 2024 17:11, променено общо 1 път.