Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!

Мнениеот damyanov1963 » 07 дек 2023 23:04

Dakata_1912 написа:
1914.1902 написа:https://dsport.bg/nai-skandalniat-gol-ot-zasada-popadenie-na-botev-plovdiv-srestu-etar-e-za-futbolnia-gines-snimka~139023.html#parent=section

Онези пичове от Ботев, които бяха активни след мача на Герена ще коментират ли?

Викаш гол за 4:2 в последната секунда е равнозначно на чиста дузпа, която ни резнаха варчето, ама после идват прокоби-мрокоби :) кофти е да си лефскарче в днешно време

Точно фен на Ботев да говори за прокоби...
Кога за последен път сте печелили каква да е купа, за броя на участията ви в ЕКТ и до къде най-много сте стигали няма да питам.
А това, че първи ви честитихме и после още веднъж новия стадион, а и не само ние, какво е?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 07 дек 2023 23:09

damyanov1963 написа:
Dakata_1912 написа:
1914.1902 написа:https://dsport.bg/nai-skandalniat-gol-ot-zasada-popadenie-na-botev-plovdiv-srestu-etar-e-za-futbolnia-gines-snimka~139023.html#parent=section

Викаш гол за 4:2 в последната секунда е равнозначно на чиста дузпа, която ни резнаха варчето, ама после идват прокоби-мрокоби :) кофти е да си лефскарче в днешно време

Кога за последен път сте печелили каква да е купа, за броя на участията ви в ЕКТ и до къде най-много сте стигали няма да питам.
А това, че първи ви честитихме и после още веднъж новия стадион, а и не само ние, какво е?

Чиче верно ли ме питаш тва? Нас ботевистите не ни ебе купи, мупи и т.н, а красотата, вярата и борбатата, демек радостта от футбола… помисли върху тези ми думи… и си лягай, че ви е тежичко тия дни.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 дек 2023 23:09

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
TristaNNN написа:
ugly bug написа:
miro_rz написа:Кольо вън!
Искаме силни отбори и конкуренция. :arrow:

Ся щъ питат кой да дойде...!
:lol: :lol: :lol:

Чичовото! :mrgreen: :lol:
На първата пресконференция обяснява, че ЦСКА умре през 2016, а онова, де ни го пробутват е рециклиран Литекс, припоците са безчести човечета, затова е мотивиран да работи във вековния Левски, с подкрепата на великата синя публика, която знае и доказва как се обича отбор и клуб. 8-)

Чичовото ви опъва във всякаква поза, така че едва ли ще дойде при вас. Най-забавното е, че си имате Гъза и ако преди само ви показваше прозвището си, сега го целувате, иначе отивате при "умрелото ЦСКА". :mrgreen:

Колко победи и колко загуби има над и от Левски, като треньор?

7-3-6
голова разлика 18-16

:mrgreen:

Значи и той е изтакован от Левски 6 пъти само като треньор на ЦСКА, не виждам чак такъв повод за радост от ваша страна.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 дек 2023 23:23

Dakata_1912 написа:
damyanov1963 написа:
Dakata_1912 написа:

Чиче верно ли ме питаш тва? Нас ботевистите не ни ебе купи, мупи и т.н, а красотата, вярата и борбатата, демек радостта от футбола… помисли върху тези ми думи… и си лягай, че ви е тежичко тия дни.

Винаги когато някой няма адекватен отговор ръси глупости, като тебе. Къде я виждаш тая красота :)
Добре че живнахте малко, че квито бяхте умрели колко мъка изтърпяхте на новото стадионче...
За красота ми говори :lol:
А кога да се ляга може да казваш на децата си, ако Господ те е дарил с такива.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 дек 2023 23:51

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
TristaNNN написа:
ugly bug написа:Ся щъ питат кой да дойде...!
:lol: :lol: :lol:

Чичовото! :mrgreen: :lol:
На първата пресконференция обяснява, че ЦСКА умре през 2016, а онова, де ни го пробутват е рециклиран Литекс, припоците са безчести човечета, затова е мотивиран да работи във вековния Левски, с подкрепата на великата синя публика, която знае и доказва как се обича отбор и клуб. 8-)

Чичовото ви опъва във всякаква поза, така че едва ли ще дойде при вас. Най-забавното е, че си имате Гъза и ако преди само ви показваше прозвището си, сега го целувате, иначе отивате при "умрелото ЦСКА". :mrgreen:

Колко победи и колко загуби има над и от Левски, като треньор?

7-3-6
голова разлика 18-16

:mrgreen:

Значи и той е изтакован от Левски 6 пъти само като треньор на ЦСКА, не виждам чак такъв повод за радост от ваша страна.

Не е такован 6 пъти като треньор на ЦСКА :) Ама на теб е трудно да ти се обясни :)

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 08 дек 2023 00:15

delqnski47 написа:Абе тоя Пламен Андреев като разпердушини плитките на негера, кво вдигна ръце и се врътна в другата посока..
Баси тъпото държание тук.

Също като говедо.
Вместо да се извини, да погледне добре ли е съотборника му, той се врътна, тръгна към вратата, разпери ръце все едно че не може нищо повече да направи като му се врът така пред краката :|
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 08 дек 2023 08:55

damyanov1963 написа:
Dakata_1912 написа:
damyanov1963 написа:
Dakata_1912 написа:

Винаги когато някой няма адекватен отговор ръси глупости, като тебе. Къде я виждаш тая красота :)
Добре че живнахте малко, че квито бяхте умрели колко мъка изтърпяхте на новото стадионче...
За красота ми говори :lol:
А кога да се ляга може да казваш на децата си, ако Господ те е дарил с такива.

И къде ги видя глупостите, обясних ти каква е философията на Ботевизма, като не го разбираш няма нужда да ми философстваш, а докато ти го писах снощи, децата ми вече бяха заспали :), последно прокобата си е вашата запазена марка, смятам че помниш историята на любимия си отбор.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 дек 2023 09:19

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=A1cg2ZWvrVY[/youtube]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 дек 2023 09:51

Гола на Ботев е признат от некадърност!
Просто паляците не знаят правилата. За мен не е умишлено!
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 дек 2023 09:58

tmanolov написа:
groti написа:Затова излиза лицето А, Б, В и казва.. "Аз - Иван,Драган, Петкан искам акциите на Левски....

Ето, веднага - аз, Тодор Манолов, българин родом, както се казва, искам акциите на Левски от лицето, дето е съпуг на г-жа Раева, срещу 0 лева, като се задължавам да давам не по-малко от предишния собственик (а именно 0 лева) за добруването на отбора.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Браточка, дай му ги :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”