ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
toni_botevista_1912
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот toni_botevista_1912 » 24 фев 2010 00:12

napred_trizvezdni_1948 написа:Браво канари, постигнахте това което искахте и заслужавахте, малко ми е кофти че няма да сте повече в А група поне в близките няколко години, ще ми липсват гостуванията в Пловдив и мачовете на любимия ми отбор с Ботев Пд. Дано израстнете по-силни и по-сплутени от всякога, жълто-черната част от Пловдив го заслужава, а тя е по голямата и не само в Пловдив.

Успех момчета !!!

Мерси че ни подкрепи! Само Ботев

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 24 фев 2010 00:12

Ако някой мисли ,че трудното е минало, то сега започва...нов отбор, ново АД, всичко наново. И ако някой мисли ,че всичко ще е безоблачно се лъже фатално, ще има нови подводни камъни, нови отцепници, нови концепции и още новатори.
Бог да пази Ботев!
Все ми се струва ,че много хора ще искат да си чупят от новата баница... а и тая баница само е замислена, дори корите не са купени...
Ама по добре една мечта,вместо една лъжа...
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 24 фев 2010 00:13

1. Не трудността да влезем от Б в А трябва да ни мотивира да се започне на чисто, ако правим ново АД "щото ша е трудно с тва" си заслужаваме подигравките (макар и в момента да са криворазбрани че правим нов отбор) 2. Ограниченията за чужденци мисля пак са само за такива извън ЕС, така че тия биха могли да играят и там. 3. Ако бяхме "пресметливи фенове" (тва връзва ли се изобщо?!) нямаше да сме фенове на Ботев, особено след тия 11 години...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 24 фев 2010 00:15

Нека да видя ,че в събота няма да има мач с Левски .....и чак тогава ще повярвам ,че си е заминал

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2010 00:15

plovdivesamona6 написа:дори ако предположим,че салерно е дошъл с добри намерения трябва да вземем предвид факта,че никой отбор досега в историята на а група не е оставал със спечелени само 7 точки на полусезона.при положение,че не е водена пълноценна подготовка това изглежда съвсем абсурдно.при това положение в началото на лятото щяхме да си блъскаме главата какво да правим в б група (където има ограничение за чужденци)без играчи и с милиони дългове.така,че започването начисто точно в този момент е правилното решение.феновете на Ботев сме пресметливи хора и дори и дори по умерините ще приемат това решение 8-)

АКо беше дошъл с добри намерения - нямаше да мишува със скункса, а тези срещи с феновете щеше да ги е провел още преди да си помисли да има нещо общо с отбора!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Botevdogrob
Контакти:

Мнениеот Botevdogrob » 24 фев 2010 00:17

Айде е--те си майката с новия селски отбор .Факт е че тази вечер 20 лумпмена решиха вместо всички.Чакахме 10 години нищо не пречеше да изчакаме още 2 дена и да видим какво ще стане.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 24 фев 2010 00:19

Вие и двамата сте лигавили патенцето на бати Мити ,или имате акъл в главите колкото някоя зелена еуглена !

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 24 фев 2010 00:23

момчета нямам нищо против, че ми изтрихте коментара, но просто някой много ви е ИЗЛЪГАЛ, че близките 10тина години ботев го чака "бляскаво" бъдеще :!:

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 24 фев 2010 00:24

Botevdogrob написа:Айде е--те си майката с новия селски отбор .Факт е че тази вечер 20 лумпмена решиха вместо всички.Чакахме 10 години нищо не пречеше да изчакаме още 2 дена и да видим какво ще стане.
Що не го д....ш на СКУНКСА кавал.СВОБОДЕН БОТЕВ.
Изображение FORZA GIALLONERI

Върни се в “Ботев”