Честит имен ден на Костов. Да е жив и здрав и да си изкара договора с Левски до края.
Долу ръцете от безалтернативният!!!
Купа на България: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Сряда от 14:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Сряда от 14:30
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
- blue avalanche
- Контакти:
Нито един, уважаващ себе си треньор, няма да поеме отбора в този момент. До там я докарахме...
Ако можем да излъжем някой от разпадащия се Хебър - добре. Ако ли не -
Ако можем да излъжем някой от разпадащия се Хебър - добре. Ако ли не -
Чух още едно изказване на Костов, където говори за загубени единоборства и колектив. Тоя колектив от него зависи до голяма степен. Тия играчи играят доста време заедно за да се познават добре. А относно единоборствата, явно им липсва желание за игра. Което се отразява и на колектива.
Но освен колектив и единоборства, аз не видях и игра. Не видях някаква идея, тактика, замисъл. Всичко беше един хаос и тук там някой с индивидуални качества се опитва да направи нещо.
Обаче когато си без треньор на място който да ти даде насоки какво да правиш и когато същия тоя треньор разчита на мухи без глави като Роналдо и Рикардиньо, това се получава. Спомням си 5 удара към вратата. 4 на Уелтън и един на Стефанов. Имаше и нещо като удар на Петков но по-скоро топката му се удари в крака. Това е за 100 минути срещу Хебър, като почти всички удари са след като Хебър поведе. Ами как ще бием без удари във вратата. С единоборства ли? Някак си ми се струва че Костов се е видял в чудо, не може да се оправи и търси да изсмуче нещо от пръстите си.
Интересно беше и друго. В изказването си Пенев каза, че на такъв етап от мачове за купата би било добре да има ВАР. Костов обаче не го спомена, въпреки че дузпата срещу нас е меко казано спорна. Освен това точно преди да ни вкарат втория гол имаше някаква ситуация е тяхното наказателно поле, при която няколко души реагираха , че имало игра с ръка. Свестно повторение не се видя разбира се. Обаче Костов говори за единоборства. Тоя човек показа и доказа, че не е за Левски.
А ако тепърва започне разчистване на футболисти и търсене на нови за нов колектив, който липсвал, значи отиваме не с 200 , а с 300 към закриване.
Но освен колектив и единоборства, аз не видях и игра. Не видях някаква идея, тактика, замисъл. Всичко беше един хаос и тук там някой с индивидуални качества се опитва да направи нещо.
Обаче когато си без треньор на място който да ти даде насоки какво да правиш и когато същия тоя треньор разчита на мухи без глави като Роналдо и Рикардиньо, това се получава. Спомням си 5 удара към вратата. 4 на Уелтън и един на Стефанов. Имаше и нещо като удар на Петков но по-скоро топката му се удари в крака. Това е за 100 минути срещу Хебър, като почти всички удари са след като Хебър поведе. Ами как ще бием без удари във вратата. С единоборства ли? Някак си ми се струва че Костов се е видял в чудо, не може да се оправи и търси да изсмуче нещо от пръстите си.
Интересно беше и друго. В изказването си Пенев каза, че на такъв етап от мачове за купата би било добре да има ВАР. Костов обаче не го спомена, въпреки че дузпата срещу нас е меко казано спорна. Освен това точно преди да ни вкарат втория гол имаше някаква ситуация е тяхното наказателно поле, при която няколко души реагираха , че имало игра с ръка. Свестно повторение не се видя разбира се. Обаче Костов говори за единоборства. Тоя човек показа и доказа, че не е за Левски.
А ако тепърва започне разчистване на футболисти и търсене на нови за нов колектив, който липсвал, значи отиваме не с 200 , а с 300 към закриване.
С оглед изказванията на Костов, този мач е все по-съмнителен. Лошото е, че алтернативата на Сираков е също толкова трагична...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
Бях убеден: продължаваме! Този неможач Костов, ако не си подаде оставката значи е пълен дебил. Да си хваща параолимпиеца Фадига и аут. Що се отнася до изказването му за как единия колектив бил другия... да. Аз това много пъти съм го казвал: отбор, съставен от на хартия по-слаби играчи, но колектив, може да бие винаги един състав от отбор, съставен, пак на хартия по-силни играчи (ако цените на играчите са коректив), но без да са едно. Само че... той така прехвърля вината на футболистите, не на себе си. Мурук. Разочарован съм от Асенчо. Стартовият състав без коментар. Вместо Марин и Илиян - ФадигЪ и Роналдо. Една и съща постройка, една и съща тактика всеки мач. Тъпак. Да иляди.
- bilyaletdinov
- Контакти:
На този треньор потенциала му е толкова. Той никога не е бил нещо повече. Късметът го покри в началото, когато с помощта на феновете се измъкнаха редица мачове. Затри Илиян Стефанов и Марин. Формата на отбора е трагична, а за това е виновен той. Подигравките с Анди Краев бяха капака. Аз, ако бях на него нямаше да си давам хич зор.
Всичко различно от подаване на оставка е неморално!
Всичко различно от подаване на оставка е неморално!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Колко пляскахте на същия Костов, преди няколко месеца... И в живота ли сте въртележки
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
- metodito
- Контакти:
boglev написа:Колко пляскахте на същия Костов, преди няколко месеца... И в живота ли сте въртележки
Ми тук, тези, които пляскаха на Костов всъщност си държат на мнението и смятат, че играчите са неможачи. Ако кажеш кой си е променил мнението за него... Аз много се надявах, че той се е променил, помъдрял.
boglev написа:Колко пляскахте на същия Костов, преди няколко месеца... И в живота ли сте въртележки
Прав си - не стреляйте по пианиста, той толкова си може. проблемът не е в него, а в БГЛ, който твърдо и упорито стои зад г.з., щото "ми то немъ кой да дойде, баце" - честито, един ден и вие като припоците ще повтаряте в захлас (след като сте припознали Витоша Бистрица, примерно): "ми то ний фенувити кво сме виновни"!?!?!
Ми виновни сте, много сте виновни, щото още не можете да прозрете великият тумор, който е начело на отбора - докато този мръсен ибикчия е начело, пътят към тирето е павиран отвсякъде. Бог да пази Левски от БГЛ-тата!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.