Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!

Мнениеот damyanov1963 » 08 дек 2023 10:51

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
TristaNNN написа:Чичовото! :mrgreen: :lol:
На първата пресконференция обяснява, че ЦСКА умре през 2016, а онова, де ни го пробутват е рециклиран Литекс, припоците са безчести човечета, затова е мотивиран да работи във вековния Левски, с подкрепата на великата синя публика, която знае и доказва как се обича отбор и клуб. 8-)

Чичовото ви опъва във всякаква поза, така че едва ли ще дойде при вас. Най-забавното е, че си имате Гъза и ако преди само ви показваше прозвището си, сега го целувате, иначе отивате при "умрелото ЦСКА". :mrgreen:

Колко победи и колко загуби има над и от Левски, като треньор?

7-3-6
голова разлика 18-16

:mrgreen:

Значи и той е изтакован от Левски 6 пъти само като треньор на ЦСКА, не виждам чак такъв повод за радост от ваша страна.

Не е такован 6 пъти като треньор на ЦСКА :) Ама на теб е трудно да ти се обясни :)

Все тая, важното е че е такован 6 пъти от Левски, като треньор, като футболист не съм ги броил, ама кво да обяснявам на припоци дето пикат на звездата.
Или както се казва - Да ти пикая на славата! :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 дек 2023 11:00

Dakata_1912 написа:
damyanov1963 написа:
Dakata_1912 написа:
damyanov1963 написа:
Dakata_1912 написа:
1914.1902 написа:https://dsport.bg/nai-skandalniat-gol-ot-zasada-popadenie-na-botev-plovdiv-srestu-etar-e-za-futbolnia-gines-snimka~139023.html#parent=section

Онези пичове от Ботев, които бяха активни след мача на Герена ще коментират ли?

Викаш гол за 4:2 в последната секунда е равнозначно на чиста дузпа, която ни резнаха варчето, ама после идват прокоби-мрокоби :) кофти е да си лефскарче в днешно време

Точно фен на Ботев да говори за прокоби...
Кога за последен път сте печелили каква да е купа, за броя на участията ви в ЕКТ и до къде най-много сте стигали няма да питам.
А това, че първи ви честитихме и после още веднъж новия стадион, а и не само ние, какво е?

Чиче верно ли ме питаш тва? Нас ботевистите не ни ебе купи, мупи и т.н, а красотата, вярата и борбатата, демек радостта от футбола… помисли върху тези ми думи… и си лягай, че ви е тежичко тия дни.

Винаги когато някой няма адекватен отговор ръси глупости, като тебе. Къде я виждаш тая красота :)
Добре че живнахте малко, че квито бяхте умрели колко мъка изтърпяхте на новото стадионче...
За красота ми говори :lol:
А кога да се ляга може да казваш на децата си, ако Господ те е дарил с такива.

И къде ги видя глупостите, обясних ти каква е философията на Ботевизма, като не го разбираш няма нужда да ми философстваш, а докато ти го писах снощи, децата ми вече бяха заспали :), последно прокобата си е вашата запазена марка, смятам че помниш историята на любимия си отбор.

Е, щом това че 56 години не сте печели купа и 61 години не сте стигали повече от 3-ти предварителен кръг в ЕКТ(и то само един път преди 10 години)
ви радва и си мислите че играете красиво продължавайте все така, не си разваляйте кефа.
Надявам се, че си знаете историята.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 дек 2023 12:55

Техническият директор на БФС Георги Иванов представи книгата "Пътят на таланта", която е която е помагало за клубове, треньори и родители и показва философията на БФС за работата в детско-юношеския футбол.
Преди година и половина се събрахме от техническия екип и решихме да изготвим едно помагало за клубове, треньори и родители. Идеята беше тази книга да се разбере от голям кръг от хора. Книгата е изготвена от всички нови методики, като ФИФА и УЕФА ни помогна.
Смятам, че това, което правим, е една основа. Трябва да направим всичко възможно днес. Трябва да работим в синхрон между клубове и федерация. Много от нещата, които са написани, вече се прилагат и в националните отбори.

С "просветителното" мероприятие в Бояна, магистър Иванов стана първият човек в историята, представил повече книги отколкото е прочел :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 дек 2023 13:12

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:Чичовото ви опъва във всякаква поза, така че едва ли ще дойде при вас. Най-забавното е, че си имате Гъза и ако преди само ви показваше прозвището си, сега го целувате, иначе отивате при "умрелото ЦСКА". :mrgreen:

Колко победи и колко загуби има над и от Левски, като треньор?

7-3-6
голова разлика 18-16

:mrgreen:

Значи и той е изтакован от Левски 6 пъти само като треньор на ЦСКА, не виждам чак такъв повод за радост от ваша страна.

