maldin1 написа:Че иначе лошо за васdurex написа:Силно се надявам Фиорентина да си разгърне потенциала и да бие Милан![]()
по-точно лошо за вас щото сега не сме в особенно добро настроение напоследък.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
maldin1 написа:Че иначе лошо за васdurex написа:Силно се надявам Фиорентина да си разгърне потенциала и да бие Милан![]()
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:maldin1 написа:Че иначе лошо за васdurex написа:Силно се надявам Фиорентина да си разгърне потенциала и да бие Милан![]()
по-точно лошо за вас щото сега не сме в особенно добро настроение напоследък.![]()
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Най-големите сме ние. Явно бъркаш с първия мач резултата.
3-0 с още 2 парцала на Рууни и заспивате в пансионния.
Най-големи в дадени продължения ? Говоренето на САФ към съдийте всеки мач,които са ви подкрепили подобаващо или нещо друго ?Lord of memory написа:Най-големите сме ние. Явно бъркаш с първия мач резултата.
acmilan написа:Lord of memory написа:Най-големите сме ние. Явно бъркаш с първия мач резултата.
Дума пансионния не знам да същестува в българския език.А вие не сте най-големите нито в Англия,нито в света,така че дай леко по-скромно.Ще си говорим след реванша,аз съм убеден,че имаме шанс,макар и не толкова голям.Както и да е,тук си коментираме Милан.Мачът с Фиорентина е,може би,най-важният за сезона в Италия,защото при победа,титлата няма да е мираж.Почнаха да наказват Интер когато заслужават и се видя,че издишат.Разбира се,при две загуби в дербитата с тях е малко трудно да се надяваме на титла,но защо да не стане като в Англия миналия сезон,където Ливърпул се подигра на два пъти с Юнайтед,а накрая онези станаха шампиони.
1:22222222222222222222222222222222222222 VIVE PATOsixtynine написа:1:0 за Фиорентина
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта