Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Не съм гледал студиото, ама Валери Генов ще да е.
El_Capitano_Puyol написа:Колко глупости изръси водещия тая вечер, ако съм му шеф ще го уволня след предаването.1.Антверп били с 12 точки
, искаше да каже Шахтьор ама те са с 9т (добави им виртуално още 3). 2. ПСЖ им стигал хикс и ако Нюкясъл бие при равни точки, трябвало свраките да не бият с много за да не изпреварят ПСЖ по голова разлика...тъпака явно не знае че се гледат директните мачове първо и те са 4-1 и 1-1, т.е.при равни точки с ПСЖ свраките са напред. Не знам преумора хронична, бърнаут ли е или просто водещия е идиот, но повече не трябва да му дават да води студио на ШЛ тоя образ.
Ако се погледне на запис какво издрънка тая вечер, трябва да го хване срам.
П.С. Някой знае ли как се казва водещия на студиото ?
Валери Генов, аз също му слушах глупостите и се замислих как и гостите не казаха нищо.

- insaneboy1
- Контакти:
Правилата ясно гласят, че това не е дузпа..
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Фактът, че Лацио и Атлетико играят в по-силни първенства си оказа влияние в ключовите моменти.
Фейенорд не взеха дори точка от Лацио и Атлетико, така че напълно заслужено отиват в ЛЕ.
Дортмунд започнаха зле, но с този рейд от победи избиха рибата и напълно заслужено се класират.
Интригата обаче остава на всички нива.
Двойна интрига в Германия - кой ще е първи и дали ПСЖ ще се класира(може и с Х и дори загуба) и какви ще ги свършат Нюкасъл-Милан, които освен за класиране се борят и косвено за ЛЕ.
Сити обърнаха Лайпциг за едно полувреме и печели групата, а Йънг Бойс с успеха срещу Цървена ще играят в ЛЕ.
Барселона победи Порто, с което печели групата, оставяйки Порто-Шахтьор в директна битка за класиране.
В общи линии горе долу всичко преминава според предварителните очаквания в тези групи.
Фейенорд не взеха дори точка от Лацио и Атлетико, така че напълно заслужено отиват в ЛЕ.
Дортмунд започнаха зле, но с този рейд от победи избиха рибата и напълно заслужено се класират.
Интригата обаче остава на всички нива.
Двойна интрига в Германия - кой ще е първи и дали ПСЖ ще се класира(може и с Х и дори загуба) и какви ще ги свършат Нюкасъл-Милан, които освен за класиране се борят и косвено за ЛЕ.
Сити обърнаха Лайпциг за едно полувреме и печели групата, а Йънг Бойс с успеха срещу Цървена ще играят в ЛЕ.
Барселона победи Порто, с което печели групата, оставяйки Порто-Шахтьор в директна битка за класиране.
В общи линии горе долу всичко преминава според предварителните очаквания в тези групи.
- Udoji90
- Контакти:
Как да не са взели точка Фейенорд, като биха Лацио с 3-1?
Последна промяна от Udoji90 на 29 ное 2023 00:32, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
И аз мисля че няма дузпа, все пак топката първо рикошира от тялото, няма как да си отреже ръцете, т.е. това е неволна игра с ръка при това след рикошет. Марчиняк уж се води топ съдия и е абсурдно след като разгледа ситуацията на повторение да даде дузпа. Определено ощетиха свраките, а и за пореден път се видя че ВАР помага в малка степен. Субективният фактор пак е налице и всеки съдия си тълкува нещата както си иска, дори когато дадено положение е очеизвадно ясно. 

Барса и Лудогорец але, алеее...
- Udoji90
- Контакти:
Тоя смешник е топ съдия, колкото аз съм индианец... Почти не съм гледал двубой под негово ръководство, в който да е напълно адекватен. Че и по-важни мачове е оплесквал, но няма да давам първия пример, който ми хрумна, че да не разбуня духовете излишно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
smoothc написа:Фактът, че Лацио и Атлетико играят в по-силни първенства си оказа влияние в ключовите моменти.
Ем по тая логика Нюкясъл и Милан играят в по-силни първенства от ПСЖ и Дортмунд, но се очертава французите и германците да продължат, а не представителите на Англия и Италия.

Udoji90 написа:Как да не са взели точка Фейенорд, като биха Лацио с 3-1?
Визирах в случая последните два т.нар. ключови двубоя, понеже играеха директно с основните си конкуренти.
Поне щеше да има някаква интрига, а сега най-вероятно ще изиграят протоколен мач със Селтик.
Ем по тая логика Нюкясъл и Милан играят в по-силни първенства от ПСЖ и Дортмунд, но се очертава французите и германците да продължат, а не представителите на Англия и Италия.
Това е частен случай, месомелачката е голяма тук, отделно че този отбор на Нюкасъл няма и никакъв опит.
Докато при Фейенорд визирах, че на пръв поглед бяха почти равностойни, но точно в директните мачове се пропукаха, дори точка не успяха да вземат и точно поради тази причина - испанците и италинаците през седмица имат коварни мачове, докато холандците веднъж в месеца...
Последна промяна от smoothc на 29 ное 2023 00:44, променено общо 1 път.
-
На теория се води топ съдия щом му дават да свири финал на световно първенство и важни мачове в ШЛ.
Ама като гледаме каква корупция тресе ФИФА и УЕФА и как авторитета им запада все повече,нищо чудно да видим и Кабаков да свири финал на ШЛ. 

Последна промяна от El_Capitano_Puyol на 29 ное 2023 00:51, променено общо 1 път.