Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
На линияReBorn1982
Re: Спам тема vol.2
Е Баня Лука е столицата на Република Сръбска, честно казано, не е нещо особено, на юг, в Херцеговина, има много по-интересни неща, но пък не ти е на път, трябва да се отклоняваш много. Аз съм по фен на мюсюлманските исторически места в Босна, сръбските и хърватските части не предлагат много за разлика от тези на бошняците.
ReBorn1982 написа:Е Баня Лука е столицата на Република Сръбска, честно казано, не е нещо особено, на юг, в Херцеговина, има много по-интересни неща, но пък не ти е на път, трябва да се отклоняваш много. Аз съм по фен на мюсюлманските исторически места в Босна, сръбските и хърватските части не предлагат много за разлика от тези на бошняците.
Аз си харесах столицата на Босненското княжество от едно време Яйце, ама удължава с 2 часа общо пътя, а той не е малко. А и нали там са създали урода СФРЮ
Бил съм в Сараево и Мостар, приятни градчета. Всичките са обсебени от войната още, но нормално докато има живи хора, които са воювали, трябва си време. В Мостар ми предлагаха някакви ножове и гилзи уж от войната, не знам използвани ли са, не са ли, но пропуснах
Най-вкусния локум и едно от най-добрите кафета съм ял и пил в Сараево в едно невзрачно кафене. Сериозна конкуренция на турците, дори смятам бошняците за по-добри в сладките и кафето.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Трябва повече да се постараеш за да изглежда вкусно, а не като сиромашка чиния : )
Ама това не съм го готвил аз, просто го копирах от някакъв сайт. Просто обожавам ущипци... : )
Ако го презентирах аз, първо нямаше да са толкова изгорели, щеше да е на дъска и айвара да е "изпляскан" встрани от чинията като черта... ; )
Освен това... топло ястие със студена гарнитура, това е малко "Балкантурист"...
Какво пък е айвар?
Вече няколко пъти хапвам в Два Елена в Белград и такова чудо не съм видял, макар в доста по скромни заведения да съм хапвал по хубави мръвки там. Просто постоянно съм с някой друг и все там се забиваме
* И отгоре на това има разни досадници, които постоянно вдигат шумотевица и обикалят. Не те оставят да хапнеш на спокойствие без да вият с тяхната уж музика.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Drunken_Master написа:Thsmith написа:Трябва повече да се постараеш за да изглежда вкусно, а не като сиромашка чиния : )
Ама това не съм го готвил аз, просто го копирах от някакъв сайт. Просто обожавам ущипци... : )
Ако го презентирах аз, първо нямаше да са толкова изгорели, щеше да е на дъска и айвара да е "изпляскан" встрани от чинията като черта... ; )
Какво пък е айвар?И както и да го презентираш, кебапче със зеле/морков и кетчуп/лютеница + нещо като картоф
...
Вече няколко пъти хапвам в Два Елена в Белград и такова чудо не съм видял, макар в доста по скромни заведения да съм хапвал по хубави мръвки там. Просто постоянно съм с някой друг и все там се забиваме![]()
* И отгоре на това има разни досадници, които постоянно вдигат шумотевица и обикалят. Не те оставят да хапнеш на спокойствие без да вият с тяхната уж музика.
Като си правих проучване, точно тази кръчма препоръчаха доста хора. Оказва се, че е на 100 метра от хотела. Бива ли я наистина?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Soulen написа:Thsmith написа:Drunken_Master написа:Thsmith написа:Трябва повече да се постараеш за да изглежда вкусно, а не като сиромашка чиния : )
Какво пък е айвар?И както и да го презентираш, кебапче със зеле/морков и кетчуп/лютеница + нещо като картоф
...
Вече няколко пъти хапвам в Два Елена в Белград и такова чудо не съм видял, макар в доста по скромни заведения да съм хапвал по хубави мръвки там. Просто постоянно съм с някой друг и все там се забиваме![]()
Като си правих проучване, точно тази кръчма препоръчаха доста хора. Оказва се, че е на 100 метра от хотела. Бива ли я наистина?
