Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 22 ное 2023 16:20

Странджата написа:Мъри го признавам за левскар, ако вземе Мажоритаро при себе си :), барабар с Борето. Милото няма как, щото ония отпарят локум и баклава и Милото ще им се види кисел.
Иначе - тая работа не е от вчера и не е за до утре ...Някак си ми припомня отиването му в Ботев при Цецоуу ...

https://levski.gong.bg/football-sviat/legioneri/multimedia/video/stoilov-govori-za-levski-pri-predstavianeto-si-v-gioztepe-764438
Интереса клати феса. Пък и червеното не му е за сефте.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 22 ное 2023 16:27

realno написа:
filcolins написа:
Aronaks написа:Според мен Левски се държи нарочно в това състояние от задкулисието, което управлява Мажоритаря и Палмите. Преди беше Боко, сега може и да е Пеевски. Нямам идея кой от двамата, може и двамата, както и не знам точно каква е идеята отбора да е в будна кома толкова години. Най-обичания и най-популярен отбор в България да затъва в дългове, да не може да си позволи качествени играчи, да не може да има нов модерен стадион, да не се развива успешен бизнес използвайки се фенската маса, все въпроси на които не знам отговора. Изглежда като мазохизъм, вместо да направиш огромна част от народа щастливи, да създадеш силен отбор, който да играев в групите на евротурнирите, да имаш модерен стадион, който ще е доста пълен в повечето мачове, да изкарваш пари от артикули, билети, рекламодатели и т.н., някой предпочита Левски да е на колене и да се бори за баражи, за оцеляване и да трупа задължения. Няма такава ситуация, да не искаш да изпозлваш най-обичания отбор и да го направиш машина за пари и за спортни резултати.

Идеята е да държат наркосите на хранилка. Справка вчерашните изстъпления. И веднага декларации на Тиквеника, Кирчо шмъркалото, и онзи гном академика.

Пропусна да споменеш Шиши, Варненския тарикат и манипулатор от Иzраждане Копейкин, Тошко злобния чалгар и госпожа червена лъжа или може би те са ти любимци и удобно ги пропусна. 8-)

Изброил съм тези, които са актуални в момента и могат и искат да плащат. В противен случай трябва да почнеш от Луканов.
По скоро си си татуирал дъгата на дупето и те сърби.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 ное 2023 16:31

tmanolov написа:
realno написа:
tmanolov написа:
realno написа:
tmanolov написа:
Странджата написа:Както се вижда, предишен треньор на Гьозтепе сега се бори да е шампион в лигата ни :) Значи Гьозтепе е трамплин :) Да не го мислим - следващият отбор на Мъри е Левски :) Дотогава Мажоритаря ще ни е лъснал като калайдисан тиган :)

само да не лъснем като гол задник :lol:
Успех на Мъри - определено малко странно назначение точно в този тим и поражда едни въпроси, колкото и да съм му защитник, но ще замълча. А турската втора лига е 3 класи над родната домус лига - лично мнение.
П.С. Интересно ще ми е, ако Мъри привлече някого от сегашния ни тим, примерно Велко и Кордоба, гаден предател, обезкръвяващ отбора ли ще е, или ще е спасител, вкарал някой лев в запорираната сметка :mrgreen:

Зависи от цената. ;) Няма незаменими.

Кордоба или Уелтън за 1,5-2 милиона евромарки всеки. Примерно, както е казал класикът :lol:

Това се казва грабеж посред бял ден. Сложи още по 1 милионче за всеки и ще стане работата. 8-)

Ми Цонко го шитнахме за 0,5 милки, при това в "комкурент", а е класа над Кордоба, що очакваш Кордоба да е 5 пъти по-скъп, като единственото му предимство е възрастта?

Младостта е най - голямото предимство, освен това е левичар, а по класа не отстъпва на Сонко. А за цената влияят и други фактори, освен изброените. Ако зелените продадат Сонко днес цената му ще бъде поне двойна, макар, че класата не се е променила, а може да се отрои ако го поиска отбор от Путинофилия. Цената се определя от пазара, не само от класата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 ное 2023 16:50

filcolins написа:
realno написа:
filcolins написа:
Aronaks написа:Според мен Левски се държи нарочно в това състояние от задкулисието, което управлява Мажоритаря и Палмите. Преди беше Боко, сега може и да е Пеевски. Нямам идея кой от двамата, може и двамата, както и не знам точно каква е идеята отбора да е в будна кома толкова години. Най-обичания и най-популярен отбор в България да затъва в дългове, да не може да си позволи качествени играчи, да не може да има нов модерен стадион, да не се развива успешен бизнес използвайки се фенската маса, все въпроси на които не знам отговора. Изглежда като мазохизъм, вместо да направиш огромна част от народа щастливи, да създадеш силен отбор, който да играев в групите на евротурнирите, да имаш модерен стадион, който ще е доста пълен в повечето мачове, да изкарваш пари от артикули, билети, рекламодатели и т.н., някой предпочита Левски да е на колене и да се бори за баражи, за оцеляване и да трупа задължения. Няма такава ситуация, да не искаш да изпозлваш най-обичания отбор и да го направиш машина за пари и за спортни резултати.

