История на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: История на България

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2023 12:53

El_Capitano_Puyol написа:За първи път чувам хърватите да ни мразят :shock: ...пълни глупости. Много пъти са търсели съюз със нас на антисръбска основа, особено между двете световни войни и по време на самата ВСВ. Нещо еквивалентно на сърбо-гръцкия съюз на антибългарска основа.
Е, стига.... Когато Левски гостуваше на Хайдук, имаше брутален бой.
Да не говорим за гостуванията на нашите Национали и почти перманентните подигравки, заплахи, освирквания на химна и т.н.
Просто това се опитвам да обясня на кремълският примат... Ние се различаваме толкова много от всички боклуци в шибаният изток, че действително нямаме реални приятели.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2023 12:55

Drunken_Master написа:Аааааааааааааааааааа... сега вече било важно как се чувстваш. Значи досега бяхме българи, азбуката била българска, Кирил и Методий били българи, нямало славяни и прочее. Това не хвана дикиш, та вече новата мантра е, че генетиката нямала никакво значение, било важно какъв се чувстваш. Ясноооо... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И що да даваме описаните от мен неща на "хора", дето ни мразят ? :roll:
Ти обаче наистина си антибългарин и подкрепяш всички, които искат да ни цакат в техен интерес ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 30 дек 2023 12:58

На чавето няма какво да обясняваш с вродения дебилизъм, все едно да обяснявяш нещо на някой от помощно училище. :lol: Аз говоря за отношенията на политическо равнище. Иначе то ако тръгнем да гледаме агитките, и Левски и ЦСКА ще намерят свои побратими и в Хърватия и в Сърбия, че даже и в Гърция, както и такива, с които са врагове. Не смесвай футбола с политиката.
Барса и Лудогорец але, алеее...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 дек 2023 13:00

THE G.A.M.E написа:И що да даваме описаните от мен неща на "хора", дето ни мразят ? :roll:

Какво даваш? Азбуката, дето била "100% българска", създадена от "100% българи" Кирчо и Методи Българови? :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E написа:Е, стига.... Когато Левски гостуваше на Хайдук, имаше брутален бой.

Мда... Има логика, не се бях сещал до момента... :lol: :lol:
Те и феновете на Сокол Марково и Ботев Гълъбово се млатиха оня ден, вероятно и те не са славяни. Сигурно са арийци, а? Пич, ти си от световната космическа станция направо... :lol:

THE G.A.M.E написа:Ти обаче наистина си антибългарин и подкрепяш всички, които искат да ни цакат в техен интерес ...

Мда... не съм българин, щото не споделям вашите фантасмагории за истина...
Ти там си 100% българин, не можем да те пипнем... Изкарай и Айнщайн българин тогава. Той Тренев вече Тесла го изкара такъв. Имате общи интереси...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 дек 2023 13:01

El_Capitano_Puyol написа:На чавето няма какво да обясняваш с вродения дебилизъм, все едно да обяснявяш нещо на някой от помощно училище. :lol:

Пуйола естествено искрено вярва на тия теории... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Помияра ще се включи след малко... :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 дек 2023 15:49

Ние сме римляни. Защо си мислите оня е цар Роман? Ясно като бял ден.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 дек 2023 15:54

Естествено, Помияра още не е вдянал, защо са го наричали цар Слав... Каква изненада само! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не му стига акъла, да спре, да пише глупости... Продължава да иска, да се излага... :lol: :lol: :lol:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2023 16:57

Drunken_Master написа:Какво даваш? Азбуката, дето била "100% българска", създадена от "100% българи" Кирчо и Методи Българови? :lol: :lol: :lol:
Братята са си ромеи от гръцки произход.
С това твърдение въобще не кореспондира с твърдението на един Божидар Димитров, примерно, който твърди, че даже 2-мата са от стар-велможен български род.
Гледал съм няколко негови предавания и съм чел 1-2 статии и негови изказвания, но така и доводите му не ме убедиха.
Понякога най-логичното и простичкото, е и най-верно.
Братята са видни дипломати на И.Р.И. и като цяло винаги са защитавали интересите не "Византия".

Виж, хората преработили "Глаголицата" ( в която няма нито една "славянска" буква, съвсем междудругото ) ... Климент, Наум и Ангеларий, са си българи. И това е според всички налични източници, които ги споменават.

Като цяло най-НЕоборимият довод, че няма как да сме "славяни", е създаването на България.
500 г. преди това "славяните" не създават нищо.
Хеле па Държава ...
Тоест, пиша го простичко, та дори и ти да го схванеш...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 дек 2023 17:13

Аз за пореден път ти пиша, че трябва доста да се ограмотиш, преди да пишеш, понеже постоянно ставаш за смях... Пиша го за 20-ти път. Не знам, дали наистина не можеш, да го разбереш или се правиш, че не го разбираш. Май е първото, което е доста жалко... Аман от такива псевдопатриотчета като теб, ти си същински македонец... Не виждам абсолютно нищо достойно в това, да се вярва в някакви абсолютни фантасмагории. Много балалайкаш, много ти е високо самочувствието (визирам последното, което си написал), а в същото време си нищо друго освен един примитивен... да не продължавам.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 дек 2023 17:59

Това, което пиша на какъв език е? Борис I монголец ли е?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”