Мачът си отиваше към 0-0. А сега баче ти моу пак е извън четворката.
 Мачът си отиваше към 0-0. А сега баче ти моу пак е извън четворката.  Навремето със Спалети и Ди Франческо стигаха до 2ро място и редовни участия в ШЛ. С Ди Франческо 2018г дори стигнаха 1/2финал.
  Навремето със Спалети и Ди Франческо стигаха до 2ро място и редовни участия в ШЛ. С Ди Франческо 2018г дори стигнаха 1/2финал.  П.С. С интерес ще следя Болоня дали имат сили да разчупят традиционния топ 6 от последните сезони.
 П.С. С интерес ще следя Болоня дали имат сили да разчупят традиционния топ 6 от последните сезони.

ама се бях разсеял и не разбрах за кой измежду Алегри и Моуриньо става въпрос, хахаха...
  ама се бях разсеял и не разбрах за кой измежду Алегри и Моуриньо става въпрос, хахаха... 
 Въпросът е това ли е нивото на Рома, отбор който често беше в тройката в Италия и даже стигна до полуфинал в Шампионската лига не чак толкова отдавна?? Отговорът е НЕ и точно заради това договорa на бившия Специален няма да бъде подновен
  Въпросът е това ли е нивото на Рома, отбор който често беше в тройката в Италия и даже стигна до полуфинал в Шампионската лига не чак толкова отдавна?? Отговорът е НЕ и точно заради това договорa на бившия Специален няма да бъде подновен  Според мен той даже нямаше да достигне до трети сезон в Рим, но спечелването на Лигата на конференциите и достигането до финал в Лига Европа замаскираха положението.. Въпреки това генерално престоя му в Рома си е тотален провал
 Според мен той даже нямаше да достигне до трети сезон в Рим, но спечелването на Лигата на конференциите и достигането до финал в Лига Европа замаскираха положението.. Въпреки това генерално престоя му в Рома си е тотален провал