Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 07 дек 2023 14:23

Kotooshu написа:Този отбор спечели купата, същите направиха вековен антирекорд, харпуните и те ги ошамариха, много положителни емоции в ЕКТ това лято та да стигнаха до два прилични мача с Айнтрахт ... и да се докарат до поредното унижение, не че не беше очаквано.
Това при два различни треньора ... хъммм :?

Абе то е ясно, че футболистите ни не са класа. Само като имаш предвид най- скъпият ни футболист от къде го взехме и всичко е ясно. От Етър. Става дума за Кордоба. Всичките ни футболисти са от изпадащи или изпаднали отбори в България или втора-трета дивизия в Бразилия . Един кажи дето е класа. Няма такъв. Най-добрият, който дърпа отбора е Уелтън и той идва от трето ниво на Бразилия. Трето ниво!!! Това важи за всеки един. Буквално събрани от кол и въже. И с тия футболисти постигнахме чудеса. .Дори Стоилов каза че сме се надскочили и има много работа. Той много добре е знаел с какъв материал работи, но не мрънкаше за футболисти, защото целта беше друга. Да се оцелее някак. Ами поне засега оцеляхме. Вдигна се публиката, вдигнаха се и приходите, завъртя се мелницата. Но всичко това трябва да се управлява правилно. Един път като се завърти колелото трябва да продължаваш да наливаш вода и да смазваш това колело. Резултатите на отбора не са всичко, но когато се действа в правилна посока, рано или късно ще дойдат и добрите резултати. С добрите резултати ще дойдат и добрите футболисти.
А дали се управлява правилно, всеки може да прецени. Не всеки, но повечето.
Рибата се вмирисва от към главата.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 07 дек 2023 14:23

kabaka написа:
1914.1902 написа:А конкурентите му какво ще предложат, за да получат подкрепата на всички фенове на ПФК Левски и да се съберем над 20 000 човека в Сдружението?

Какви конкуренти? Някой, реално, има ли интерес към Левски? Това феновете да издържат отбора е фантасмагория от 1001 нощи.

Никой, повтарям никой, не иска да се занимава с Левски и трябва най-накрая твърдите фенове да го разберат.

Някой горе пита, ама да питам и аз, защото всеки иска ама не предлага - като се махне Костов кой да дойде? Ама някой реален, ясно е, че с Мъри няма да стане.

Ако се махне Сираков кой да дойде на негово място? Ако е възможно с конкретни имена. А не - не искам този, ама не знам кой да го замести...

Откъде знаеш, че никой не иска да занимава с Левски? Защо смяташ, че някой трябва да излезе публично и да каже, че иска да спасява Левски, да плаща милионите дългове и т.н.?
Нека първо Сираков излезе и обяви на всеослушания, че дарява акциите и търси нов собственик. Нека го направи това и да видим тогава дали ще се появи някой или не.
Другия вариант е просто Левски да е заложник на ББ и ДП, Сираков е кукла на конци и никой не може да припари до Левски.

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 07 дек 2023 14:28

tmanolov написа:
kabaka написа:Какви конкуренти? Някой, реално, има ли интерес към Левски? Това феновете да издържат отбора е фантасмагория от 1001 нощи.

Никой, повтарям никой, не иска да се занимава с Левски и трябва най-накрая твърдите фенове да го разберат.

Някой горе пита, ама да питам и аз, защото всеки иска ама не предлага - като се махне Костов кой да дойде? Ама някой реален, ясно е, че с Мъри няма да стане.

Ако се махне Сираков кой да дойде на негово място? Ако е възможно с конкретни имена. А не - не искам този, ама не знам кой да го замести...

БГЛ в действие - а после се обиждате :( дай да започнем отначало:
- колко пари даде "собственикът" за Левски - 0 лева
- колко добри трансфера има "собственикът" - 0 (айде 1 - Бари)
- колко дългове стопи "собственикът" - 0

Та при тези отговори, какво значение има koj ще ни е собственик? Ми кварталният Мунчо ще се справи не по лошо от "собственикът". А тук още има хора (БГЛ-та), които реват за този отдавна изкукуригал индивид...

П.С. Наясно ли сте какво е институцията "Левски"? Знаете ли колко врати отваря (упс, забравих, че "собственикът" случайно получи едно разрешение за строеж на лично парцелче, така, докато беше "собственик" при нас)? Знаете ли колко е силата на бранда? Знаете ли? Не знаете - та дори и без пари, ако имахме реален собственик, а не дементирал имбецил, щяхме да ревем през ден ту за съдиите, ту за някой лев и щяхме да ги получим? Кво, не било морално ли? Ми как се построиха стадиони на пловдивските преместени тимчета, как се даде стадион на ловешките селтаци, как някои си избират съдии и т.н.

Така, братле, не става!

Много думи - вярни, между другото, но пак не виждам имена и конкретни хора/фирми да предлагаш.

А това за отваряне на вратите - аз не виждам "гора от ръце" да искат да им се "отварят врати".

Като не искаш някой, принципно се дава алтернатива, а тука нищо. Ето пример - никой на иска Перуката на чело на БФС - алтернативите - Бербатов, Мартин Петров, ако щеш Вальо Михов. Хубави, лоши все има някой който иска да седне на мястото на Боби.

