Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!

Мнениеот Dust » 24 ное 2023 21:39

Успех е, но епизодичен. Постигнахме го, но времето ни показа, че е бил плод на щастлива звезда под която сме били тогава.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 ное 2023 22:21

metodito написа:
bubka написа:[
Това няма значение. Това деление на преди и след 89-та и на преди и след групи го има само във главите на някои хора. Нито един отбор не си дели броя на титлите, или броя на участия в полуфинали/четвъртфинали и елиминации като цяло на преди и след 89-та или преди или след промяната с наличие на групова фаза.

Дали миланистите не броят летоброенето преди и след Берлускони? Няма как да не се правят сравнение преди и след '89. Бих казал преди и след '98. Примерно. Не съм сигурен, но 60-те мисля ходим два пъти на четвъртфинали на национално ниво.

Аз говоря за официална статистика. Извън нея всеки е свободен да си дели титлите и купите по президенти, преди и след като се е оженил или по навлизането на Юпитер в знака на Риби.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 ное 2023 23:03

Dust написа:Успех е, но епизодичен. Постигнахме го, но времето ни показа, че е бил плод на щастлива звезда под която сме били тогава.

Каква щастлива звезда?
Най-силният футболист в първата половина на 90-те играеше за България.
Случайно ли е да победиш Франция, Аржентина и Германия. Отбори, без които почти не минава финал без тях, а някога и два от тях са финалисти. Случайно ли е да биеш 2 пъти подред Германия в официален мач. Тогава Франция и Германия бяха истински, а не сегашните африканци.
Бразилия беше под щастлива звезда, че не ни срещна тогава.
Натрупванията на предишните силни отбори от Чили62 до Мексико86 се предаде в Сащ94, защото тия момчета вече имаха право да играят в чужбина.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 ное 2023 23:22

И аз мисля, че не е случайност, а натрупване на правилно управление на спортът като цяло, каквото е било преди 89-та. Сега наблюдаваме обратното - липса на каквото и да е било управление и "резултатите" са видими. Но този упадък сега също не стана веднага, а се материализира постепенно - от квалификация на квалификация все по-слабо.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 ное 2023 00:06

Номер14, върхът е ветровит и времето ни доказа, че ние там сме временно явление.
Аз на успехите 1994 съм се размазвал, но трезвата оценка е различна.

Тв и сега имат право да играят в чужбина
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 ное 2023 00:09

Dust написа:От всички комунистически отрочета на балканите само фалиралия ЦСКА остана без ШЛ, смятай колко зле сме били още тогава.
В близките 20 години български отбор полуфинал за който и да е турнир НЯМА да помирише.

Този коментар ти е в Топ 3 на най-глупавите ти коментари.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 ное 2023 00:13

realno написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:Левски игра на 1/4 финал в ЛЕ с 14 изиграни мача, рекорд за българските отбори в ЕКТ.

Още доста хляб има да изпапкате да стигнете полуфиналите на ЦСКА. Общо 3 ;) .

Това беше преди 09.09.2016г.
Нека да говорим за живите отбори. :mrgreen:

Голям кеф е такива като теб като ни погребват :) , имаше и още един, не ти го пожелавам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 ное 2023 00:18

Dust написа:Къде пък толкова е била България по футбол 90-те години?
Едно епизодично избухване и толкова. Остава нашият голям успех на национално ниво и до там.

Поредното ти глупаво изказване, България е била участник на Световни първенства при 16 участника, ако не си разбрал за какво става дума няма смисъл да ти обяснявам.
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 ное 2023 00:23

miro_rz написа:Пък сега идват Харпун и Пепси и сте чао! :lol:

Нито Левски, нито ЦСКА са падали със 7/седем/ гола в Европа.
W84me ( Блатер) ..

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 ное 2023 00:25

peliforewer написа:
Dust написа:От всички комунистически отрочета на балканите само фалиралия ЦСКА остана без ШЛ, смятай колко зле сме били още тогава.
В близките 20 години български отбор полуфинал за който и да е турнир НЯМА да помирише.

Този коментар ти е в Топ 3 на най-глупавите ти коментари.

Благодаря, че го прочете.

Върни се в “Левски”