NBA Season 23-24
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 

ReBorn1982
Re: NBA Season 23-24
Drunken_Master написа:drvasko98 написа:Денвър без Мъри, Йокич и Гордън с рутинна победа над цирковата трупа от ЛА
И аз бях учуден... Ама... факт!
Няма нищо учудващо с отровни играчи като Хардън и Уестбрук. Що за идиот може да ги вземе, и то заедно ..... Клипърс бяха много по-силни без тях.
Деазнам, според мен са си същите с тях и без тях. Много претенции, успехи никакви.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ЛАЛ според мен им е важно Леброн и АД да не се контузят в редовния сезон.
После могат да разчитат двамата да рискуват в плейофи здравословното си състояние
и да атакуват от 6/7/8- ма позция в плейофите. Не вярвам да са по-напред от 6-то място в
редовния сезон. Даже може би ще минат и през плей- ин.
Под да рискуват имам предвид точно Леброн и АД да се пробват да правят някакви зверски мачове
като минути и раздаване. Обаче ако някой от тях се контузи през сезона ще се наиграят лошо.

После могат да разчитат двамата да рискуват в плейофи здравословното си състояние
и да атакуват от 6/7/8- ма позция в плейофите. Не вярвам да са по-напред от 6-то място в
редовния сезон. Даже може би ще минат и през плей- ин.
Под да рискуват имам предвид точно Леброн и АД да се пробват да правят някакви зверски мачове
като минути и раздаване. Обаче ако някой от тях се контузи през сезона ще се наиграят лошо.
Май е трябвало да стане баскетболист https://youtu.be/n0N3mgrhNus?si=MSSTePilS8omezkB

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
						Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Везенков добре се включи, обаче трябва да се работи и няма как да догледам мача до края! 

- Drunken_Master
- Контакти:
Уориърс
Гари Пейтън II бил със скъсан прасец на десния крак...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: Уориърс
Drunken_Master написа:Гари Пейтън II бил със скъсан прасец на десния крак...
Няколко месеца извън паркета.
- 

ReBorn1982
Да, маестро Антъни май е настроил цигулката и свири виртуозно напоследък .... за ужас на толбухинската селищна система.