Идеята е да държат наркосите на хранилка. Справка вчерашните изстъпления. И веднага декларации на Тиквеника, Кирчо шмъркалото, и онзи гном академика.

Пропусна да споменеш Шиши, Варненския тарикат и манипулатор от Иzраждане Копейкин, Тошко злобния чалгар и госпожа червена лъжа или може би те са ти любимци и удобно ги пропусна. 8-)

Изброил съм тези, които са актуални в момента и могат и искат да плащат. В противен случай трябва да почнеш от Луканов.
По скоро си си татуирал дъгата на дупето и те сърби.

Какъв Луканов бълнуваш? Изброените от мен, но пропуснати от теб ( не случайно) Пеевски, Копейкин, Тошко Йорданов и Корнелия не са ли актуални? Събери си мислите и не се излагай, че ще ти се смеят хората. Явно Кирчо и Кокорчо и всички около тях образовани младежи ви развалиха рахата, защото се вижда, че са с класи над мутренската ви шайка от чалгари, мутри и пишман русороби, маскирани като патриоти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 ное 2023 20:05

Sstefanov написа:Яко си чешете езиците. Единия си спомня колко сме били взискателни края на 70-те. Друг пък говори, сега колко сме зле. Ала, бала, портокала. Общо взето съм забелязал, че за близо 40 години по стадионите, манталитета на голяма част от левскарите е същия като на чорбарите - и сегашните припознавачи. Искат всичко за тях, все мрънкат и все някой друг им е виновен (защо ли е толкова познато). Аз примерно още 2005 разбрах, че с футобола в България е свършено и съкратих нервите, които хабя. Журналисти и фенове + собствениците са най голямото зло за Левски, ако наистина имаше истински фенове, а не просто мрънкачи и позьори, стадиона щеше да е пълен всеки мач, независимо от резултатите. При близо, че ако не и повече от 2мил. София, оня ден с Ботев я имаше 4-5 хиляди. Ама искаме стадион, за какво е като няма да го пълним, защото Мъри не е треньор. Искаме победи и добри играчи, ама ще гледаме мачовете по ТВ, защото Костов е слаб треньор и няма да им стъпим. Искаме шампионска титлаа, ама ще правим протести и ще хвърляме бомби, защото Сираков е п.дераст.. Ама черепа, ама шофьора на англия, ама Мустака, ама правителството, ама палмите, ама раев, ама......

Стадионът беше достатъчно дълго време пълен. Отборът доста дълго време получи огромна подкрепа и доверие. В резултат на това какво? Загубиха се сума важни мачове и отново надграждаме над абсолютната посредственост. Докога?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 ное 2023 21:47

"Пълненето на стадиона" не е индулгенция за вечно опрощение на греховете. Не може цяла седмица да "грешиш", а в неделя да се "изповядаш" и - готово. Нов човек/клуб!
Не може ръководството през цялото време да си развява байрака, а всяка неделя да получава опрощение. И то без да се покае...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 ное 2023 00:02

realno написа:
Какъв Луканов бълнуваш? Изброените от мен, но пропуснати от теб ( не случайно) Пеевски, Копейкин, Тошко Йорданов и Корнелия не са ли актуални? Събери си мислите и не се излагай, че ще ти се смеят хората. Явно Кирчо и Кокорчо и всички около тях образовани младежи ви развалиха рахата, защото се вижда, че са с класи над мутренската ви шайка от чалгари, мутри и пишман русороби, маскирани като патриоти.

ЛГБТ-ПП-ДБ агитатора да си завре вече политиката в задния двор и да спре да сере в темата за Левски като си вади на показ задните части. Видно е че си част от "образованите младежи" с меки китки, но не си набутвай комплексите за щяло и нещяло тук.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 ное 2023 07:46

vvessel написа:
realno написа:

ЛГБТ-ПП-ДБ агитатора да си завре вече политиката в задния двор и да спре да сере в темата за Левски като си вади на показ задните части. Видно е че си част от "образованите младежи" с меки китки, но не си набутвай комплексите за щяло и нещяло тук.

Още един промит мозък. Единствената ми "пропаганда" е за законност и свобода ( не свободия). Ако не ви харесва това отивайте при дребния детеубиец от бункера заедно с палестинската ви копейка и той ще ви покаже какви са неговите "ценности". "Ценности", които харесвате отдалеч, но ако ги изпитате на гърба си ще сте първите, които ще се отречете от тях.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 ное 2023 08:07

"Нашите футболисти в атака винаги се представят много добре. Изпускаха моменти, но ние им ги създавахме. Ще подобрим реализацията в отбора. Имаме добри футболисти в атака и трябва да им имаме доверие. Исках да избегна разговора за напрежение. Нашите фенове са на два полюса. Това влияе на самочувствието на играчите. Те виждат подкрепата по своя си начин. Напрежението ще излезе, когато се обединим и когато започнем да обичаме повече футболистите и отбора", заяви Костов.

Евала на Костов от мен, че отново казва истини и призовава за обединение!
Ама това може и да „му изяде главата“ :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 23 ное 2023 08:11

vvessel написа:
realno написа:

Значи е окей ти да псуваш политици, но ако някой изрази подкрепа за тях то той “сере в темата за Левски”. Хубаво е да имаме един и същ стандард към себе си и останалите.

Върни се в “Левски”