Оня ден беше с 9. Първа цигулка!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Drunken_Master написа:Веждата пак трагик, бате... 10 точки. И то срещу Далас, дето не са никакъв защитен тим.
Оня ден беше с 9. Първа цигулка!?

ReBorn1982 написа:Как па веднъж не отбеляза някой от многото силни мачове на Дейвис, само дебнеш да направи някой слаб и да го оплюеш ??!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

ReBorn1982 написа:Да, първа цигулка е. Вижда се като отсъства по-дълго и Лейкърс са много зле. Двамата с Джеймс са еднакво важни.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Да, първа цигулка е. Вижда се като отсъства по-дълго и Лейкърс са много зле. Двамата с Джеймс са еднакво важни.
И как е първа цигулка, след като с Джеймс са "еднакво важни"!?
ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Да, първа цигулка е. Вижда се като отсъства по-дълго и Лейкърс са много зле. Двамата с Джеймс са еднакво важни.
И как е първа цигулка, след като с Джеймс са "еднакво важни"!?
Е така .... Лейкърс има 2 първи цигулки. Двама еднакво важни играча.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта