tmanolov написа:При маляките се старая да не ходя, освен по островите им много на юг. В Трикери и околията, разбира се, никога няма да стъпя
Е, ама чакай, какво значи "старая" се да не ходя, при всичко изписано досега

. Принципите, принципите.....
За мен "think-tank"-ът на поне 3/4 от всичките ни национални проблеми и национални катастрофи се корени в Западна Европа(основно Англия и Франция) и там е причината да не може да утвърдим голяма и силна държава в периода от Освобождението до преди ВСВ. Останалите са просто изпълнители, които са яли як бой от нас въпреки всичко и които в крайна сметка нищо нямаше да постигнат, ако не беше "добрият Запад". За мен това е най-голямото историческо зло за България и това е принципът който ме ръководи. Не мразя изпълнителя по веригата, мрази онзи отгоре. И са ни почнали дори още преди самото Освобождение. Ако зависеше от тях изобщо никога нямаше да се появи суверенна българска държава. А истинското национално предателство, че работим с онези и им се умилкваме и усмихваме. Ако има бутон да залича някоя държава в света това нямаше да са Сърбия или Гърция, а Западна Европа. За мен пък сте предатели всички, дето се кефите на ЕС-та, кефите се на разни франсета, американчета, текат ви лигите по "западния" модел и тем подобни и така нататък.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]