А всъщност въпросът трябва да е друг - защо никой не иска да става собственик на Левски?

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 07 дек 2023 14:31

Aronaks написа:Откъде знаеш, че никой не иска да занимава с Левски? Защо смяташ, че някой трябва да излезе публично и да каже, че иска да спасява Левски, да плаща милионите дългове и т.н.?
Нека първо Сираков излезе и обяви на всеослушания, че дарява акциите и търси нов собственик. Нека го направи това и да видим тогава дали ще се появи някой или не.
Другия вариант е просто Левски да е заложник на ББ и ДП, Сираков е кукла на конци и никой не може да припари до Левски.

В последните години (след Батков) всички собственици са спуснати от някъде. А за това защо трябва да излезе публично - сериозно ли ме питаш? Нали всички искаме всичко да е публично и на показа? И да излезе Сираков да подарява акциите, на 99% съм сигурен, че поне 6 месеца никой няма да се появи и да каже - дай ги на мен, аз ще наливам пари.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 дек 2023 14:36

Защо е избрана тази дата?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 дек 2023 14:39

Aronaks написа:
kabaka написа:
1914.1902 написа:А конкурентите му какво ще предложат, за да получат подкрепата на всички фенове на ПФК Левски и да се съберем над 20 000 човека в Сдружението?

Какви конкуренти? Някой, реално, има ли интерес към Левски? Това феновете да издържат отбора е фантасмагория от 1001 нощи.

Откъде знаеш, че никой не иска да занимава с Левски? Защо смяташ, че някой трябва да излезе публично и да каже, че иска да спасява Левски, да плаща милионите дългове и т.н.?

Че Сираков 2 пъти води някакви преговори за нов собственик. Единият беше карикатура голяма. Това не е ли сигнал - Левски търси нов собственик? А, и ти защо мислиш, че някой иска Левски? Откъде знаеш, че има такъв? Колкото се намери такъв да спаси ЦСКА и да им плати дълговете, толкова ще се намери и за нас.
110 години любов!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 дек 2023 14:41

Ама чакайте бе, хора... Кой го е карал Сираков да става мажоритарен собственик на акциите като няма и пръдня в задника?! Хубаво, изпълни моралния си дълг като ги спаси и ги взе от Черепа, но като няма нужния ресурс и умения да стопанисва такава фирма (да, клубът е фирма, ако някой не го е разбрал) трябва от сутрин до късен мрак да търси час по-скоро да джироса акциите на хора с възможности и знания как се прави такъв бизнес...Другото е безкрайна мъка - за него, за нас, за всички.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 дек 2023 14:41

kabaka написа:
А всъщност въпросът трябва да е друг - защо никой не иска да става собственик на Левски?

Защото никой не иска да плаща глоби за чужди провинения.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 дек 2023 14:42

groti написа:Ми стани ти бе, приятелю. Отвори вратите пред себе си. Не виждам някой да е излязъл и да е казал с името си, че иска Левски. Всички се крият като анонимни мишоци зад някакви сдружения, оод-та, кпсс и ткзс-та. Никой не излезе и да каже - аз ще взема Левски и ще направя това и това. Никой не го иска. Пръв ще ревна "Сираков вън" когато има алтернатива. Сега май само анонимно "вземи ги ти". Сираков е вреден. Факт. Да дава акциите.. ама на кого.
Много поздрави от БГЛ

Не искам да му ставам адвокат, ама той не може да отиде просто и да поиска акциите, като Иванушка глупака, който поискал царската дъщеря. Нали някой трябва да ги дава тия акции. Ама пазителя на акции не ги дава. От пазител стана Мажоритар. Собственик. Кръв повръща пари не връща. А това са много пари. Сега му е кацнало пиленцето на рамото и ще си експлоатира късмета до край. Той много добре знае, че като ти тръне карта, не се става от масата, докато има още кинти на нея. Сираков с багер не можеш да го мръднеш от там, освен ако не каже оня дето го е пратил там. Но и това ще стане. Само че акциите тогава ще се озоват пак в "правилните" ръце, а не в някой си който отишъл да ги вземе.

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 07 дек 2023 15:04

NOMER14 написа:
kabaka написа:

Защото никой не иска да плаща глоби за чужди провинения.

Именно.

Сираков дава акциите, очевидно е след като се водиха преговори с двама потенциални купувачи. Сега, колко единия беше смешен и колко на другия не му се плащат такива дългове е отделен въпрос. Очевидно е, че никой не иска Левски с тези ~30 млн. дългове. Останало са фенски фантастики. В момента Левски е това което е, собственика е този който е, а парите ги дава този който ги дава. Хубави, лоши - това са.

При това положение отборът може да разчита само да играта си, а тя от поне 2 месеца, я няма никаква. Няма хъс, няма желание, няма отбор (случката с Андреев и Петрис го доказва). Дали се бойкотира треньора или не, Наско трябва да види и да реши проблема, който е очевиден. Костов води отбора срещу Враца и подготовката трябва да се води от друг човек, поне според мен. Не му се получават нещата, изтърва съблекалнята, играчите не го слушат...

Саид Ибраимов ми идва като име в момента. Други варианти са Илия Груев, защо не Станислав Генчев, примерно.

Върни се в “Левски”