bubka написа:Моля историците да се включат по темата. Също Играта да обясни защо нашите мили съюзници от САЩ ни смятат за славяни. Нали тезата досега му беше, че Русия иска да ни унищожи като ни пославянчи.
Те се уповават на тия "ДНК анализи", не за друго, а защото иначе опорката им не хваща дикиш. Няма как, да обяснят, как след като сме "арийци" по тяхна теория, говорим на славянски език? Аз на тия "изследвания" не им вярвам, защото абсолютно всички изследвания нямат нищо общо с предходните. Всяко изследване доказва нещо съвсем различно от това, което досега УЖ са изследвали. В Украйна се изкараха от тия анализи, че имали "над 50% арийски ген"?! Е, как да им вярвам?! Освен това е важно и кой ги прави. Тая, дето Росен Петров я канеше в предаването си и даже се "гаджосаха" е момиче на 35-40 години? Какъв опит има тя? Никакъв... Даже не я знам и къде работи.
Освен това... Ми, извинявай, ама още със самите траки, тяхната аристокрация е сключила куп династически бракове с атиняни, със скити и т.н. Специално, аристократическата върхушка никога по света не е чиста, никъде! Освен това, нали се сещаш, че е от особено значение, откъде се взимат пробите. Ако го вземеш от планинските райони - ок, ама ако го вземеш от райони около реките Марица и Тунджа (примерно). Защо? Ми, защото много добре знаем, когато нахлуе една армия в чужда държава, какви чудни работи върши.