NBA Season 23-24
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Season 23-24
Счупил му се е лъкът на цигулката, случва се.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Счупил му се е лъкът на цигулката, случва се.
Таман да се контузи, много искам да видя Веждичката как ще ви води. С по 9-10 точки на мач...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

E що да се контузва, нека си играе.

- 

ReBorn1982
miro_rz написа:Имало е изнасилване. Краля е без нито една борба в мача! Това случвало ли се?
Толби днес явно няма да вади +/-, та нека го заместя.

ЛеБрон Джеймс: - 30
Антъни Дейвис: - 13

- 

ReBorn1982
Drunken_Master написа:С по 9-10 точки на мач...

Да, по 9-10 точки на мач и средно за сезона дотук 22.1 точки средно на мач.

Явно си учил някакъв нов вид математика.

- Drunken_Master
- Контакти:
Е, кво да вадя плюс/минус, като езерняците са паднали с 40 точки ли колко бяха!? Да не говорим, че реално и двамата са играли по-малко от 30 минути.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Абе ти си цар да го вадиш тоя +/- когато пак нищо не значи (което е почти винаги), но е в полза на Джеймс.
АД очевидно има проблеми и си мисля, че контузиите си взеха своето и тялото му просто го предава. Няма я експлозивността, съответно няма тия лобове, които му бяха автоматични точки до балона някъде. Не виждам към момента как може сам да си създаде стрелба и се задоволява с някакви джъмпъри, които обаче не са особено успешни. Поне в защита още държи ниво.
Очевидно не всеки може да е благословен със спортно дълголетие на високо ниво като ЛеБрон, или Том Брейди. Хубаво щеше да е, но явно няма как.

АД очевидно има проблеми и си мисля, че контузиите си взеха своето и тялото му просто го предава. Няма я експлозивността, съответно няма тия лобове, които му бяха автоматични точки до балона някъде. Не виждам към момента как може сам да си създаде стрелба и се задоволява с някакви джъмпъри, които обаче не са особено успешни. Поне в защита още държи ниво.
Очевидно не всеки може да е благословен със спортно дълголетие на високо ниво като ЛеБрон, или Том Брейди. Хубаво щеше да е, но явно няма как.

- Drunken_Master
- Контакти:
Въпреки всичко е изключително добър защитник... Тая година, ако е здравичък, може да се пребори за DPOY.

Денвър без Мъри, Йокич и Гордън с рутинна победа над цирковата трупа от ЛА 

- Drunken_Master
- Контакти:
drvasko98 написа:Денвър без Мъри, Йокич и Гордън с рутинна победа над цирковата трупа от ЛА
И аз бях учуден... Ама... факт!