ugly bug написа:miro_rz написа:Кольо вън!
Искаме силни отбори и конкуренция.
Ся щъ питат кой да дойде...!
![]()
![]()
Велев, Топчо, Митов....
Мога да предложа една дузина!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
![]()
![]()
miro_rz написа:ugly bug написа:miro_rz написа:Кольо вън!
![]()
![]()
Велев, Топчо, Митов....
Мога да предложа една дузина!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Голмайсторът на Мондиал'94 Христо Стоичков обяви, че реконструкцията на стадион "Българска армия" ще започне на 11 декември. Носителят на "Златната топка", който е сред акционерите на ЦСКА, беше гост в подкаста "Код Спорт", където беше попитан какво ще се случи с "Армията". Камата заяви категорично, че още на другия ден след мача с Лудогорец на стадиона ще влезе първият багер.
Red_Neck написа:ЦСКА поне се бори!
Според силите си....
Няма шпалири, няма уговорки, няма радост при гол на противника от корнер, ..... няма Прокоба!
На Никулден отписвате сезона, поиграете юли-август, октомври-ноември отписвате и пак така .... и вашата не е лесна
gacobacov написа:Голмайсторът на Мондиал'94 Христо Стоичков обяви, че реконструкцията на стадион "Българска армия" ще започне на 11 декември. Носителят на "Златната топка", който е сред акционерите на ЦСКА, беше гост в подкаста "Код Спорт", където беше попитан какво ще се случи с "Армията". Камата заяви категорично, че още на другия ден след мача с Лудогорец на стадиона ще влезе първият багер.
Само козирката да опазят, че идва Коледа все пак, редно е да зарадваме хората в нужда от крайните квартали
pomiqrat написа:Aronaks написа:Red_Neck написа:ЦСКА поне се бори!
Според силите си....
Няма шпалири, няма уговорки, няма радост при гол на противника от корнер, ..... няма Прокоба!
На Никулден отписвате сезона, поиграете юли-август, октомври-ноември отписвате и пак така .... и вашата не е лесна
Първо: ЦСКА приключи преди 7 години! Факт!
Второ: Литекс дойде в София, кръсти се ЦСКА-София и вие го поехте на гнома на драго сърце! Факт!
Трето: Вие сте позор за всеки привърженик по света! Факт!
Четвърто: Истинското ЦСКА едно време играеше в договорени мачове, за да прецака Левски и вие се радвахте, като малки деца на Коледа! Факт!
Пето: Литекс София, пардон ЦСКА-София вкарва гол след тъч, докато целият противников отбор чака да му върнете топката, която е била изкарана заради контузен състезател! Имаше още някакъв друг гол, който ЦСКА-София вкара отново неспортментски! Факт!
А Илиян Стоянов хвана с ръка кпаката на футболист на Нафтекс, а съдията се направи на сляп, а Илиян търчеше и показваше, че няма дузпа
![]()
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:ugly bug написа:miro_rz написа:Кольо вън!
![]()
![]()
Чичовото!![]()
![]()
На първата пресконференция обяснява, че ЦСКА умре през 2016, а онова, де ни го пробутват е рециклиран Литекс, припоците са безчести човечета, затова е мотивиран да работи във вековния Левски, с подкрепата на великата синя публика, която знае и доказва как се обича отбор и клуб.
dedko2022 написа:TristaNNN написа:ugly bug написа:miro_rz написа:Кольо вън!
![]()
![]()
Чичовото!![]()
![]()
На първата пресконференция обяснява, че ЦСКА умре през 2016, а онова, де ни го пробутват е рециклиран Литекс, припоците са безчести човечета, затова е мотивиран да работи във вековния Левски, с подкрепата на великата синя публика, която знае и доказва как се обича отбор и клуб.
Чичовото ви опъва във всякаква поза, така че едва ли ще дойде при вас. Най-забавното е, че си имате Гъза и ако преди само ви показваше прозвището си, сега го целувате, иначе отивате при "умрелото ЦСКА".
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: capnclive, drvasko98, ikar и 21 госта