NBA Season 23-24
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Season 23-24
Не непременно. Просто вече има с кой да дели отговорността.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- 

ReBorn1982
miro_rz написа:Пак сте извадили цигулките!
Гледам Янис и той си е смъкнал нивото, доста занижени показатели.
Аз за там писах нещо в началото на сезона. Според мен тая работа няма да свърши добре, два остри камъка .... знаеш.

miro_rz написа:Пак сте извадили цигулките!
Гледам Янис и той си е смъкнал нивото, доста занижени показатели.
Как ще е смъкнал нивото, показателите му са по-високи и за 15 мача вече имаше една 50-ка и 2 40-ки.
А Реборна пак пише някакви негови интерпретации далеч от истината, малко ако си слушал Янис ще разбереш че на няколко пъти напомняше на Милоуки че може да си тръгне, ако не са в позиция за пръстени и преди трейда на Жру ги натисна и сега за Дейм пак.
Човека иска титли, ебе го за индивидуални статистики.
Сам беше казал че ще остави Дейм да е closer-a.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
						- 

ReBorn1982
Дали са далеч от истината ще покаже времето, аз и подчертах, че това са си мои прогнози, не е нужно да се ежиш.

ReBorn1982 написа:Дали са далеч от истината ще покаже времето, аз и подчертах, че това са си мои прогнози, не е нужно да се ежиш.
Не се ежа, сори ако е останало такова впечетление.
Просто Янис е win oriented, а Лилард се мъчи много години с калпави състави в Портланд, не виждам как може да се карат за кой е 1ва цигулка.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
И аз не виждам спор и драма!
Дейм така или иначе търсеше да иде в отбор претендент което няма как да е без този отбор да има топ лидер. Нали някак глупаво ще е да смени Портланд за Булс примерно или за дори по- слаб отбор от Чикаго.
Точно Янис едва ли има драма да остави решително отиграване в ръцете на Лилард. Има 48 мин. на разположение ще си е набутал достатъчно точки и борби

Дейм така или иначе търсеше да иде в отбор претендент което няма как да е без този отбор да има топ лидер. Нали някак глупаво ще е да смени Портланд за Булс примерно или за дори по- слаб отбор от Чикаго.
Точно Янис едва ли има драма да остави решително отиграване в ръцете на Лилард. Има 48 мин. на разположение ще си е набутал достатъчно точки и борби
- 

ReBorn1982
Е то отбор от двама и половина играчи не се гради. Не съм мега специалист, но ми се струва, че извън Дончич, Ървинг и  донякъде Хардуей, останалото е пълна боза .... и за капак, за разлика от гореобсъжданите Лилард и Антетокумбо, то ролите на Дончич и Ървинг се припокриват, което е нож с две остриета.