ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: Kомитета по посрещането
По стечение на обстоятелствата съм в София и сега отивам да видя за какво става въпрос на аерогарата. След 18 часа ще пусна малко инфо за тези които ги интересува. 17.40 каца самолета от Италия.
- botev_1912
- Контакти:
Yellow major написа:По стечение на обстоятелствата съм в София и сега отивам да видя за какво става въпрос на аерогарата. След 18 часа ще пусна малко инфо за тези които ги интересува. 17.40 каца самолета от Италия.
Драсни един ред ако тръгнат за Пловдив!
Ако излезне и някакво инфо къде ще нощуват и дали има смисъл да ги посрещнем на стадиона!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
Yellow major написа:По стечение на обстоятелствата съм в София и сега отивам да видя за какво става въпрос на аерогарата. След 18 часа ще пусна малко инфо за тези които ги интересува. 17.40 каца самолета от Италия.
Ето го и Христола се обади " по стечение на обстоятелствата" бре,бре,бре Христолов ще попаднеш на някой гадняр там та после нема спасение

Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- botev_1912
- Контакти:
trakia написа:Yellow major написа:По стечение на обстоятелствата съм в София и сега отивам да видя за какво става въпрос на аерогарата. След 18 часа ще пусна малко инфо за тези които ги интересува. 17.40 каца самолета от Италия.
Ето го и Христола се обади " по стечение на обстоятелствата" бре,бре,бре Христолов ще попаднеш на някой гадняр там та после нема спасение
ти май обърка майора с форевъра!
иначе от сайта на летище софия показват самолета:

доказателството че италианската делегация е в самолета е факта, че салерно е в задната му част и затова захожда по този странен начин!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
-
botev_1912 написа:trakia написа:Yellow major написа:По стечение на обстоятелствата съм в София и сега отивам да видя за какво става въпрос на аерогарата. След 18 часа ще пусна малко инфо за тези които ги интересува. 17.40 каца самолета от Италия.
ти май обърка майора с форевъра!
иначе от сайта на летище софия показват самолета:
доказателството че италианската делегация е в самолета е факта, че салерно е в задната му част и затова захожда по този странен начин!
Тъпотията никога не може да бъде сбъркана.Още повече когато е свързана с душевна,а и най-вероятно и физическа нечистоплътност като потребителя botev_1912 .Безкрайните му опити да насажда омраза към други потребители не могат да ни заблудят.Мърльо ти дори не помниш,че майора е за изслушването на Салерно и твърд защитник на есенната италинска авантюра,както и ти миризливецо.Не си купувай индулгенций заради тъпотията ти проявена през есента.
гледай те ринг
Най-голямата простотия, която в момента може да се случи е да посрещнат отбора с яйца. Върховна простотия.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Най-голямата простотия, която в момента може да се случи е да посрещнат отбора с яйца. Върховна простотия.
Така е, трябва и спагети със доматен сос, а ако някой успее да намери и да не се погнуси - лайна.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Свинята майка и аматьорчетата пристигнаха, да видим какво ще направим да им "обясним" колко "желани" са тук.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
nishto nqma da napravqt 20 40oveka sa