На мен не ми харесва, но постоянно някой иска да ходи там. Страшна шумотевица е, 3-4 магарета обикалят до масите и бият тъпан и разни подобни шумови инструменти и се мъчат да пеят. Храната е прилична без да е нещо кой знае какво. В капица на границата готвят по хубаво обикновената мръвка. Само веднъж хванах тих ден и нямаше оркестър вътре в тези прословути елени.
1905 и Enso са много по хубави места, при това говорят спокойно английски и не се чешат по кратуните умно като ги питаш нещо. Носят си менюта директно на английски на чужденците и тн. Много по приятни и вкусни места.
* Трябва да имаш предвид, че аз ненавиждам живата музика и предпочитам далеч по тиха обстановка за хапване.
аааа и просяци има, които не ги гонят веднага, а ги пускат до масите! Ужас от към тази част...
Ако отиваш до Задар, да не останеш изненадан от някои от плажовете им и камъните : ) Иначе имат мн добри ресторанти, както и много добър избор от девойки за консумация.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Soulen написа:Thsmith написа:Drunken_Master написа:Thsmith написа:Трябва повече да се постараеш за да изглежда вкусно, а не като сиромашка чиния : )
...
На мен не ми харесва, но постоянно някой иска да ходи там. Страшна шумотевица е, 3-4 магарета обикалят до масите и бият тъпан и разни подобни шумови инструменти и се мъчат да пеят. Храната е прилична без да е нещо кой знае какво. В капица на границата готвят по хубаво обикновената мръвка. Само веднъж хванах тих ден и нямаше оркестър вътре в тези прословути елени.
1905 и Enso са много по хубави места, при това говорят спокойно английски и не се чешат по кратуните умно като ги питаш нещо. Носят си менюта директно на английски на чужденците и тн. Много по приятни и вкусни места.
* Трябва да имаш предвид, че аз ненавиждам живата музика и предпочитам далеч по тиха обстановка за хапване.
аааа и просяци има, които не ги гонят веднага, а ги пускат до масите! Ужас от към тази част...
Ако отиваш до Задар, да не останеш изненадан от някои от плажовете им и камъните : ) Иначе имат мн добри ресторанти, както и много добър избор от девойки за консумация.
Аз отивам на пролет, не за море със сигурност. Така или иначе единия ден ми е свободен в програмата. Отивам с жена ми, девойки няма за мен
Е за какво ти е английски в Сърбия или особено в Хърватска? Последните говорят доста разбираемо старобългарски диалект. Аз иначе нямам проблем като съм отишъл там да слушам сръбска музика, тъпани и гайди. Щом храната е добра, съм ок.
Те може да говорят, но аз диалекти не разбирам и нямам желание да се мъча. В заведение без английско меню... пас
От едно време супер много се дразнех като оставяха Люпко Петрович и Муслин да говорят без преводач, аз седя гледам и нищо не им разбирам или изобщо не хващам смисъла
1905 е най-доброто място там, ако искаш да заведеш жената на романтична вечеря, много е подходящо също. Пък може и да ти остави свободен ден да разгледаш девойките, кой знае : )))))
--
Ще си призная, че там даже и персонала е склонен да препоръча някоя девойка и направо да те свърже : )))))) Едва ли ще ти трябва със жената, но все пак да си кажа
От едно време супер много се дразнех като оставяха Люпко Петрович и Муслин да говорят без преводач, аз седя гледам и нищо не им разбирам или изобщо не хващам смисъла
1905 е най-доброто място там, ако искаш да заведеш жената на романтична вечеря, много е подходящо също. Пък може и да ти остави свободен ден да разгледаш девойките, кой знае : )))))
--
Ще си призная, че там даже и персонала е склонен да препоръча някоя девойка и направо да те свърже : )))))) Едва ли ще ти трябва със жената, но все пак да си кажа
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Чакай, че не разбрах. Кое не си срещал в Белград? Да се предлагат "ущипци"?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Чакай, че не разбрах. Кое не си срещал в Белград? Да се предлагат "ущипци"?
такава чиния : 0 кебапче, кетчуп и зеле/морков
--
ущипци не бяха ли едни кюфтенца с ядро?
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Заеби... 
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".