Thsmith написа:Изнасянето на нещо в публичното пространство не го прави факт или даденост, както и земята още не е замръзнала или ледниците не са ни удавили. Нищо лично, просто начина ти на излагане на теза и защита ми напомни на Ал Гор, както и пълното пренебрегване на икономическите реалности. Мен пък доста приятели ме оприличават на сърдито мърморещо старче, което постоянно опява срещу всеки разход

По принцип за мен факт е нещо, което доказано съществува. За изказа може и да си прав. Старая се да подобря излагането на тезите си. Обаче за Ал Гор не си

Аз ако имах възможност да се кандидатирам за президент тук щях да създам партия с име No bulshit party, защото нито съм привърженик на демократските либерални простотии, нито на републиканските идиотии от рода да забраним аборта. Като цяло моята политика щеше да е фокусирана върху ограничаване и смазване на престъпността, затваряне на южната граница за всякакви нелегални, но облекчаване на процеса по издаване на работни визи и зелени карти, за да може тия, които катерят оградата да дойдат тук легално, легално да работят и по тоя начин да се стимулира икономиката, защото сега пристигат болни и трябва да ги лекуваме безплатно. Ако имам възможност например в България да приложа нещо от Америка, което е доказано, че тук работи, то това е да съкратя част от социалните програми. И по-скоро за онези от Столипиново например. Не може цял живот да паразитират на гърба на държавата. Ако някоя от тях роди под 18 моментално се отрязват всички помощи както на майка й, така и на нея. И такива майчинства по 3 години- няма как да стават повече. Макс една година и обратно на работа. Защото като стоят вкъщи 3 години и не работят страда цялата икономика. Ако в Америка жените могат да се върнат на работа в първите 6 месеца след раждането и да отглеждат по 2-3 деца и българките ще го могат. Ако искаме българската икономика да върви напред трябва максимална част от населението да бъде впрегнато в нея.