Не е такован 6 пъти като треньор на ЦСКА :) Ама на теб е трудно да ти се обясни :)

Все тая, важното е че е такован 6 пъти от Левски, като треньор, като футболист не съм ги броил, ама кво да обяснявам на припоци дето пикат на звездата.
Или както се казва - Да ти пикая на славата! :lol:

Нормално е да е такован 6 пъти от Левски все пак беше и е треньор на Хебър и Царско село :) Да със страшни мъки , но все още ги биете като домакини :)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 дек 2023 13:41

Red_Neck написа:
Техническият директор на БФС Георги Иванов представи книгата "Пътят на таланта", която е която е помагало за клубове, треньори и родители и показва философията на БФС за работата в детско-юношеския футбол.
Преди година и половина се събрахме от техническия екип и решихме да изготвим едно помагало за клубове, треньори и родители. Идеята беше тази книга да се разбере от голям кръг от хора. Книгата е изготвена от всички нови методики, като ФИФА и УЕФА ни помогна.
Смятам, че това, което правим, е една основа. Трябва да направим всичко възможно днес. Трябва да работим в синхрон между клубове и федерация. Много от нещата, които са написани, вече се прилагат и в националните отбори.

С "просветителното" мероприятие в Бояна, магистър Иванов стана първият човек в историята, представил повече книги отколкото е прочел :mrgreen:

Още един ,който не си познава историята ,пък мичтае за бъдеще.
На доайените чичо Пенчо и кюрдстори никой в следващото столетие не може да се опре по този показател
САМО ЛЕВСКИ!

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 08 дек 2023 14:25

Гонзо може да осъди всеки, който го нарича "осмокласник", показвайки дипломи за средно и висше. Така че - Мислете му ! Ще бъдете осъдени за клевета. :lol:
Барса и Лудогорец але, алеее...

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 08 дек 2023 14:26

damyanov1963 написа:
Dakata_1912 написа:
damyanov1963 написа:
Dakata_1912 написа:
damyanov1963 написа:
Dakata_1912 написа:
Викаш гол за 4:2 в последната секунда е равнозначно на чиста дузпа, която ни резнаха варчето, ама после идват прокоби-мрокоби :) кофти е да си лефскарче в днешно време

Точно фен на Ботев да говори за прокоби...
Кога за последен път сте печелили каква да е купа, за броя на участията ви в ЕКТ и до къде най-много сте стигали няма да питам.
А това, че първи ви честитихме и после още веднъж новия стадион, а и не само ние, какво е?

Чиче верно ли ме питаш тва? Нас ботевистите не ни ебе купи, мупи и т.н, а красотата, вярата и борбатата, демек радостта от футбола… помисли върху тези ми думи… и си лягай, че ви е тежичко тия дни.

Винаги когато някой няма адекватен отговор ръси глупости, като тебе. Къде я виждаш тая красота :)
Добре че живнахте малко, че квито бяхте умрели колко мъка изтърпяхте на новото стадионче...
За красота ми говори :lol:
А кога да се ляга може да казваш на децата си, ако Господ те е дарил с такива.

И къде ги видя глупостите, обясних ти каква е философията на Ботевизма, като не го разбираш няма нужда да ми философстваш, а докато ти го писах снощи, децата ми вече бяха заспали :), последно прокобата си е вашата запазена марка, смятам че помниш историята на любимия си отбор.

Е, щом това че 56 години не сте печели купа и 61 години не сте стигали повече от 3-ти предварителен кръг в ЕКТ(и то само един път преди 10 години)
ви радва и си мислите че играете красиво продължавайте все така, не си разваляйте кефа.
Надявам се, че си знаете историята.

А бе другарю милиционер, взехме купата 2017 бре, кви 56г, а ние се кефим като играем красиво и си бичим айляк , стига ни давай наклон на кво да се радваме, както каза Сирака- Ай сиктир ;)

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 08 дек 2023 14:29

2017г победихте по нечестен начин великия Лудогорец на финала. Не ви я признавам тая купа. :roll: :geek:
Барса и Лудогорец але, алеее...

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 08 дек 2023 14:38

El_Capitano_Puyol написа:2017г победихте по нечестен начин великия Лудогорец на финала. Не ви я признавам тая купа. :roll: :geek:

Ко питаш мен, направо си ни я дадохте, ама ние пак си изкефихме, все пак взимаме купичка на 50-60 години :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 дек 2023 14:58

Dakata_1912 написа:
El_Capitano_Puyol написа:2017г победихте по нечестен начин великия Лудогорец на финала. Не ви я признавам тая купа. :roll: :geek:

Ко питаш мен, направо си ни я дадохте, ама ние пак си изкефихме, все пак взимаме купичка на 50-60 години :)

Момчето от Пловдив не си носи главата само за украса!
Купата беше дадена. :arrow:
Изображение

Върни се в “Левски”