Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор

Мнениеот sapio0o » 28 ное 2023 21:08

На макс, разбира се. Много ме дразнят коментари от типа "да се пусне на РГ само да каже сбогом". Веднага ми става ясно, че не познават човека, когото подкрепят. Надал вътрешно се стреми отново към върха, а вече дали ще успее предстои да разберем. Ясно е, че ще даде максимума от себе си, независимо какви ги говори за пред медиите. Една година да си в бокса и да гледаш как основния ти конкурент чупи рекорд след рекорд няма как да не го мотивира. Достатъчно време имаше да си почива, 2024 да се връща с пълна газ.

А, и не мислете, че се готви само за клей. Надал ще играе на АО.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O8yBIrwDqWQ&t=50s&ab_channel=VamosRafa[/youtube]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 ное 2023 21:34

Esi, нямаш ли някои дебели връзки да ударим по един билет за Шатрие? Ще те черпя вечно :P 8-)

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 29 ное 2023 10:51

Трудна работа. Ако се докопа билет, то е за ден от турнира и не се знае кого точно ще гледаш. Миналата година е станал проблем, щото билети няма, а на Шатрие има празни места. За ВИП персони, спонсори, фирми, елитни тенис клубове има запазени билети.
Аз ще си остана с полуфинала на Рафа с Фед от 2019.

sapio0o написа:На макс, разбира се. Много ме дразнят коментари от типа "да се пусне на РГ само да каже сбогом". Веднага ми става ясно, че не познават човека, когото подкрепят. Надал вътрешно се стреми отново към върха, а вече дали ще успее предстои да разберем. Ясно е, че ще даде максимума от себе си, независимо какви ги говори за пред медиите. Една година да си в бокса и да гледаш как основния ти конкурент чупи рекорд след рекорд няма как да не го мотивира. Достатъчно време имаше да си почива, 2024 да се връща с пълна газ.
А, и не мислете, че се готви само за клей. Надал ще играе на АО.

Не се съмняваме, че иска да играе на макс, въпросът е дали ще е в състояние да го направи още на АО. Според Cadena SER заминава за Кувейт, където има филиал на Академията си, за по- интензивна подготовка, а след Коледа отива в Австралия и ще играе на подгряващ турнир преди да реши окончателно за АО. Прецизно планирана стратегия за завръщане на високо ниво. Да се надяваме да не се поддава на медийна шумотевица. Не се завръща заради рекордите на някой, Надал няма комплекси от това и никога не е имал.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 дек 2023 15:34

Краля се завърна 8-) 8-) 8-)

........следва продължение!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 02 дек 2023 21:42

Логично беше да започне сезона от самото му начало. Една година в бокса и да се готви за лятото бяха абсурдни теории на някои фенове. Атака на всичко що може очаквам. Даже няма да се учудя да играе повече от всяка от последните 5-6 сезона. Като обезверял ще е. Прогнози за резултати към момента изглеждат трудна задача. В Бризбън ще стане ясно къде се намира кондиционно, а иначе той тениса няма да го е забравил. Много ще им е трудно обаче на дечурлигата и тежко им горко, ако го срещат в първите кръгове.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 05 дек 2023 13:21

„...Мина много време, но се надявам да почувствам отново очакването, страховете и съмненията... Трябва да имам способността да не изисквам веднага максимума, както съм го изисквал от себе си през цялата си кариера, защото съм в различен момент, в различна ситуация и в неизследвана територия. Трябва да приема, че началото ще бъде трудно, трябва да си дам необходимото време и да си простя, ако нещата се объркат... Но зная също, че ако запазя мечтата и духа, и тялото ми реагира добре, всичко ще стане различно.“
До новия сезон с Надал.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2023 12:07

Надал е в Кувейт и тренира на терените в своята Академия. Да видим как ще е на демо турнира.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 10 дек 2023 09:40

Гледах няколко тренировъчни кадри, Рафа натиска на макс и се ядосва на всеки пропуск. :lol: Ще ми разправя после, че не очаква нищо от себе си. Човекът идва да печели и ще изживява всеки мач както го е правил през цялата си кариера. Това е характер и не се променяш изведнъж след една година извън тура. Дори бих казал, че сега ще е още по-гладен, когато е гледал съперниците си да печелят, а всеобщото мнение е, че той няма шанс да го прави пак.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 13 дек 2023 09:06

Иска да играе на нивото си и прави всичко за това. Нормално е да е малко несигурен дали ще се получи още в началото след операцията и дългото отсъствие. Тренира и пред публика. Филиалът на Академията му в Кувейт. Супер е!!
https://www.instagram.com/p/C0v19ZWMuNR/
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 дек 2023 12:59

Кога са първите демо мачове, които ще изиграе?

Върни се в “Тенис”