Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 27 ное 2023 19:06

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 ное 2023 19:15

Да не е син на Байдън
Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 ное 2023 21:00

ReBorn1982 написа:Спри де се пениш толкова за една мутра и престъпник. Скочи като Матросов от един пост за него.

Да се пеня? Защитавайки тоя, заради който не ходя вече на Българска армия? Кво си пил неска? Да не би да ме виждаш през монитора?

ReBorn1982 написа:Никой не ми е виновен за нищо, просто бях написал, че дадената мутра не е в позиция да лее морал и акъл, защото нищо качествено не е произвел за 30 години в българския футбол ..... което те вбеси теб, и почна да спориш люто и да се пенявиш. :)

Изобщо не съм се вбесил, не съм се и "пенявил", нещо си се объркал много. Няма как да се вбеся във форум, бъди спокоен. Просто говориш глупости, освен това си и мега необективен. Пак ти повтарям, специално Гриша Ганчев не може по никакъв начин, да бъде обвинен, че неговите отбори не налагат български играчи. Дадох ти отличен пример - сезон 2012/13, където Литекс играеше 95% изцяло с българи. Я ми дай пример с друг такъв тим, който да е налагал толкова тукашни момчета...
ОК, от школата на Литекс или ФК Тире няма излязъл българин, който да играе в топ първенство в момента, ама коя школа го прави това? Никоя... Той поне може да се каже, че е допринесъл за основната част от националният ни отбор. Дадох ти отличен пример с приза за "Футболист на годината", ама ти се измъкна, че той вече нямал бил тежест. Ми и да има, и да няма... за последните десет години двама от неговите юноши са печелили по три пъти приза, един има второ място, един има трето. Това за десет години... Малко ли е?

Soulen написа:Нашите добри футболисти от 90-те бяха случайност, а не закономерност.

Случайност? Пада Желязната завеса и имаме една дузина футболисти, които играят в големите първенства? Хубчев и Лечков в Хамбургер, Николай Илиев в Рен, Балъков и Ивайло Йорданов в Спортинг, Бончо Генчев в Ипсуич, Ивайло Андонов в Албасете, Камата в Барселона, Любо Пенев във Валенсия, Велко Йотов в Еспаньол, Емил Костадинов в Порто... Ебати случайността.

Soulen написа:Ние традиции във футбола нямаме, дори 94-та май ни е първата победа на Световно първенство.

Едно време са играели само 16 отбора на световно първенство. 4 групи с по 4 отбора. Самото класиране там си е огромен успех. Примерно през 1970-та в Мексико с Бонев, Якимов и Гунди.

Доколкото си спомням... от 1962-ра до 1974-та имаме цели 4 участия, което си е ебахти успеха. 16 отбора... четири поредни класирания!? Сега са 32 отбора, още преди да са почнали квалификациите, ние много добре знаем, че нямаме дори теоретични шансове.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 ное 2023 22:11

Thsmith написа::lol:
Не, как. Те заработват от инфлуенсърство и така поддържат стандарт на живот. :lol: :lol: :lol:

Драсни тарифа и контакт на лично, ако е удобно. Мерси
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 ное 2023 22:19

1.5/2 на ч са повечето, зависи кой те свързва.

едит: + хубав хотел :lol: да не забравя : )

Drunken_Master написа:Случайност? Пада Желязната завеса и имаме една дузина футболисти, които играят в големите първенства? Хубчев и Лечков в Хамбургер, Николай Илиев в Рен, Балъков и Ивайло Йорданов в Спортинг, Бончо Генчев в Ипсуич, Ивайло Андонов в Албасете, Камата в Барселона, Любо Пенев във Валенсия, Велко Йотов в Еспаньол, Емил Костадинов в Порто... Ебати случайността.

Всичко идва от презадоволеност и интереси. Децата не играят футбол, не им е приоритет. То и заради това е пълно с черни и цигани по футболните терени, а белите от добри и заможни семейства са рядкост и ще стават все по голяма рядкост.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 ное 2023 22:24

Смити, това с децата, които седели пред компютрите не е никакъв аргумент. Това не е само у нас, това е навсякъде... Обясних коя е причината.

А чернилки е имало винаги. Еузебио, Руд Гулит, Лори Кънингъм и т.н.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 ное 2023 22:29

Drunken_Master написа:Смити, това с децата, които седели пред компютрите не е никакъв аргумент. Това не е само у нас, това е навсякъде... Обясних коя е причината.

Напротив, основна причина е. Спорта в днешно време изисква някаква отдаденост, режим и тн. Няма как да си Пол Гаскойн в днешно време. В БГ семейството, средата и интересите са такива. Когато бях малък играех футбол всеки ден и терените бяха пълни по цял ден. Миналата година се загледах, че на същото място има поникнала трева през асфалта около 30 см пред самата врата, следователно никой не стъпва за да тъпче. Никой не играе, какво очакваш?

Черни е имало винаги, но я ги сравни като %. Виж франзуците примерно колко бели имат в отбора и защо? Просто по бедните все още играят, там където няма толкова избор, където футбола е единствения им шанс да се измъкнат от гетото и да имат нещо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 ное 2023 22:32

Разбира се, че се разпени. И то яко. Както се пениш и за ЛеБрон Джеймс и комунизма .... и още 100 хиляди неща. :) :)

Аргументът ти с Футболист на годината е повече от смехотворен. Това че в стадото от куци и сакати са те избрали за "най-добър", не те прави качествен футболист. Неслучайно нито един футболист на Ганчев не направи нищо на Запад, просто щото не става нищо от тях. Па тук нека и 60 пъти да стават футболисти на годината .....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 ное 2023 22:36

Thsmith написа:[ Когато бях малък играех футбол всеки ден и терените бяха пълни по цял ден. Миналата година се загледах, че на същото място има поникнала трева през асфалта около 30 см пред самата врата, следователно никой не стъпва за да тъпче. Никой не играе

Аз като бях малък, дворовете на училищата бяха пълни с деца вечер и се играеше яко, основно футбол и баскетбол. До мръкване. Днес това го няма. То и деца вече няма толкова де .... :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 ное 2023 22:37

Thsmith написа:Няма как да си Пол Гаскойн в днешно време.

И? Да не мислиш, че само у нас е така. Навсякъде младото поколение е затлъстяло. Това не е от спортуване, да ти кажа... Сега се сетих... Умен Бобо, който се присмиваше на "чистата" храна през социализма, а в същото време живее и боготвори САЩ, дето масово хората са "мазни".
Причината е, че държавата по никакъв начин не стимулира младото поколение да спортуват. Ето ти го примера. Братчеда на един приятел има медали по кану-каяк. Толкова са зле нещата там, че оня се преобличаше в химическа тоалетна, понеже няма къде. Накрая естествено се отказа, сега е автомонтьор. Понеже говорим за футбол, там пак е същата работа. На едно игрище играят всички възрасти, как ги "тренират" няма да коментирам, а на всичкото отгоре се пускат само връзкари с пари.

ReBorn1982 написа:Разбира се, че се разпени. И то яко.

Вземи си пий хапчетата, абсолютно сериозен съм...

ReBorn1982 написа:Аргументът ти с Футболист на годината е повече от смехотворен. Това че в стадото от куци и сакати са те избрали за "най-добър", не те прави качествен футболист. Неслучайно нито един футболист на Ганчев не направи нищо на Запад, просто щото не става нищо от тях. Па тук нека и 60 пъти да стават футболисти на годината .....

Нещо друго да добавиш, освен да въртиш една и съща мантра? Това го разбрахме. Абсолютно нищо не казваш, но както и да е... Няма и аз да се преповтарям...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”