Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Re: Разум и страст...

Мнениеот 3latan » 23 фев 2010 16:55

А бе, тия от БФС до кога ще ни държат на изкуствено дишане!?

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 17:06

temeruta написа:Вчера се регистрирах за първи път като ви разказах за случката на която присъствах с христолов, защото не издържах на глупостите дето четох тук, че салерно бил нов и незнам си какво, а днес не издържам като гледам как тоя botev forever явно и безнаказано като МАЛОУМЕН се опитва да прокара някакво разединение с глупостите да се дадяло шанс за стотен път и не знам си какво. Прави се на умен с две изречения дето ги написа 100 пъти. Няма ли кой да го банне.
Сигурен съм, че ако двама цигани изнасилят майка му и той ще се надупи да види дали наистина могат да го направят.
Точно с такива овчи души работа не се върши и призовавам никой да не зачита мнението му! Нека вземем нещата в свои ръце!

Четейки тъпите ти постове човек заключава две неща:1.Тази дето те е родила е обект на редовни сексуални посегателства от ромския етнос.2.Вижда се,че имаш родниска връзка и с млекопитаещи,като загадката е смешителство или между гореспоменатата с овен или козел.Темерут е прекалено интелектуално за теб,което може би показва наченки на поумняване.Грешка,увлякох се ти не подлежиш на образоване щом невиждаш,че има и други които мислят сходно като мен.

redpride
Контакти:

Re: Заслужаваме си селския!!!

Мнениеот redpride » 23 фев 2010 17:08

Момчета от Ботев пише ви един фен на ЦСКА на 36 години. Трябва да седнете и да се разберете ще има ли Ботев в А група или нов отбор в В група. Ако италианския Ботев все пак заиграе при майсторите ще ходите ли на мачовете или докрай ще искате нов клуб? Трябва ли да се изчакат първите мачове или да се бойкотира докрай. Това са въпроси, които трябва да се решът веднага, защото на хората им се ходи на стадиона и ще отидат още на този с Левски и вие не можете да ги спрете. Когато гадовете от БФС отнеха лиценза на ЦСКА аз бях готов да ходя дори и във В група, дори бях разгледал съперниците. Така трябва да направите и вие, да не приемате чужденците, защото те ще продължат агонията на любимия ви клуб. Започвам да се чудя толкова ли няма в Пловдив богати хора да спасят Ботев. Ако няма значи Селския ще остане и трагедията ще е пълна. Пожелавам ви твърдост и смелост срещу ментетата искащи да унищожат любовта ни, никога вече Лупи, Митьо и Банев във българския футбол!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 23 фев 2010 17:13

redpride написа:Момчета от Ботев пише ви един фен на ЦСКА на 36 години. Трябва да седнете и да се разберете ще има ли Ботев в А група или нов отбор в В група. Ако италианския Ботев все пак заиграе при майсторите ще ходите ли на мачовете или докрай ще искате нов клуб? Трябва ли да се изчакат първите мачове или да се бойкотира докрай. Това са въпроси, които трябва да се решът веднага, защото на хората им се ходи на стадиона и ще отидат още на този с Левски и вие не можете да ги спрете. Когато гадовете от БФС отнеха лиценза на ЦСКА аз бях готов да ходя дори и във В група, дори бях разгледал съперниците. Така трябва да направите и вие, да не приемате чужденците, защото те ще продължат агонията на любимия ви клуб. Започвам да се чудя толкова ли няма в Пловдив богати хора да спасят Ботев. Ако няма значи Селския ще остане и трагедията ще е пълна. Пожелавам ви твърдост и смелост срещу ментетата искащи да унищожат любовта ни, никога вече Лупи, Митьо и Банев във българския футбол!

Това че ти не знаеш решението ни, не значи че няма такова взето :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 23 фев 2010 17:53

Аз просто ти казвам, че ако БФС разреши утре Ботев да играе хората ще отидат на стадиона да гледат мача с Левски и цялата ви борба ще е напразна. Затова смятам, че решението трябва да е бързо! А щом има решение дерзайте всички истински фенове сме зад вас!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 фев 2010 17:57

redpride написа:Аз просто ти казвам, че ако БФС разреши утре Ботев да играе хората ще отидат на стадиона да гледат мача с Левски и цялата ви борба ще е напразна. Затова смятам, че решението трябва да е бързо! А щом има решение дерзайте всички истински фенове сме зад вас!

Ще идат ама къде ще идат точно?
Тази сбирщина която евентуално ще кацне на летището от италия няма да бъде допусната на Колежа!

Кой е този дето ще ходи да ги гледа из някакви села и паланки?
Досега бяхме ние - тези които днес сме твърдо против италианците!
Семкаджиите не обикалят България с отбора!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 23 фев 2010 18:22

Абе няма ли някой да банне тоя botev forever ? :evil:

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 18:24

xWarden написа:Абе няма ли някой да банне тоя botev forever ? :evil:

Давай основание за бан Андрешко!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 23 фев 2010 18:28

И ние все това питаме, ама...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 18:32

veseo написа:

И ние все това питаме, ама...

Ти и кой?Типично за мишока е да казва ние,а не аз!!!!!!!!!!!

Върни се в “Архив”