Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 11 дек 2023 23:26

Да кажем една добра дума за Наско.
Неуместно е да се сравняват Стоичков и Бербатов със Сираков, защото първо те не са юноши на червените и имат съответно 2 пъти и 5 пъти по-малко мачове за отбора си от нашия мажоритар. Просто няма цесекар от поколението на юношите ни Наско, Гиби, Краси, Боби, Ники, Кокала, Петър Петров със съизмерим брой мачове. Костадинов и Пенев по-късно се появиха.
Едната прескоференция мина. Ще мине и другата. За подставените лица разбрахме. Не, че не сме знаели. И к'во пра'им - както бе казал философът преди 160 години. Явно политическата картинка в страната ще е същата още 3 години.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 дек 2023 23:26

metodito написа:Аз пак да питам: защо Сираков бива обвиняван в този форум за всичко след като е ясно, че той е безгласна буква.

Защото той (Сираков) допусна Милото да превземе клуба, първо семейството му (за там може би вината е на жена му), след това и клуба... Ако се беше случила сделката с Юнайтед Груп, Милото изчезваше от картата. Моите съмнения са, че точно Милото е изиграл главна роля преговорите да се провалят, но няма как да го докажа. Не случайно никой от ръководството не излезе да обясни истинските причини за провала на сделката.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 дек 2023 23:49

Мигача тая вечер пак сра, сра, та са оля!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 дек 2023 00:03

Русев и Мигача ми приличат да са взели пари от Шолак... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 дек 2023 01:04

koisa написа:
metodito написа:Аз пак да питам: защо Сираков бива обвиняван в този форум за всичко след като е ясно, че той е безгласна буква.

Защото той (Сираков) допусна Милото да превземе клуба, първо семейството му (за там може би вината е на жена му), след това и клуба... Ако се беше случила сделката с Юнайтед Груп, Милото изчезваше от картата. Моите съмнения са, че точно Милото е изиграл главна роля преговорите да се провалят, но няма как да го докажа. Не случайно никой от ръководството не излезе да обясни истинските причини за провала на сделката.

Напомням, че Саутхямптън изпаднаха.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2023 06:11

blue avalanche написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:Забелязвам някакви опити за "изпиране" на Сираков.
Ма, той не бил виновен...
Ма, той толкова си можел...
Ма, той семейство хранел...
Ма, "Милото" бил по-виновен...
Сираков е едва ли не жертва... На "стеклите се обстоятелства"... Грешният човек на грешното място в грешното време. Завалията...

Не е опит за "изпиране", Лавина. Така ли ти звучи смекченото ми определение, че е кyрва? Ти мислиш ли, че със смяната на Боби всичко в нашия футбол ще цъфне? И да, Милото е новото подставено лице на koj в този клуб. Наско е един не Санчо Панса, ми по-скоро Болдрик (идиотът от "Черното влечуго", ако не се сещаш). Няма грешни обстоятелства. Всичко е програмирано и другата ***** - Диков - участва в цирка.

Никой не е карал Сираков насила да прави нещо.
Сираков е много по-виновен от М.Борисов, защото, възползвайки се от статута на икона на клуба, се изтъпани на първата пресконференция и изрече един куп лъжи. Именно той, а не Борисов.
Именно Сираков създаде лъжливи очаквания у феновете! Борисов не е обещавал "орбити".
Именно Сираков, а не Борисов, е човекът, който "разбира от футбол" и от когото се очакваше да "стегне клуба"!
Сираков не за първи път злоупотребява с позицията си в клуба, за да прекара върволица от ментета.
И т.н., и т.н.

Виж, аз не защитавам Сираков. Но общото настроение е срещу него. Не съм прочел и дума срещу Борисов. От моята камбанария ситуацията изглежда така: или n% от феновете на този клуб са пълни дебили и вярват, че Наско е собственик или някой иска да гепи едни акции без пари. Или и двете. Що не скандират "Мило вън!"? Наско го обвинявам, че не защити Мъри, да не кажа предаде като Юда Искариотски. В ниския му морал никога не съм се съмнявал.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 дек 2023 08:19

Шолак в кой отбор е направил нещо значително, че СЗдружението толкова лелеят за него?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2023 08:21

koisa написа:

Аз също нямам доказателства, но твърдя, че истинския "собственик" от Батков насам е #koj. А това с Диков, акциите и Сираков беше някакъв цирк за пред хората. Но...
Но може и да греша и Сираков да е собственик наистина, koj да е пуснал от лапите си "Левски" преди три години и Наско, който няма никакъв бизнес и управленски потенциал да е единствения виновник. И аз нямам доказателства и спекулирам, така мисля. А как е не знам. Да не говорим, че схемата #koj действа не от Сакскобурготски (звездата на Шиши изгря при него), а от края на 90-те, но става много сложно...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 дек 2023 08:37

NOMER14 написа:Напомням, че Саутхямптън изпаднаха.

Левски не е Саутхямптън. Нито тук конкуренцията е като във ВЛ. Или Турция където Гьозтепето също изпаднаха.
R.I.P.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 дек 2023 08:46

metodito написа:Аз също нямам доказателства, но твърдя, че истинския "собственик" от Батков насам е #koj. А това с Диков, акциите и Сираков беше някакъв цирк за пред хората. Но...
Но може и да греша и Сираков да е собственик наистина, koj да е пуснал от лапите си "Левски" преди три години и Наско, който няма никакъв бизнес и управленски потенциал да е единствения виновник. И аз нямам доказателства и спекулирам, така мисля. А как е не знам. Да не говорим, че схемата #koj действа не от Сакскобурготски (звездата на Шиши изгря при него), а от края на 90-те, но става много сложно...

Не оспорвам тезата ти... Само, че #koj както го наричаш не е начело на Левски с лицето си. Затова го отнася Сираков, който се е съгласил да бъде лицето, плюейки на името и статута си на жива легенда сред Левскарите. В момента Сираков върви по стъпките на Перуката.
R.I.P.

Върни се в “Левски”